100% ayurvediske Indulekha ansigtspakker i Indien

En ordentlig hudplejerutine inkluderer altid at vaske ansigtet med mild sæbe eller rengøringsmiddel og derefter skrubbe det med en ansigtsskrub. Dette fjerner alle de døde hudceller og urenhederne i huden. Denne totrinsproces kan altid udføres. Det næste trin er at bruge en ansigtspakke, der kan opbevares på huden et lille stykke tid for at tørre op. Denne vidunderlige ansigtspakke er lavet med produkter, der får glansen i huden til at få den til at se frisk ud. Du kan vælge en bestemt ansigtspakke alt efter din hudtype.

Indulekha er et mærke af ayurvediske produkter, der er fremstillet af de fineste ingredienser og fri for kemikalier. De fremstiller forskellige varer til hudplejerutine, der er gavnlige for ikke kun kvinder, men også mænd. Indulekha ansigtspakke til mænd er også noget, de kan bruge.

Bedste Indulekha Face Pack -produkter i Indien:

Lad os finde indsatspakkerne til Induleka i Indien.

Indulekha Akrot Face Pack:

Indulekha Akrot Face Pack

Dette vidunderlige produkt har godheden af ​​rene valnødtekstrakter. Produktet er en ansigtspakke med naturlig fairness, der er autentisk ayurvedisk. Ingredienserne i produktet kan også behandle mørke pletter og rynker. Dette giver din hud den udstråling og hudfarve, du leder efter. Indulekha ansigtspakke er den bedste til alle hudtyper.

Ingredienser: Valnødder – Antioxidant -egenskaben ved valnød og dens Omega 3 -fedtsyrer hjælper med at øge hudfarven og forhindre huden i at ældes tidligt.

  • Lakrids hudblegning – Dette hjælper med at forhindre UVB -stråler i at skade huden.
  • Rødt sandaltræ – Dette bekæmper acne og solskoldning sammen med skavanker.
  • Citronekstrakter – Dette lysner de mørke pletter og kontrollerer hudpigmentering.
  • Gurkemeje – Det forhindrer dannelse af acne på grund af dets antibakterielle og antiseptiske natur.
  • Kokosmælkekstrakt – Det har vitamin A og C samt calcium og jern. Det efterlader huden glat og strålende.
  • Vetiver – Det fugter huden og er bedst til tørre hudforhold.

Brug: Vask ansigtet med et rensemiddel. Tilsæt 1 spsk ansigtspakke med tomatjuice/appelsinsaft til fedtet hud, honning/ostemasse/rosenvand til tør hud eller normalt vand til almindelig hud. Bland dette og påfør derefter ansigtet og lad det stå i 3 minutter. Massér med vand, mens du rengør og vasker ansigtspakken af.

Pris:Ansigtspakken er prissat til Rs. 198 for en 75 gram pakke.

Indulekha Satapatri Skin Care Cream:

Indulekha Satapatri Skin Care Cream

Dette vidunderlige produkt bruges sammen med ansigtspakken for at få de bedste resultater. Det er et naturprodukt, der er fyldt med safran og rosenblomst for alt godt. Dette letter de mørke pletter og gør huden smidig. Du kan også fjerne mørke rande omkring øjnene. Det er en perfekt daglig hudplejecreme.

Ingredienser: Safran Rose blomsterblade Lakrids Kumkum

Brug:Dette produkt er af urtetype, så nyttigt til alle hudtyper

Pris:Cremen er prissat til Rs. 198 for en 50 gram pakke.

Indulekha agurk ansigtsvask:

Indulekha agurk ansigtsvask

Indulekha ansigtsvask er lavet af agurk, der er god til at holde din hud smidig. Ph -balancen i din hud opretholdes ved ansigtsvask. De beroligende virkninger af vasken er de bedste til at give dig en afslappet følelse.

Brug: Du kan bruge det to gange dagligt for de bedste resultater.

Pris: Produktet er prissat til Rs.45 for 50 g.

Indulekha fairness face pack har nogle vidunderlige produkter, der får dig til at se ungdommelig ud. Hver af disse varer giver dig en komplet ansigtsoplevelse lige i dit eget hjem. Så gå videre og skaff dig disse naturlige produkter, der er overkommelige og bedst til alle hudtyper.