9 populære og bedste koreanske ansigtsmasker

Koreansk ansigtsmaske er den nye trend, der fejer skønhedsmarkedet i dag. Disse arkmasker er lavet af stof gennemblødt i ernæringsserum og aktive ingredienser. De er fri for animalske ingredienser, mineralolie, parfume og farvestoffer. Det fugter, fjerner overskydende olie, reducerer acne, lysner hudtonen og tilskynder til kollagenproduktion i huden. Så uden megen fortabelse er her top 9 koreanske ansigtsmasker til at hjælpe med din skønhedsbehandling.

Berømte og gode koreanske ansigtsmasker til skønhedsbehandling:

Lad os se på de 9 bedste koreanske ansigtsmaske -mærker.

1. Innis free Skin Clinic Mask – Vita C:

Denne koreanske whitening ansigtsmaske indeholder C -vitamin, et lysnemiddel. Denne maske reducerer alderspletter og fugter huden og giver en øjeblikkelig glød.

Pris: 150 INR for 20 ml

2. Face Shop Real Nature Shea Butter Face Mask:

Denne koreanske fugtgivende ansigtsmaske, der indeholder sheasmørmaske, beroliger følsom hud. De rige ekstrakter med beroligende egenskaber blødgør og fugter huden og efterlader den blød og smidig.

Pris: 100 INR for 20 g

3. Kære Packer Royal Black Tea & Black Rose Hydrogel Mask:

Denne koreanske sorte ansigtsmaske er fremstillet af sort te og rosenekstrakter og indeholder ægte te -stykker. Sort te indeholder vitamin B2, C, E, mineraler magnesium, kalium, zink og andre æteriske olier, der forhindrer for tidlig ældning, fremkalder regenerering og giver en lysende glød til huden.

Pris: 400 INR for 1 pakke

4. Mond’Sub Tang og Hyaluronsyre Ansigtsmaske:

Denne koreanske ansigtspakke fugter, genfugter, lysner og glatter hudens tekstur. Det er en øjeblikkelig maske, der fremskynder cellefornyelse og fungerer som en behandling mod rynker.

Pris: 149 INR for 1 pakke

5. LuxaDerme Brightening Bio Cellulose Face Sheet Mask:

Dette biocelluloseark er lavet af 100 procent naturlig fermenteret kokosgelé og klæber til ansigtet som anden hud. Denne koreanske ansigtspakke hjælper med at reducere pigmentering, fotoaldring og afbrunning og efterlader huden dug og endda tonet.

Pris: 439 INR for 1 pakke

6. Face Shop Real Nature Face Mask:

Denne maske, der indeholder granatæbleekstrakter, efterlader huden næret og ren. Det er en topkoreansk ansigtsmaske med allergivenlige kvaliteter, som gør den velegnet til alle hudtyper. Det er meget let at bruge og giver smuk hud på få minutter. Face Shop tilbyder mange koreanske skønhedsmasker at vælge imellem til forskellige behov.

Pris: 500 INR for 1 pakke

7. Skin Factory – ampulmaske:

Denne maske er gennemblødt i 30 ml tæt serum og er designet med en anden åbning til at påføre det overskydende serum på ansigtet før masken. Den er lavet af cellulose for at opsuge essensen. Masken reducerer fine linjer, øger hudens elasticitet for at give et ungdommeligt look. Det er en af ​​de bedste koreanske ansigtsmasker.

Pris: 206 INR for 1 pakke

8. Etude House – Terapi luftmaske:

Denne lette maske er lavet af naturlige ekstrakter. Den indeholder renset vand og naturlige ingredienser som perleekstrakt, damaskrose, snegleslim, aloe eller tea tree for at fugte huden. Masken er tyndest i forhold til andre i samme kategori, og den efterlader huden næret og sund med en subtil aroma.

Pris: 249 INR for 1 pakke

9. Hudfoder – daglig ansigtsmaske:

Arkmaskerne er tilført B -vitamin, calciumzink og mælkesyre. De er naturlige og fungerer som gode eksfolierende. De findes i en række 23 varianter fra jordbær til kaviar. Formuleret med revitaliserende næringsstoffer, fremmer de cellevækst og fornyelse.

Pris: 167 INR for 1 pakke

Skønhed er måske bare dybt i huden, men har sikkert brug for god vedligeholdelse. En koreansk ansigtsmaske er bestemt en hurtig og nem måde at opretholde hudfarve, tekstur og alder på, og de er også økonomiske.