Yummy Yogurt Face Packs

Mængden af ​​mælkesyre, zink og andre næringsstoffer og enzymer i yoghurt er nøglen til en sund og glødende hud.

Hudfordele:

Mælkesyre: en vigtig AHA hjælper med at fugte huden, fjerne sløvhed og tørhed og forhindre forældet ældning og rynker.

Zink: Reducerer og forhindrer acne, bumser, åbne porer og skavanker efterladt af dem.

Virker som en naturlig astringent.

Mild hudblegning, der reducerer garvning og alderspletter.

Det har svampedræbende egenskaber.

Yummy Yogurt Face Packs

Yoghurt hjemmelavede ansigtsmasker:

Her er et par lækre opskrifter til din hud. Man kan endda snack på deres rester, mens man venter på, at maskerne tørrer!

Citron, honning og yoghurt Skin Lifting Face Pack:

Citron, honning og yoghurt Skin Lifting Face PackIngredienser:

 • 1 spsk frisk yoghurt
 • 1 spiseskefuld honning
 • 1 spsk citron/appelsinjuice

Metode: Bland alle ingredienserne sammen til en jævn masse. Påfør det over hele dit ansigt såvel som på halsen. Opbevar det i 15-20 minutter og rens med varmt vand.

Fordele: Honning giver din hud fugt. Citron hjælper med at reducere pletter og alderspletter. Dette er en god ansigtsløftningsmaske. Det giver en opstrammende effekt på løs/slap hud på dit ansigt og din hals. Det fungerer også som naturlig blegemiddel og er kemisk fri. Du kan også bruge appelsinsaft til denne pakke.

Strawberry and Yogurt Exfoliating Face Pack:

Exfoliating Face Pack med jordbær og yoghurt

Ingredienser:

 • 1 spsk frisk yoghurt
 • 4-6 jordbær moset i en pulp

Metode: Bland ingredienserne sammen til en glat pasta. Påfør det over hele dit ansigt såvel som på halsen. Opbevar det i 10-15 minutter, og rens med varmt vand.

Fordele: Strawberry er en vidunderbær, der fugtiger huden og AHA’erne og antioxidanterne i jordbær giver huden en ungdommelig glød. Sammen lyser de huden. Frøene fungerer som en mild eksfoliering, der hjælper med at fjerne døde celler fra hudoverfladen.

Gulerod og yoghurt Skin Lightening Face Pack:

Gulerod og yoghurt Skin Lightening Face Pack

Ingredienser:

 • 3 spsk frisk yoghurt
 • 2 spsk gulerod pureret

Metode: Påfør denne tykke blanding over hele dit ansigt såvel som på halsen. Opbevar det i 15-20 minutter, og rens det af med lunkent vand.

Fordele: Betacaroten og AHA i gulerødder hjælper med at producere kollagen, der holder rynker i skak. Det hjælper med at lysne hudtonen ved hjælp af mælkesyre og fugter også med E -vitamin.

Kakao, honning og yoghurt foryngende ansigtspakke:

Kakao, honning og yoghurt foryngende ansigtspakke

Ingredienser:

 • 4 spsk frisk yoghurt
 • 1 spsk kakaopulver
 • 1 spsk honning

Metode: Kombiner ingredienserne, og du får en flydende chokoladelignende pasta. Påfør denne blanding over hele dit ansigt såvel som hals. Opbevar det i 15-20 minutter, og rens det af med lunkent vand.

Fordele: Denne pakke er fuld af antioxidanter og vitamin C og E. Den fjerner sløvhed i huden og får den til at se lys og udhvilet ud.

Yoghurt Avocado og Banan Firming Maske:

Yoghurt Avocado og Banan Firming MaskeIngredienser:

 • 4 spsk frisk yoghurt
 • 2 spiseskefulde avocado moset
 • ½ bananmos
 • 2 spsk honning

Metode: Kombiner ingredienserne for at få en klæbrig pasta. Påfør denne blanding over hele dit ansigt såvel som hals. Opbevar det i 25-30 minutter og rens med vand.

Fordele: Kalium og vitamin B i banan vil give en glat glødende hud. Vitamin C og E sammen med antioxidanterne giver en øjeblikkelig fasthed i din hud. Zink hjælper med at berolige huden.

Yoghurt i sig selv er fantastisk til alle dele af din krop- fra spidsen af ​​dit hår til dine tå negle. Medtag det i din kost. Det vil regulere systemet, der vil reflektere fra et glødende ansigt. Så begynd at arbejde på det!