6 bedste ansigtspakker til fjernelse af hud hyperpigmentering i Indien

Pigmentering er et problem, som de fleste af os står over for i dag forurening. Så du skal tidligst tage sig af ansigtsproblemet. Ansigtspakker er den bedste måde at håndtere denne situation på. Tag et kig på den hjemmelavede ansigtspakke til pigmentering såvel som dem, der er tilgængelige på markedet.

ansigtspakke til pigmentering

Hjemmelavet ansigtspakke til pigmentering.

Ingredienser:

  • Lakrids pulver – 1 spsk.
  • Kogt havre – 1 tsk.
  • Rosenvand eller toner – til at danne en pasta.

Rutevejledning:

  • Du kan tilberede havre i vand eller mælk, indtil den når en god konsistens og lade den afkøle.
  • Tilsæt lakridsrodspulver til denne blanding og bland det godt.
  • Tilsæt nok rosenvand eller toner til at få en tyk pasta.

Brug: Vask dit ansigt med vand og tør derefter. Når du har lavet pastaen, skal du bruge den på dit ansigt og halsområder. Påfør et godt lag på huden med dine fingre eller en børste. Lad det stå i 15 minutter. Når det er tørt, kan du derefter vaske det af med koldt vand og se virkningerne.

Bedste ansigtspakker til fjernelse af pigmentering i Indien:

Du kan også se de andre ansigtspakker, der er tilgængelige på markedet.

1.VLCC de-pigmentering ansigtsmaske:

VLCC De-Pigmentation Face Mask

KØB DET HER

Her er den bedste ansigtspakke til fjernelse af pigmentering, der er en unik formel, der beriger din hud på grund af safranekstraktet og også solsikkeolie i den. Olier kan let trænge ind i huden og bidrage til at fremme væksten af ​​hudceller. Du får hudens udstråling med safran, og solsikkeolien vil have blødgørende midler til at bringe din teint frem. Hver af disse kan nære huden og give din glatte og klare hud.

Pris: Rs 150 – 80 g

Ingredienser: Solsikkeolie, C -vitamin, safranekstrakt, aloe vera -ekstrakt, vitamin B3.

Brugsanvisning: Vask dit ansigt og påfør derefter en god mængde maske. Når det er tørt, kan du vaske det af med koldt vand.

2. Aroma Magic Anti-Pigmentation Glossy Pack:

Aroma Magic Anti-Pigmentation Glossy Pack

KØB DET HER

Denne ansigtsmaske til hyperpigmentering af Aroma Magic er fri for parabener. Du finder ekstrakterne af muskatnød og brombærblad samt fed og pennywort. Dette er nyttigt til at lette hudens teint. Nogle af ekstrakterne er gode til antiseptiske egenskaber, så de heler hudproblemerne og efterlader dig med klar hud.

Ingredienser: Ingefær, citrongræs, jojoba, glycerin, bivoks og neroli olie.

Sådan bruges: Påfør på ansigt og hals, og lad i 15-20 minutter. Skyl derefter forsigtigt af med vand. Brug denne ansigtsmaske til pigmentering to gange om ugen.

Pris: INR 395/- for 100 gram.

3. Fantastiske urter:

Fantastisk urte

Denne ORAs fantastiske urte giver dig et vidunderligt produkt, der kan kontrollere celler, der producerer melanin. Disse kan til gengæld reducere hudens pigmentering. Da den indeholder naturlige urter, går den ind i huden og bremser produktionen af ​​melanin og lysner op i huden. Aldergamle naturlægemidler som manjistha og agar er gode til at reducere pigmentering. Du vil se, at det minimerer de mørke pletter og alle pletter, der ødelægger huden inklusive fregner. Prøv denne bedste ansigtspakke til pigmenteret hud, da det er et naturligt middel, der virker effektivt og også skånsomt mod huden. Dette kan også bruges af mennesker med følsom hud.

Brugsanvisning:

Påfør en god mængde maske fortyndet med vand for at dække dit ansigt og halsområde. Lad det stå på huden i mindst 1 time.

Vigtigste ingredienser: Lodhra, Majistha, Haldi (Curcuma longa), Neem (Azadirachta indica), Aloevera, Multani Mitti (Fullers earth).

4. Biotique Bio Fruit Face Pack:

Biotique Bio Fruit Face Pack

KØB DET HER

Biotique er en populær mærke ansigtspakke til hyperpigmentering. Dette er en papaya ansigtspakke til pigmentering, der virker til at blege din hud og rense den for pigmentering. Produktet har den naturlige saft af frugt som papaya, ananas, citron og tomat. Det gør huden blød, glat og ungdommelig. Ved regelmæssig brug vil du forbedre hudens tekstur. Brug af denne bedste ansigtsmaske til pigmentering, som hjælper med at lysere og lysere teint. Da den er rig på essentielle vitaminer og næringsstoffer, får du det bedste af ingredienserne.

Velegnet til alle hudtyper: Aktive ingredienser: Ananas, tomat, citron, Papaya Andre ingredienser: Multani mitti, Geru, Yasad hhasma, Tamator, Ananas, Kikargaund, Paste base.

Pris i Indien: Rs.199 for 85g

5. Jovees Anti Blemish Pigmentation Face Mask:

Jovees Anti Blemish Pigmentation Face Mask

KØB DET HER

Jovees ayurvedic ansigtspakke til pigmentering er et vidunderligt produkt, som du bør prøve. Ansigtsmasken indeholder urteekstrakter, der er gode til huden og også hjælper den med at bringe dens klare udseende tilbage. Det fjerner pigmentering, pletter og også acne ar. Det er den bedste ansigtsmaske til hyperpigmentering, der hjælper med at reducere niveauet af misfarvning og også gør huden fast og robust. Du finder din hud frisk og ungdommelig.

Brug: Rens dit ansigt og tør derefter. Påfør et tyndt lag af masken over hele ansigt og hals. Lad det sidde i 20 minutter. Skyl grundigt med vand. Brug denne bedste ansigtspakke til pigmentering en gang om ugen for de bedste resultater.

Ingredienser: Ashwagandha, kamille, lakrids, salvie, mandel, MultaniMitti.

Pris: Rs.195 for 120 gram.

6. Vaadi Lemon Grass anti Pigmentation Face Pack:

Vaadi Citrongræs Anti Pigmentering Ansigtspakke

KØB DET HER

Vaadi Face pack er det perfekte produkt at bruge på huden, da det blødgør hudoverfladen og hjælper også blodcirkulationen. Dette giver en vidunderlig glød til huden. Anvendelsen af ​​ansigtsmasken kan helbrede hudpletter, irritationer og på samme tid få den til at se yngre og blødere ud. Alle hudproblemer som acne, pletter, fedt og pigmentering forsvinder på ingen tid.

  • Ingredienser: Abrikosekstrakt, bukkehorn, morgenfruolie, cedertræolie, citrongræsolie.
  • Brug: Påfør et tyndt lag over hele ansigtet og lad det sidde på huden i 15 minutter. Skyl med vand.
  • Pris: 155 kr. For 70 gram.

Hvis du står over for et problem som pigmentering, så få hver af disse ansigtspakker, der er bedst for din hud. Så prøv disse ansigtspakker og se forskellen i din hud.