9 Bedste liste over Patanjali ansigtspakker og hvordan man bruger det

Vi kender alle navnet på yogaguru ”Ramdev”. Han er kendt for sin yoga og åndelige helbredelse. Ved hjælp af yoga spredte han budskabet om, at yog har magten til at fjerne sygdomme. Det er også meget nyttigt at holde din hud sund og smuk. Han er kommet med mærket Patanjali, der er blevet produceret mange husholdningsprodukter. Patanjali kom også frem som en god konkurrent i skønhedsverdenen, og mange mennesker plejer hurtigt disse naturlægemidler. Her forskes der på området ansigtspakke. Patanjali har lavet mange urte ansigtspakker, og de giver også de bedste resultater ved hver vask.

Bedste Baba Ramdev Patanjali Face Pack List, anmeldelse og hvordan man bruger:

Her er en anmeldelse af top 9 patanjali ansigtspakken, og hvordan du bruger den til charmerende og smuk hud,

1. Patanjali Body Ubtan – Naturlig ansigtsmaske:

Patanjali Body Ubtan - Naturlig ansigtsmaske

KØB DET HER

Ubtan er kendt som den bedste hud ansigtspakke fra tidlig alder. Patanjali body ubtan face pack er en kombination af mandel, linser, sort gram, sennepsfrø, sojabønne, ris, gurkemeje og kamfer. Den lysegule ubtan har den hårde duft af kamfer. Dette 100 % naturprodukt renser din hud dybt og fjerner de døde celler. Denne patanjali ansigtspakke til retfærdighed er stærkt koncentreret til retfærdigheden og lysere huden.

Brug: Tag 3-4 spiseskefuld ansigtspakke. Bland det med rent vand. Påfør på ansigt og hals på huden og lad det stå i 10 minutter. Vask derefter med rent vand.

Pris: INR 60 for 100 gram.

2. Patanjali Multani mitti Face Pack:

Patanjali Multanimitti Face Pack

Multani mitti face pack patanjali er en eksklusiv blanding af råvarer og jord til ung strålende hud. Gairika lindrer huden og øger blodgennemstrømningen. Aloe Vera blødgør og heler arene. Naturressourcer som zinkoxid, aluminium og magnesium revitaliserer og renoverer huden. Lad os se, hvordan du bruger patanjali multani mitti face pack.

Brug: Fugt dit ansigt og din hals. Hæld 30 gram patanjali face pack multani mitti på din hud og lad det tørre i 10 minutter. Vask med rent vand.

Pris: INR 60 for 60 gram.

3. Patanjali Neem Face Pack:

Patanjali Neem Face Pack

KØB DET HER

Hvis du kommer til patanjali neem face pack review, er produktet beriget med kvaliteterne af aloe vera-neem med agurk, der renser din hud fra det indre lag og gør det altid pletfrit og skinnende. Patanjali neem aloe vera face pack essensen renser urenhederne og aloe essensen forbedrer retfærdigheden. Det er patanjali ansigtspakke til glødende og bums hud.

Brug: Fugt dit ansigt og din hals helt. Pres 20 gram patanjali neem aloe vera med agurk ansigtspakke på din håndflade og påfør blødt på dit ansigt og din hals. Lad det tørre i 10-15 minutter. Vask med rent vand.

Pris: INR 60 for 60 gram.

4. Patanjali Aloe Vera Face Pack:

Patanjali Aloe Vera Face Pack

KØB DET HER

Denne Patanjali chandan ansigtspakke gel er fyldt med kvaliteterne af aloe og keasr, som er meget hudvenlige og nyttige til at forbedre retfærdigheden i din hud, produktet er 100% naturligt og naturligt. Det er meget nyttigt at reducere solforbrændinger, garvning og mørke rande. Produktet beskytter din hud mod skadelige solstråler og gør den glitrende fair.

Brug: Fugt dit ansigt og din hals helt. Pres 20 gram ansigtspakke på din håndflade og påfør blødt på dit ansigt og din hals. Lad det tørre i 10-15 minutter. Vask med rent vand.

Pris: 50 INR for 60 ml.

5. Patanjali Apricot Face Scrub:

Patanjali Apricot Face Pack

KØB DET HER

Dette produkt med patanjali -skrubbe og ansigtspakke er 100% naturligt og naturligt. Det er beriget med abrikosens kvaliteter, hvilket er meget nyttigt til at fjerne døde celler og øge blodcirkulationen i din hud. Det fjerner hudens døde celler og gør det strålende og glat.

Brug:Fugt dit ansigt og din hals. Hæld 30 gram ansigtspakke på din hud og lad det tørre i 10 minutter. Vask med rent vand.

Pris: INR 60 for 60 gram.

6. Patanjali Saundarya Aloe Vera Gel:

Patanjali Saundarya Aloe Vera Gel

KØB DET HER

Aloe har egenskaberne til at helbrede mange hudproblemer. Så patanjali aloe vera gel ansigtsvask er lavet med essensen af ​​aloe for at reducere og kontrollere hudproblemerne. Det er meget nyttigt at holde din hud sund og ung. Aloe renser din hud dybt og gør den blød og glat.

Brug: Påfør et par dråber ansigtsvask på dit våde ansigt og hals. Vask med rent vand og tør med et blødt håndklæde.

Pris: INR 90 for 150 ml.

7. Patanjali Rose ansigtsvask:

Patanjali Rose Face Wash

Patanjali Rose ansigtsvask er en vidunderlig kreation fra Patanjali færdig med naturlige ekstrakter af rose, neem og aloe vera. Det er meget nyttigt at fjerne bumser og urenheder i ansigtet. Produktet er beriget med essensen af ​​rosenvand, som dybt renser dit ansigt og gør det lyserødt glat.

Brug: Hæld fem til seks dråber på din håndflade. Lav skum på dit våde ansigt og hals. Giv den en massage og vask med rent vand.

Pris: INR 45 for 60 gram.

8. Patanjali Activated Carbon Facial Foam:

Patanjali Activated Carbon Facial Foam

KØB DET HER

Den stigende forurening støv og snavs er meget skadeligt for enhver hudtype, uanset om den er tør, normal eller fedtet. Patanjali præsenterer ansigtsvask beriget med aktivt kul, som er meget nyttigt til at beskytte din hud mod forurening og gør huden altid fair og klar. Det aktive kul hjælper med til dybt at rense de døde celler og forynger huden ved daglig vask. Dette er patanjali ansigtspakke til tør hud.

Brug: Hæld fem til seks dråber på din håndflade. Lav skum på dit våde ansigt og hals. Giv den en massage og vask med rent vand.

Pris: INR 60 for 60 gram.

9. Patanjali Orange Honey Face Wash:

Patanjali Orange Honey Face Wash

KØB DET HER

Patanjali ansigtsmaske produktet er 100% sæbe-fri og er fri for skadelige kemikalier. Den er beriget med ekstrakterne af appelsin og honning, der renser din hud og altid gør den smuk. Dette er patanjali ansigtspakke til fedtet hud.

  • Brug: Hæld fem til seks dråber på din håndflade. Lav skum på dit våde ansigt og hals. Giv den en massage og vask med rent vand.
  • Pris: INR 45 for 60 gram.

Alle de ovennævnte produkter og bedst for din hud. De er 100% sæbefri samt urte. De er formuleret med den dybe forskning om Ayurveda -midler til hudpleje. Så prøv det.