6 ayurvediske ansigtspakker til glødende og smuk hud

Ayurvediske ansigtspakker er naturlige og irriterer ikke huden. Denne artikel viser de ayurvediske ansigtspakker, du kan prøve derhjemme for at få glødende hud.

Ayurvediske ansigtspakker til glødende og smuk hud

Ayurvediske ansigtspakker:

Her er 6 ayurvediske ansigtspakker til glødende og smuk hud.

1. Marigold Flower Face Pack:

Marigold Flower Face Pack

Marigoldblomsten er populært kendt som Genda -blomsten. De er meget let tilgængelige. For at lave denne ansigtspakke skal du bruge nogle gendablomster, 1 tsk honning og lidt rå mælk. Mos blomsterne til en pasta. Varm honningen op og tilsæt den til pastaen. Til sidst tilsættes råmælken og blandes godt. Påfør denne pasta på det fugtige ansigt og hals. Lad det stå i femten minutter og vask det af med lunkent vand. Brug denne pasta regelmæssigt for at få en glødende hud.

2. Besan Face Pack med gurkemeje:

Besan eller kikærtemel er en almindelig ingrediens i indiske hjem. Gurkemeje er et krydderi, der i folkemunde er kendt som haldi. Denne ansigtspakke er beregnet til tør hud. For at lave denne ansigtspakke skal du bruge 2 spsk besan, 1 spsk gurkemeje eller haldi og lidt vand eller mælk. Bland besan med gurkemeje og lav en pasta. Påfør denne maske på fugtig hud og lad den sidde, indtil den tørrer. Skyl det derefter af med koldt vand. Denne ansigtspakke kan bruges regelmæssigt til at fjerne tan og holde huden sund.

3. Sandeltræ ansigtsmaske:

Sandeltræ ansigtsmaske

Sandeltræ er populært kendt som chandan. Det er berømt for sine naturlige egenskaber, som er meget gode for huden. Chandan hjælper med at forhindre acne -udbrud og hjælper også med at få huden til at gløde. Denne ansigtspakke kræver sandeltræspasta eller sandeltræspulver og 1 spsk rosenvand. Bland chandanpulveret med rosenvandet godt til en pasta. Påfør denne maske på fugtig hud og lad den sidde, indtil den tørrer. Skyl det derefter af med koldt vand. Dette kan bruges regelmæssigt for at holde huden sund.

4. Ansigtspakke med lavendelolie:

Ansigtspakke med lavendelolie

Lavendelolie er kendt for sine terapeutiske egenskaber. Det hjælper med at fugte og nære huden. Denne ansigtspakke kræver besan- eller kikærtmel, 1 tsk gurkemejepulver eller haldi, 1 spsk frisk fløde og 1 spsk lavendelolie. Bland gurkemeje pulveret med besan godt til en pasta. Bland frisk creme og lavendelolie i, så pastaen bliver fin. Påfør denne maske på fugtig hud og lad den sidde, indtil den tørrer. Skyl det derefter af med koldt vand. Dette kan bruges regelmæssigt for at holde huden sund.

5. Ansigtspakke med honning og citron:

Ansigtspakke med honning og citron

Honning er kendt for at få huden til at gløde. Det hjælper med at fugte huden og fugte den. Det tilføjer også et gyldent skær til det. Citronsaft er afgørende, da den indeholder C -vitamin, som beskytter huden mod solskader og også hjælper med at fjerne melanin, og derved lette hudtonen og fjerne solbrændthed. Denne ansigtspakke kræver 1 spsk honning og 1 spsk friskpresset citronsaft. Varm honningen op. Bland derefter citronsaften med honningen. Påfør denne maske på fugtig hud og lad den sidde, indtil den tørrer. Skyl det derefter af med koldt vand. Dette kan bruges regelmæssigt for at holde huden sund. Det er den bedste ayurvediske ansigtspakke.

6. Urte ansigtsmaske:

Urte ansigtsmaske

Besan eller kikærtemel hjælper med at forynge huden. Gurkemeje er populært kendt som haldi. Citronsaft er afgørende, da den indeholder C -vitamin, som beskytter huden mod solskader og også hjælper med at fjerne melanin, og derved lette hudtonen og fjerne solbrændthed. For at lave denne ansigtspakke skal du bruge 2 spsk besan, 1 spsk gurkemeje eller haldi og 1 spsk friskpresset citronsaft. Bland besan med gurkemeje og citronsaft, og lav en pasta. Påfør denne maske på fugtig hud og lad den sidde, indtil den tørrer. Skyl det derefter af med koldt vand. Dette kan bruges regelmæssigt til at fjerne tan og holde huden sund. Dette er den bedste ayurvediske hjemmelavede ansigtspakke.

Prøv disse ayurvediske ansigtspakker derhjemme for at få glødende og smuk hud på ingen tid!