Jubileumi üdvözlőlap ötletek

Az üdvözlés mindig melegíti a szívet. Az a néhány édes vonal, amelyet hordoz, felduzzasztja a szívet. A legtöbben tudnánk, mit tegyünk egy üdvözlőlapra. De hogyan választja ki azt az ideális kártyát, amely csak azt közvetíti, amit szeretne mondani.

Olyan sok online üdvözlőlap -készítő van, akik különlegessé tehetik a kártyát.

évforduló üdvözlőlap

Íme néhány normaszegő ötlet, hogyan teheti vonzóbbá kártyáját.

1. Az évfordulója számának alakú kártya:

Most ez egy olyan dolog, amit nagyon gyakran látni lehetett. A házasságának szinte minden évében formájú kártyái vannak. Kaphat ilyen kártyákat, vagy akár egyedi készítésű is, és töltsön ki néhány kedves sort a kedvencéhez.

2. Üzenet palackban:

A szép üzenettel ellátott üvegedény nemcsak vonzó és más, de azt is szeretné, ha évekig együtt biztonságban tartaná. A palackban lévő üzenet, bár egy régi elképzelés az elveszett szigetről érkező üzenetek közvetítéséről, egyszerű édes üzenetek közvetítésének eszközévé vált.

3. 3D-s kártya:

Ezek olyan kártyák, amelyek kinyitáskor 3D alakot alkotnak. Ez már egy ideje fennáll. Némelyikük talán az Ön igényei szerint is testre szabott. Gyakran látni olyan kártyát, amelyen a menyasszony és a vőlegény együtt látható 3D -s formában.

4. Üdvözlet tekercs formájában:

A tekercseket általában az ókori Kínában szentírások írására használták. Ugyanezt megteheti saját otthonában is. Készítsen tekercset néhány görgő segítségével, amelyeket stilizálhat, hogy tekercsnek tűnjön. Házastársának le kell tekernie a tekercset, hogy elolvashassa ezt a gyönyörű üdvözletet.

5. Képes üdvözlőlapok:

A személyre szabott üdvözlőlapok már egy ideje divatban vannak. Az üdvözlőkártyára tetszőleges kivitelben és formában kinyomtathatja képét.

6. A képeslap:

A képeslap -üdvözlet olyasmi, ami soha nem menne ki a divatból. Néhány képeslap hátoldalán érdekes képek találhatók. Lehet kapni egyet a témának megfelelőt, vagy olyat, amely a házastárs ízlésén alapul. Töltsön fel néhány kedves idézetet, és küldje el üzenetét.

7. Az óriás méretű üdvözlőlapok:

Néhány üdvözlőkártya -üzletben vannak olyan üdvözlőlapok, amelyek majdnem olyan hosszúak, mint egy személy. Ezek közül egyet kaphat, és mindent lejegyezhet, ami eszébe jut, ha a szeretett személyre gondol. Ezt megőrizheti évekig.

Végső szavak:

Ami az üdvözlőlapokat illeti, nincs korlátozás. Ezeket saját maga készítheti el, vagy személyre szabott tervezőtől szerezheti be. A kártya mindig is a legjobb módja volt üdvözletének kifejezésére. Nem számít, mennyit fejlődik a technológia, a kártyák mindig itt maradnak.