15 unikke 1. fødselsdagsgaver til drenge og piger

Babyer betyder lykke. Alle elsker deres babyer og forsøger at give dem så godt som muligt i hele deres liv. Fra de er født, forsøger forældre at give ham de bedste ting, de har råd til, og fejrer hver fødselsdag. Mens du fejrer fødselsdage, handler det om gaver om en vigtig beslutning. 1 -års fødselsdag er meget speciel, og alle fejrer den med storhed. Behøver ikke at blive forvirret nu. Du får nogle nye gaveideer fra denne artikel. Tjek dem og få det til din lille munchkin.

Bedste første fødselsdagsgaver:

Lad os finde her med nævnte top 15 bedste 1. fødselsdagsgaver til drenge og piger.

1. Babys første 12-måneders ramme:

Babys første 12-måneders stel

Dette er en fantastisk idé til første fødselsdag, du kan prøve. Billeder er altid sjove og minder dig om nogle gamle smukke. Så det er smukt, hvis du kan tage nogle gode billeder af baby hver måned og præsentere en 12-måneders fotoramme. Dette er en af ​​de bedste og mindeværdige gaver, du kan give til din baby.

2. Træ Zebra Rocking Horse:

Træ Zebra gyngehest

Zebra gyngehest er en unik første fødselsdagsgave, du kan give til din lille. Dette er en lav gyngehest for yngre ryttere. Det er også designet med en lille læbe på bagsiden af ​​sædet og holder zebra -ryttere faldende af ryggen. Dette er en sej rockende hest, din baby vil elske.

3. Formsorteringsbus:

Formsorteringsbus

Formsorteringsbus er en smuk idé til 1 -års fødselsdagsgave til drenge. De elsker køretøjer, og dette er en farverig bus med 6 former at sortere efter. Det vil udvikle hans identifikationsevner ved at matche farver og former. Din baby kan tage bussen og lege med, som den vil. Du kan købe denne fede farverige bus til din baby på hans 1 års fødselsdag.

4. Personlig træ babyblok:

Personlig træblok i træ

Dette er en kreativ træklods til babyens første fødselsdag. Du kan inkludere hans navn, vægt, højde, fødselsdato og personlige beskeder. Dette er en håndlavet træklods, du kan give din baby i gave for at gøre hans fødselsdag mindeværdig. Han/hun kan holde det længe og værne om minderne.

5. Piano Popping Fun:

Sjov med klapper i klapper

Dette er en fantastisk 1 -års fødselsdagsgave, du kan få til din lille. Dette er et klaver, der giver lyd, og mens du trykker på hver nøgle stjerne vil stige op i luften. Det hjælper med at udvikle babyers motoriske færdigheder, sensorisk læring og ny udforskning. Den har mange farver, og babyer vil elske lyden, og stjernerne får dem til at smile.

6. Toasty Toez karakter hjemmesko:

Toasty Toez -tøfler

Du kan give disse søde tøfler til ansigtet til din baby på hans 1 -års fødselsdag. Den har varmt fleeceforing indeni og imiteret ruskind på ydersiden. Denne har også en gummisål. Din baby vil elske disse tøfler, og han kan starte sin tur med at have disse søde hjemmesko på. Selv du kan skrive babynavnet også på hjemmeskoene.

7. Træklodser:

Træklodser

Træklodser er altid sjove. Dette er forskelligt fra almindelig træklods. Den har fugle og dyr på sig, og mens babyen matcher hvert stykke, kan han/hun skabe smukke former. Han kan udvikle nogle konstruktive færdigheder, og han vil blive engageret ved at spille disse træklodser. Alle træstykker er lavet af materiale af god kvalitet, og det vil også være stærkt. Du kan give dette til din datter.

8. Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas:

Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas

Dette er en af ​​de bedste fødselsdagsgaver til en pige. Det er en unik idé, hvor du kan opbevare lærredet ved siden af ​​din babys vugge. Det lyser om natten, og barnet vil elske det svage lys om natten. Du kan tænde og slukke det med en fjernbetjening, og hele lyset er indrammet på en træramme.

9. Rejsetøj til småbørn:

Rejsetøj til småbørn

Rejselegetøjsbørn er den bedste idé til 1. fødselsdagsgave til piger. Dette er et godt legetøj, som din baby kan opbygge sine sanselige evner med. Det hjælper også med at forbedre din babys motoriske færdigheder, og hun kan lege med alle de små låse, hvis hun vil åbne den. Lad hende bruge sin fantasi ved at give hende denne gave til hendes fødselsdag.

10. Walker Toy til dreng:

Walker legetøj til dreng

Dette er en tankevækkende 1. fødselsdagsgave til drenge. Dette vil hjælpe dig med at flytte barnet rundt i hjemmet og få ham til at forbedre sin gang. Du kan få en med lyde, musik, sjove lyde osv. Dette er et legetøj i træ og er ikke så meget let. Så det hjælper din baby til let at balancere, mens du går.

11. Sød fødselsdagsgave:

Sød fødselsdagsgave

Du kan få denne mindeværdige første fødselsdagsgave til din baby. Dette er en personlig med hendes navn med alle hendes detaljer som højde, vægt, fødselsdato og fødselstidspunkt. Dette er en sød legetøjsbaby, der kan værne om hele livet. Du vil huske alt om en baby, mens du ser det legetøj.

12. fødselsdag dreng armbånd:

Fødselsdag dreng armbånd

Dette er en super sød 1 års fødselsdagsgave, som du kan få til din 1 år gamle dreng. Dette er et personligt kædearmbånd på hans første fødselsdag. Det er et armbånd i rustfrit stål, og du kan tilpasse det med babynavn, fødselsdato osv. Dette er en stilfuld kæde, du kan give din baby som gave.

13. Musical Rhymes Book:

Bøger om musikalske rim

Dette er en passende 1 -års fødselsdagsgave til drenge. Babyer elsker musik, og denne musik rimbog er en meget god gave. Han vil udvikle en musikalsk sans ved at høre alle de musikalske rim ved at åbne hver side. Han vil nyde det godt.

14. Train Money Box:

Træn pengekasse

Dette er et glitrende legetøjstog, du kan give din baby til sin første fødselsdag. Toget ser meget sødt ud, og det kan også bruges som en pengekasse. Babyer kan lege med mønter, når han bliver lidt større. Pas på mønter, fordi de kan putte dem i munden. Indtil da kan de bruge det som et legetøjstog.

15. Blødt sæde til baby:

Blødt sæde til baby

Dette er en meget nyttig gave, som du kan give din baby til hans/hendes første fødselsdag. De vil elske det at lege med det. De er så bløde, og babyer kan sidde på den og lege med det teddyformede bløde legetøj. Få denne søde gave til dit barn, som han vil lege med.

1 års fødselsdagsgave ideer

Dette er nogle unikke ideer til fødselsdagsgaver til din baby. Når det er 1 års fødselsdag, skal du få noget særligt, som han/hun kan beholde længe. Nogle af dem er varige minder, og andre er for dem at lege med det.