Sene fødselsdagsønsker: 40 Bedste forsinkede Happy Bday Msgs

Glemte du at ønske dine nærmeste på deres fødselsdag? Føler du dig frygtelig flov? Sammen med skyld kan du også møde deres vrede vrede. Så hvordan undgår du problemer? Ved at ønske dem en forsinket tillykke med fødselsdagen i din egen stil! Sig det højt og tydeligt, at det ikke var bevidst, og du holder stadig af dem.

Selvom disse meddelelser sendes efter den faktiske fødselsdato, vil de helt sikkert imponere personen og makeup for forsinkelsen. Husk, det er bedre sent end aldrig! For at hjælpe dig med at formulere dine følelser bedre har vi samlet disse korte og søde forsinkede fødselsdagshilsner, ked af citater og tekstbeskeder. Brug ganske enkelt disse linjer, tilføj dit eget navn og personlige præg for at styrke dine relationer igen!

forsinkede fødselsdagshilsner

Forsinket tillykke med fødselsdagen til alle:

Du kan bruge disse enkle forsinkede tillykke med fødselsdagen til dine venner, kolleger eller andre forhold. De er indrammet på en generisk måde, der passer til alle generelt:

 • Selvom dette budskab kommer lidt sent til dig, er ønsket om lykke godt hver dag. Her ønsker jeg dig en forsinket tillykke med fødselsdagen!
 • Jeg er meget ked af at have glemt din særlige dag, så accepter venligst dette forsinkede fødselsdagsønske i den ånd, det er givet. Håber din fødselsdag var utrolig … ligesom dig.
 • Selvom jeg savnede din fødselsdag med en kilometer, håber jeg, at du fejrede den med et smil. Ønsker dig en meget forsinket tillykke med fødselsdagen.
 • Selvom mit fødselsdagsønske er for sent, er mine bedste ønsker for dit helbred og lykke gode 365 dage om året. Håber du havde en tillykke med fødselsdagen.
 • Fødselsdage er særlige dage, men du er speciel hver dag. Forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at din fødselsdag var en vidunderlig!

Sjove forsinkede fødselsdagssegninger:

Det er ok at være forsinket, og det er ok at acceptere det på en sjov måde! Brug en generøs portion humor til at få dem til at smile igen og tilgive dig for at gå glip af din fødselsdag. Så lad os lette deres humør med disse vittige ord til forsinkede fødselsdagsønsker:

 • Beklager, jeg glemte din fødselsdag! På en eller anden måde bliver jeg mere glemsom, når du bliver ældre. Accepter venligst mine bedste sene fødselsdagshilsener!
 • Du hørte ikke fra mig på din fødselsdag på grund af et teknisk problem. Min hjerne fungerede. Tillykke med fødselsdagen – håber det var fantastisk!
 • Du glemte at minde mig om ikke at glemme din fødselsdag. Men bare rolig, jeg tilgiver dig. Men seriøst, tillykke med fødselsdagen!
 • Hvis du skulle acceptere bestikkelse for at tilgive nogen, hvad ville det så være? Fortæl mig det hurtigt, for jeg skal ønske dig en sen tillykke med fødselsdagen.
 • Ups, jeg er sent. Jeg glemte det i hvert fald ikke helt. Forsinket tillykke med fødselsdagen!

Bedste ønsker til forsinket fødselsdag – af individuelle, personlige og professionelle forhold:

Uanset om det er en romantisk undskyldningsbesked til din elsker eller et forsinket fødselsdagstilbud til din nære slægtning, har vi dækket alle dine relationer. Sammen med at sende dine varme ønsker kan nogle af disse linjer fremkalde gode minder og fødselsdagsstemninger. Så hvis du mangler ord, er det absolut ikke nødvendigt at bryde din hjerne! Gå simpelthen igennem denne liste over forsinkede fødselsdagssprog og send den sammen med en gave og vent på deres reaktioner:

Meget sent fødselsdagsbeskeder:

1. Dette fødselsdagsønske er så sent, jeg kan lige så godt ønske dig en tidlig tillykke med fødselsdagen til den næste.

 • Til hvem kan du sende: Venner, fætre, nære bekendte
 • Aldersgruppe: 15-70 år

2. Jeg ved, at jeg er lidt for sent med at sende dig mine fødselsdagsønsker, men jeg vil ikke gå glip af en chance for at ønske dig et godt liv forude!

 • Til hvem kan du sende: Venner, pårørende
 • Aldersgruppe: 15-60 år

3. Jeg kunne have savnet at ønske dig på din fødselsdag, men tro mig, det sker ikke mere end en gang om året. Hav en fantastisk forsinket fødselsdag!

 • Til hvem kan du sende: Venner, søskende, fjerne slægtninge
 • Aldersgruppe: 15-60 år

A. forsinkede fødselsdagsønsker til en ven og bedste ven:

4. Der er ikke travlt med at ønske dig; Jeg er alligevel din eneste sande ven. Forsinket tillykke med fødselsdagen, Buddy. Håber du festede hårdt.

 • Aldersgruppe: 15-50 år (mandlig ven)
 • Gavemuligheder: Ølkrus, Matchbilletter, Memorabilia osv.,

5. Ligesom vi aldrig var til tiden til college, til rodet, til projekter, hvordan kan du forvente, at jeg kommer til tiden her? En forsinket tillykke med fødselsdagen til dig, min kære ven.

 • Aldersgruppe: 20-50 år (veninde)
 • Gavemuligheder: Stationær, små nips, blomster

6. Åh skat, jeg gjorde det igen. Din fødselsdag gik, og jeg savnede det, min ven! Forsinket tillykke med fødselsdagen!

 • Aldersgruppe: 20-45 år

7. Lige da jeg følte, at mit liv var organiseret, savnede jeg helt din fødselsdag! Du er en god ven, og jeg føler mig forfærdelig over min glemsomhed. Tilgiv mig, og overvej mine forsinkede fødselsdagsønsker til dig!

 • Aldersgruppe: 25-75 år

8. Tillykke med forsinket fødselsdag til min kære ven. Der er ingen undskyldning på Jorden, jeg kan give for at savne din fødselsdag. Jeg er meget ked af. Jeg håber, du kan tilgive mig.

 • Aldersgruppe: 20-40 år

B. sen fødselsdagsbeskeder til en elsker, en ven, en ven, en mand og en kone:

9. Jeg har haft så travlt med at drømme om dig, at jeg glemte din fødselsdag. Tilgiv venligst denne romantiske fejl. Forsinket tillykke med fødselsdagen.

10. Du skal fortælle mig, hvor slemt du havde det, da jeg savnede din fødselsdag, for jeg vil give dig det antal kys lige nu. Forsinket tillykke med fødselsdagen.

11. Jeg glemte min kærestes/kærestes/mands/kones fødselsdag – en dag, der er mere speciel for mig end min egen fødselsdag. Sådan er mit livs ironi. Forsinket tillykke med fødselsdagen.

12. Jeg glemte din fødselsdag, men jeg har aldrig glemt at sige, at jeg elsker dig. Fortæl mig nu, hvad der betyder mere? Tillykke med forsinket fødselsdag til min kæreste/kæreste/mand/kone.

13. Du ser varm ud, når du er glad, varmere når du er sur og hottest, når du er i et tilgivende humør. Jeg har gjort dig vred, men jeg vil have, at du tilgiver mig, så du kan være dit hotteste jeg. Forsinket tillykke med fødselsdagen.

C. Sådan siger jeg undskyld for forsinkede ønsker til mor, far og nære relationer:

Mor:

14. Tak, Ma! for at være rygraden i den person, jeg er i dag. Selvom jeg savnede det, har jeg altid set frem til din særlige dag. Tillykke med forsinket fødselsdag, søde mor!

15. Jeg ville være den første person på denne jord til at ønske dig tillykke med fødselsdagen, men desværre savnede jeg det helt. Accepter venligst min undskyldning, mor. Jeg håber din fest var sjov.

Far:

16. Du kender den dårlige vane, du altid har til at glemme folks fødselsdage. Nå, ligesom far, som barn! Tillykke med forsinket fødselsdag, far!

17. Far, jeg vil aldrig glemme din fødselsdag, selvom jeg glemte at sende dig et ønske til tiden. Jeg håber, at du nød din særlige dag fuldt ud. Ønsker dig de bedste år fremover.

Onkel, tante:

18. Kære onkel, jeg kan ikke tro, at jeg glemte at ønske dig 40 -års fødselsdag! Men jeg er klar over, at du allerede var 40! Jeg håber du havde en god dag!

19. Kære tante, den måde du nåde for hver dag, der går forbi, tænkte jeg, at jeg vil gemme mine fødselsdagsønsker for at beholde dine unge for evigt. Det er ikke min glemsomhed, men ubetinget kærlighed til dig, der har fået mig til at savne din dag.

20. Hvordan kunne jeg glemme din fødselsdag? Må være fordi du ligner at du ikke har ældet en dag siden den sidste! Forsinket tillykke med fødselsdagen onkel/tante!

D. bror, søster, svoger, svigerinde (Bhabhi):

21. Jeg ved, jeg er sent og ønsker dig en tillykke med fødselsdagen, men min kommer snart, og hævnen er sød. Jeg vil ikke have noget imod det, lover! Tillykke med fødselsdagen brormand!

22. Nu hvor alle andres fødselsdagsønsker er slidt op, er her en stor stor fra mig! Tillykke med forsinket fødselsdag søster/bror!

23. Hvordan kunne jeg glemme min svogers/bror/søsters fødselsdag? Ingen måde! Teknisk husker jeg det, men på den forkerte dag! Håber du har det godt!

24. Jeg beklager Bhabhi for at ønske dig sent på din fødselsdag! Jeg vil helt sikkert bede min bror om at kompensere for dette på mine vegne!

25. Jeg er egentlig ikke så sent med at ønske dig tillykke med fødselsdagen, det er bare det, at jeg ikke ville være den første til at minde dig om, at du bliver ældre. Tillykke med fødselsdagen, søster/bror!

E. Store forældre:

26. Ingen kan bede om et bedre menneske at have i deres liv end dig. Tillykke med forsinket fødselsdag, jeg kan ikke vente med at se dig igen, bedstefar/bedstemor.

 • Gaveideer: Fotorammer, blomster

27. Bedstefar/bedstemor, du har gjort så meget for mig gennem årene, så jeg håber, du havde en god fødselsdag. Når jeg ser dig, vil jeg give dig det største kram og makeup til sene ønsker!

 • Gaveideer: Malerier, personlige hilsner, håndlavede kort

F. søn, datter, grand datter, grand søn, nevø, niece:

28. Ser ud som alderen er ved at indhente mig min kære! Tilgiv venligst min glemsomhed og accepter mine varme ønsker sammen med en særlig gave.

 • Gaveideer: Ur, tegnebog, kjole osv.,

29. Vi havde for travlt med at tælle det antal dage, der gik, siden du blev født. Beklager at jeg glemte at ønske dig midt i kaoset! Få et velsignet og saligt liv forude!

30. Jeg ved, at jeg er lidt bagud med at fejre din særlige dag. Måske er årsagen, at du lever et meget hurtigt liv, og mit liv er lidt langsommere.

G. Glade forsinkede ønsker til lærer, teamkammerat, personale osv .:

Lærere:

31. Undskyld mig sir/fru! Jeg vidste ikke, at det var din fødselsdag i går! Jeg føler mig så heldig at have dig som min lærer, og jeg håber, at du havde det sjovt!

32. Kære hr./Fru, du har lært os at acceptere vores fejl og bede om tilgivelse. Jeg glemmer din fødselsdag, og jeg beder om undskyldning. Undskyld venligst mine varme forsinkede fødselsdagshilsner!

33. Tillykke-sent-fødselsdag til den mest fantastiske kollega nogensinde! Tak for alle jeres bidrag og et godt år fremover!

34. Selvom jeg sent ønsker dig en tillykke med fødselsdagen, vil jeg gerne tage et øjeblik på at sætte pris på dit samarbejde og støtte til at gøre vores projekt til en kæmpe succes!

H. Tillykke med fødselsdagen til børn og babyer:

35. Jeg ved, at du ventede på min gave på din fødselsdag! Men jeg var nødt til at få den perfekte til dig, og det tog derfor noget tid! Her er noget særligt for et fantastisk barn nogensinde!

 • Aldersgruppe: 3-13 år
 • Gavemuligheder: Legetøj, fyldte dukker, aktivitetsspilsæt

36. Min yndige lille Munchkin! Hvordan kunne jeg savne din 1 -års fødselsdag? Jeg ønsker dig det mest glædelige liv forude og hej, der er lidt noget til dig indeni …

 • Gavemuligheder: Babylegetøj

37. Dude! Beklager, jeg savnede din fødselsdag! Tro mig, jeg vil klare det og lade dig fortsætte dit frække jeg i et par dage mere! Forsinket Tillykke med 2./3./4./5./6./7./10. -fødselsdag!

38. Min Kiddo er ikke så lille mere! Jeg ved, at jeg er ved at blive gammel med dig, og tag derfor gerne mine forsinkede 13 -års fødselsdagshilsner, en kære teenager!

39. Nu hvor du er 18, er du ikke længere et barn! Så jeg tænkte, at jeg vil vente på, at du vil nyde de sidste øjeblikke som barn, før voksenalderen tager over. Forsinket tillykke med fødselsdagen til dig!

40. Da du havde svært ved at beslutte, om du er et barn eller en voksen, har jeg besluttet at sætte mine ønsker på pause, indtil du slår dig til ro. Tillykke med 20/23/25 -årsdagen

Det er nogle af de vittige og følelsesmæssige sætninger, der helt sikkert vil give dig tilgivelse for at gå glip af en fødselsdag! Nå, livet giver dig ikke en anden chance! Så gør ikke dette til en vane, og konfigurer i stedet påmindelser på din telefon. Du kan endda tilføje dem på Facebook, hvilket giver dig fødselsdagspåmindelser. Vi har måske ikke en god hukommelse, men vi har helt sikkert en “smart” vej ud!