Egy menyasszony étrendje az esküvő előtt

Ne éheztesse magát!

Vannak nők, akik tudják, hogy közeledik az esküvő, és fokozatosan kezdik éhezni magukat a nagy napig. Ez nem jó ötlet. Nagy valószínűséggel az esküvőd után egy éven belül eljegyzed.

Lehet, hogy le akarsz fogyni, persze. Lehet, hogy diétázni akarsz. Ha azonban tartózkodik attól, hogy bármit megegyen, a testének nincs más választása, mint felfalni a zsíros lerakódásokat az agyában, és akkor kevésbé lesz képes gondolkodni a nehéz helyzetekben.

A legjobb keresésed a legjobb napodon-2

Ideális esetben olyan ételeket fogyaszthat, amelyek nincsenek tele vegyszerekkel, peszticidekkel, tartósítószerekkel vagy más természetellenes élelmiszerekkel. Nem GMO-t, természetes lehetőségeket szeretne, természetes tevékenységekkel kombinálva. A túlzott edzés problémát okozhat, de folyamatosan erőltetnie kell magát, amíg el nem éri ideális célját.

Minden bizonnyal elérheti a célokat edzés vagy diéta nélkül; a kettő ötvözése a legértelmesebb a lehető legteljesebb virágzás elérése szempontjából. Ezt szem előtt tartva több további stratégiát is megvizsgálunk, amelyek segítenek abban, hogy a nagy napon úgy nézzen ki, ahogyan szeretné.

Speciális étkezési stratégiák:

Valószínűleg már tudja, mit kell kerülni: szénhidrátokat, cukrokat és zsírokat. De nem minden szénhidrát, édesség és zsíros étel rossz neked. Azok, amelyek szintetikusak, biztosan azok, amelyek természetesek, mérsékelten jók. Az egészség kulcsa a kiegyensúlyozott étrend, amely mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van. Vitaminok, ásványi anyagok, energia és fehérje mind jelentősek.

Jól nézzen ki a legjobb napján-1

Kezdje a napot valami erős és rostban gazdag anyaggal, például zabpehellyel – ne menjen vadul a cukorra. Esetleg használj mézet, vagy ne édesítőszert, ha ilyen nehéz eset vagy. Ezt követően menjen egy rövid futásra. Ebéd közben fogyasszon gyümölcsöt, zöldséget és ásványi anyagokban gazdag pirítóst. Ha húst eszel, a csemegehúsok jó útnak bizonyulnak; ne kapjon túlzottan feldolgozott ételt. Alternatív megoldásként a hüvelyeseket, mandulát, földimogyorót, diót, napraforgómagot és hasonlókat érdemes megfontolni. Menjen még egyet futni este ezek után az étkezések után.

Esetleg kihagyhatja az ebédet, és az esti második edzés után tarthatja a nagyétkezést. Itt van a dolog: ha minden nap 2000 kalóriát éget el edzés közben, akkor enni tud, és nem hízni. Valójában a szervezet több kalóriát éget el helyreállítva, mint amennyit kifejezetten az edzés során veszít. Ez azt jelenti, hogy napi 2000 kalória elégetése lehetővé teszi, hogy a végső határig enni tudjon, és még mindig csökkentse súlyát.

Hölgyként valószínűleg nem igényel annyi kalóriát, mint napi 2000. Ugyanazokat a hatásokat tapasztalhatja jelentős kényelmetlenség nélkül napi 1000 kalóriával. Forduljon orvosához, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem veszélyezteti magát túlbuzgó ambíció miatt.

Szekrény és kozmetikai szempontok:

Valami más, amit érdemes megtenni a nagy napra való felkészülés során, magában foglalhatja a ruhatár kiválasztását, amelynek célja, hogy Ön és a koszorúslányai a legtisztább és legvonzóbb megjelenést nyújtsák. Továbbá, ha sikerült sokat fogynia, nem árt ezt megmutatni! Azt mondják, egy nő a legszebb az esküvője napján; maximalizálja ezt a lehetőséget!

Hozzáférhet egy rövid menyasszonyi ruha rövid koszorúslány ruhák, vagy kontrasztot biztosítanak a menyasszony és a koszorúslányok között; válasszon az adott napra legjobban illő lehetőségek közül. Sok menyasszony is szívesen fontolja meg a mai kozmetikai lehetőségeket, mint pl mellimplantátumok. Csak ne csináld az ostobaságot, és szerezz ilyen kiegészítést anélkül, hogy értesítenéd a leendő házastársadat.

Jól nézzen ki a legjobb napján:

Az esküvői szertartás egy örömteli alkalom, amely kiemelkedik az ember életében. Készüljön fel a sajátjára, és látni fogja, hogy az álmai teljesülnek, sőt bizonyos módon meg is haladják őket. Biztosan jönnek jobb napok, de lehet, hogy nem.

Végül nem minden esküvő a tervek szerint alakul. De ha a nagy nap előtt fontolóra veszi az olyan dolgokat, mint az étrend, a testmozgás, a ruhásszekrény és a kozmetikai lehetőségek, akkor nagyobb valószínűséggel látja, hogy a dolgok úgy alakulnak, ahogy tervezte, és minden bizonnyal jobban megfelel a váratlan nehézségek kezelésére..