Emlékezetes ajándék ötletek esküvőre

Esküvő van a kártyákon, és ezúttal a legjobb barátodat csípik el. Most mindannyian aggódtok, és rohantok, hogy segítsetek neki, hogy ez legyen életük legjobb napja, de ami a legjobban aggasztja, az az ajándék. Mindent megkapnak, amit pénzzel meg lehet vásárolni, tehát mi az, amit adni akarsz nekik, amit a többiek fölött tartanának kincsnek az elkövetkező években. Valójában ez itt egy fogási helyzet. Nagyon szeretne valami különlegeset szerezni nekik, de egyszerűen nem tudja, mit.

emlékezetes ajándékokat

A legjobb emlékezetes ajándékok esküvőre:

A D.I.Y az út:

Turkáljunk a nagyi régi titkos naplójában; ott lehetnek ötletek.

1. Mi van valami régi, valami új, valami kölcsönadott valami kékkel. Ennyi, valami régi lehet emlékezetes kép, jól bekeretezve és bemutatva a párnak. Valami új lenne az arany vagy ezüst díszítésű keret, és ha megengedheti magának, platina. Valami kölcsönkért, hát ez vicces lesz, de nézze meg a ruhásszekrényét, és régen talál valamit, amit kölcsönkért a barátjától, csomagolja be és ajándékozza meg. Végezetül valami kék, mi lehet jobb opció, mint kék csomagolópapír? Tessék, van egy emlékezetes ajándéka, amely mosolyt és nevetést keltene bennük, mindig emlékezve a kedvesre.

2. Készíthet saját csokoládékosarat is, vagy egy kosár finomságot, amelyet megoszthatnak vagy elfogyaszthatnak nászútjukon. Az esküvő után a párok éheznek az ételre, és ez olyan ajándék lenne, amely jóllakhatja elméjüket, testüket és lelküket. Csomagoljon be egy csomó finomságot, például kekszet, csokoládét és egy üveg legfinomabb bort, szalvétát, papírtörlőt, sajtot, gyümölcsöt, néhány szalonnacsíkot és bármit, amit szeretne. A fonott kosár alját meg kell tölteni tiszta széna vagy pamut anyaggal. Helyezze el az elemeket tetszés szerint, és takarja le az egész kosarat, burkolva a fogantyút, és ragasztja le a végén egy szép masnival. Tartsa a csomagolópapírt kék színben, az íjat gyöngyházfehér színben, karikákkal vagy folyásokkal.

3. Készíts egy videoalbumot a párról, útjukról gyermekkoruktól a házasságig. Gyerekként hozzon be róluk készült fotókat vagy videókat egyenként, egészen addig, amíg mindketten először találkoznak. Nézd meg Facebook -profiljukon, hogy vannak -e fényképek kettejükről együtt, esetleg buliban vagy táncon. Gyűjtsön össze ilyen emlékezetes fényképeket, és készítsen közös videót róluk. A házaspár értékelné azt az időt, amellyel megmutatta nekik, mennyire értékeli és csodálja együttlétüket.

4. Legyen az esküvői fotós vagy az esküvőszervező. Majdnem fél évbe telik az esküvő tervezése, megszervezése és rendezése. Túl nagy nyomás nehezedik erre a családra, és csak elképzelheti, mennyire stresszes lenne a menyasszony és a vőlegény. Légy kedves, és vedd le a terhet a vállukról. Segíts a vőlegénynek és a menyasszonynak esküvői ruhákat vásárolni, rendezd meg a helyszínt, dolgozz a költségvetési sorokon, legyél az esküvő MC -je, rendezd meg a legénybúcsúkat és a spinster -partikat.

5. A menyasszonyoknak és a vőlegényeknek az esküvő előtt szorongásos szakaszon kell átesniük. Barátként te lehetsz a legjobb ajándék nekik, légy ott, amikor a legnagyobb szükségük van rád. Legyen a váll, amin sírni kell, a segítő kéz, amire szükségük van, vagy csak legyen ott, és tudassa velük, hogy minden rendben lesz.

További ötletek:

Végül, ha valóban magabiztos ebben, menjen tovább, és készítse el a háromrétegű esküvői tortát a saját kezével. Lepje meg őket ezzel, egész életükben rengeteg köszönetet mondanak.