Az esküvői napok keretezése: vonzó esküvői képkeret ötletek 2021

A fényképek készítésének egyik legegyszerűbb oka, hogy visszamegyünk az időben és megéljük azt. Napi pillanataink és beszélgetéseink biztosan emlékeznek, de mi van azzal a nappal, amikor úgy döntöttünk, hogy megosztjuk a boldogságot, és azt mondjuk valakinek, hogy „én”? Az esküvői fényképeket érdemes visszanézni az időben, és ezért elengedhetetlen, hogy jól keretezze be őket, így pontosan közvetíti gyönyörű kapcsolatának ragyogását és fényességét. Egyes kereteket úgy terveztek, hogy egyszerűek legyenek, míg mások nagyszerűek és gyönyörűek, és egyedülálló varázst kölcsönöznek a fényképnek.

A képkeret határozza meg a fénykép alakját és méretét. Az egyszerűbb művészeti formák egy része világosabb, az elegánsabbak sötétebbek, csak azért, hogy a kérdéses művészet vagy fotó jól kiemelődjön. Így a képkeret szép dolgok, amelyek meghatározzák a fényképet és kiemelik azt.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő képkeretet az esküvői fotókhoz:

A megfelelő képkeret kiválasztásához számos előfeltétel szükséges, amelyeket szem előtt kell tartania. Íme néhány tipp, amelyek segítenek kiválasztani a legjobbat.

1. Színleírások:

Mindig ne feledje, hogy az összkép a lényeg. Fordítson kellő figyelmet a kép általános tónusára, ahelyett, hogy a fénykép bizonyos színeit a keretéhez igazítaná.

2. Szoba dekoráció:

A szoba dekorációja egy másik dolog, amelyet szem előtt kell tartani a keret kiválasztásakor. Keressen olyan kereteket, amelyek kiegészítik a meglévő szoba dekorációját, vagy csak próbálja ki azt, amely egyszerűen hozzáadja a megfelelő kontrasztot.

3. Képkeret választások:

Válassza azokat, amelyek megfelelően rögzítik a teljes képet, ha vannak családtagjai. Ne engedjen kompromisszumot a méretben, és győződjön meg arról, hogy a keret pontosan illeszkedik.

A házassági évfordulóra készült fotókeret típusai:

Íme néhány az esküvői fotók kereteinek gyakori típusai közül, amelyek szépségük és tartósságuk miatt népszerűek voltak.

1. Fa keretek:

A fa népszerű választás napjainkban. Divatosak és klasszikus megjelenést kölcsönöznek a falnak. Válasszon olyanokat, amelyek kiegészítik a felfüggeszteni kívánt szobastílust. A fa keretek könnyen illeszkednek a modern vagy akár a rusztikus stílusú otthonokhoz. A színek a világostól a sötét árnyalatig terjednek, ezért többféle szín közül választhat. A világosabb fakeretek tölgyből, fenyőből vagy kőrisből készültek, és a melegebb tónusú fényképekhez jól illik a mahagóni vagy a dió fa. Válasszon az egyszerű és a bonyolult faragványok közül, amelyek a fa keretekre jellemzőek.

2. Fém képkeretek:

A fémeseket divatosnak és hűvösnek tartják. Ezek rendkívül sokoldalúak és tartósak. A portréfotók jól néznek ki fém keretben, és a legjobb az egészben, hogy tetszés szerinti fémbevonatban kaphatja meg őket. Próbálja ki az általuk kínált ezüst, sárgaréz vagy króm fém típusokat. A fémkeret a megfelelő választás, ha bizonytalan, hogy mit válasszon. Jó választás fekete -fehér fényképeihez, élénkebbé és magával ragadóbbá. Ezenkívül könnyen tisztítható a keret oldalai, és így a keret ötlete lehet. Mérsékelt árúak.

3. Ezüst képkeret:

Az ezüst képkeret egy másik fényes keret, amelyet választhat. Próbálja ki a keret számos dekoratív felületét, amelyek szépséget kölcsönöznek a képnek. Az ezüst képkeretek kissé drágák lehetnek, de ennek ellenére jó ötlet lesz megvédeni a képet az időtől és a rozsdától. Tisztításuk is egyszerű, ezt megteheti nedves ruhával, és sokáig tarthatja őket szennyeződésektől. Ezenkívül jó lehetőségeket kínálnak annak, aki a legjobb esküvői keretet keresi. Ha van olyan családi képe, amelyet sokáig szeretne ápolni, az ezüst képkeret jó választás a fémes keret mellett. A portrék jól néznek ki ebben a keretben.

4. Szövet képkeret:

az egyik jó része a ruhás képkeretnek az, hogy könnyen illeszkedik a szoba és a ház dekorációjához. Kreatív is lehet, és készíthet egyet, olyannak, amilyennek szeretné, vagy vásárolhat is, amely számos formatervezést és színt kínál. Olcsók és kreatívak otthon. Egyszerűen emelje fel a keret hátulján található füleket, és helyezze el az új fényképet. Válasszon több színt, mert gyönyörűen és elegánsan fognak kinézni a falakon és az asztallapokon.

5. Gyémánt képkeretek:

A gyémánt képkeret szépség. A képek lenyűgözőnek tűnnek a fényes és nagyszerű képkeret ellenében. Valószínűleg ez is az egyik legjobb módja a fal díszítésének és elegáns megjelenésének megőrzéséhez. Portré vagy tájkép, a képei vonzónak tűnnek, és valóban átadják a „különleges” fotóérzetet. Számos kivitel áll rendelkezésre ezen az oldalon, és mindig biztonságos megvásárolni őket az eredeti boltokban. Bár bizonyára drágák lehetnek, biztosak abban, hogy igazságot tesznek az Ön választása szerint. Itt van egy gyönyörű gyémántkeret ötlet, amire gondolhat, hogy megajándékozza magát.

5 legújabb esküvői képkeret minták és ötletek:

Tehát itt van egy gyors áttekintés néhány klasszikus képkeretből a házassági fotók megőrzéséhez.

1. Klasszikus meghívókeret:

ez egy elég nagy képkeret. Két részre van osztva, ahol az esküvői kártyát a bal oldalon, az esküvői fényképet pedig a jobb oldalon helyezheti el. Ez egy klassz képkeret kettőtöknek, amely gyorsan emlékeztet az esküvő napjára. Az oldalán található meghívó különleges megjelenést kölcsönöz a fényképnek, amely teljessé teszi. A méretet és a dizájnt is személyre szabhatja az Ön választása szerint.

2. Heart Design esküvői képkeret:

Itt van egy másik gyönyörű és romantikus ajándék, amelyet a házastársának adhat, hogy együtt tartsa a két képet. A képkeret informális, és a szív dizájn furcsa elrendezésben veszi körül a keretet. Ez klasszikus módja annak, hogy kimutassa szerelmét, és a fotó emlékeztető lesz mindarra, ami kettőtök között létezik. Azt is személyre szabhatja az alakzatot, vagy egyszerűen választhat egy portré módot, szív alakú kialakítással körülötte.

3. A fa modell:

Próbálja ki ezt a klasszikus fa modell képkeretet, amely készletben érkezik. A keretek egyszerűek, fekete kerettel és néhány tartozékkal vannak felszerelve, amelyeket úgy kell beállítani, hogy keretnek tűnjön. A fénykép ihlette, hogy úgy nézzen ki, mint egy fa, és a madarak is díszítik a fát, reális hangulatot kölcsönözve. Készíthet egy fő esküvői fényképét, és szétszórhatja a fennmaradó fényképeket a fa körül. Ez valóban kreatív ötlet.

4. Hengerelt papírkeret házassági fotókhoz:

a görgős papírkeret egy másik jó keretválaszték azok számára, akik szeretnék egyszerűek és kreatívak maradni. Többnyire kézzel készített, különböző színű papírból, szépen feltekerve és egymásra rakva, hogy keretet alkosson. Ez a gyönyörű darab élénk színekkel és egy egyszerű kerethez igazodik. A fotótér kicsi, így ideális párok számára. Próbálja ki a gyönyörű képkeretet, amelyet még Ön is megpróbálhat elkészíteni.

5. Szövetkeret:

A szövetkeret jó választás azoknak, akik szeretik az egyszerűséget. A képkeret aranyos, és a szövetválasztást Ön dönti el. Ha úgy tetszik, készíthet egyet az Ön által választott színekkel, és hagyjon egy kis helyet a fotó közepén. Az esküvői fotója szépen ülhet ott, és még mindig vonzza az embereket. Azok gondozása azonban gondot okozhat. Gyakran tartsa portalanítva a portól.

A képkeretek emlékeztetnek emlékeinkre. Keretbe zárják a nevetés és a boldogság pillanatait, biztonságban az időtől és a rozsdától. Mindig jó választás lesz kiválasztani azokat, amelyeket érdemes bekeretezni és extra burkolni, hogy különlegesek maradjanak. Így emlékeid egy életen át megmaradnak.