9 legjobb évfordulós sütemény

Ez egy nagyon különleges nap. Egy év vagy valószínűleg évek teltek el, mióta két ember együtt van. Az évforduló egy különleges nap minden pár számára. Ez ünneplést követelne meg, és egyetlen ünneplés sem teljes, ha egy finom fincsi ajak-csípős finom sütemény nincs. Több tucat tortatervező közül választhat. De melyik tortát választaná??

Olvasson tovább, és nézze meg a legjobb süteményeket, amelyek különlegessé tehetik az évfordulót.

évfordulós sütemények

1. Piros bársony sütemény krémsajt fagylalttal:

A vörös bársony torta nagyon hagyományos sütemény. Ez egy gyönyörű réteges torta, többnyire olyan színekben, mint sötétvörös, élénkpiros vagy vörösesbarna. A vörös színt többnyire szín vagy cékla hozzáadásával érik el. A krémsajtos cukor teszi a tortát a legkellemesebbé.

2. Vaníliatorta pisztáciával és sárgabarack vajkrémmel:

Nincs olyan klassz, mint a vaníliás torta. A süteményt több ízben alapként használják. Az esküvő évfordulóján a vaníliás tortával való habzáshoz ideális íz a dió íz, ideális a pisztácia és a sárgabarack vajkrém..

3. A klasszikus Fekete -erdő:

A fekete erdő mindig sok ember klasszikus kedvence maradt. A torta, amelynek csokoládéalapja friss fehér krémes cukormáz és reszelt csokoládé mázas, sok alkalomra ideális. Ezenkívül manapság az egyik legegyszerűbb rendelni és szállítani.

4. Angel Food torta lime-, kókusz- és vérnarancsvajas krémekkel:

Sokan általában hallottunk már az Ördög kajákról. De itt van a szebb ikre, az Angel ételtorta. Ez egy szivacsos sütemény. A sütemény népszerű az Egyesült Államokban, mint az „angyalok étele”. Általában vanília alapú torta, ideális öntetként lime-, kókusz- és vérnarancsos vajas krémek lehetnek

5. Pisztáciatorta mézes vajas krémmel:

A világoszöld torta fehér színű mézes vajkrémes cukormázsal ugyanolyan kellemes a szemnek, mint a gyomrának. A pisztácia dió íze és a mézes vajkrém tökéletes élvezet, így ideális jubileumi torta.

6. Pirított mandulás sütemény Mascarpone krémmel és Amarena cseresznyével:

A torta mennyeinek tűnik, mascarpone krémmel gazdag rétegekkel, amaréna cseresznyével tűzdelve. A torta mesterműnek tűnik, így biztos luxus egy évforduló alkalmából.

7. Citromsavas citromtorta:

A citromos sütemények nagyon nedvesek, de sűrű textúrájúak. A torta vajas, mégis édes sütemény. A citrom íze enyhén csípősé varázsolja a süteményt. Cukorként egyszerű citrommázat használnak.

8. Tejes csokoládé cupcakes:

A cupcakes lassan elkezdte felváltani a hagyományos nagy süteményeket. (Időt takarít meg a szeleteléshez és a tálaláshoz). A csokoládé alapú torta tejcsokoládé cukormázzal, bár rendkívül egyszerű, elegáns süteményt jelent évfordulóra.

9. Banántorta csokoládécukorral:

Ez egy sűrű sütemény, de még nedves. Bár a sima banántorta finom, úgy ahogy van, a csokoládés cukormáz még finomabbá teszi a tortát.

Néhány tipp a torta megvásárlása előtt:

1. A pék vagy a süteménytervező: A megfelelő süteménytervező kiválasztásakor keresse meg a referenciákat és néhány korábbi süteményt, amelyet készítettek.

2. Alak és méret: A sütemények minden méretben megtalálhatók. A hagyományosak több rétegben készülnek. A vendégek számától függően döntse el a mennyiséget, hogy a megfelelő forma és méret válogatható legyen.

3. A sütemények tölteléke és a jegesedés: Míg ezt eldöntjük, ideális lenne a pár ízlését vizsgálni. Néhányuk allergiás néhány dióra és a felhasznált összetevőkre.

4. A dekoráció témája: Ha a házassági évfordulónak van témája, gondoskodjon arról, hogy a torta illeszkedjen a témába. A torta esetleg helytelennek tűnik.

Munch, és van egy mesés évforduló !!