Top 50 sjove fødselsdagsønsker til din bedste ven (mand, kvinde)

Er det din bedste vens fødselsdag? Leder du efter nogle gode og sjove citater og ønsker at smide din bestie på, der er unik og alligevel speciel? Her går vi med sjove fødselsdagsønsker til min bedste ven. Vores venner for livet har virkelig ikke brug for et værdigt og afslappet ønske til den særlige dag; vi ønsker alle at gøre det mindeværdigt ved at tilføje noget humor og personlig kærlighed til det. Så vi gik videre med at samle nogle af de bedste og skøre fødselsdagsønsker, der er sjove for vores bedste ven.

Tjek dem ud, og vi satser på, at du og din bestie får et godt grin med disse sjove fødselsdagshilsner.

Top 50 populære sjove tillykke med fødselsdagen til bedste ven:

Her er vi gået, vi har arbejdet med de mest populære og mest skøre, men alligevel dejlige og sjove, der kan passe til forskellige slags ønsker til din bedstefar tillykke med fødselsdagen.

Advance Funny Birthday Wishes to Best Friend:

Kommer din bedste vens fødselsdag? Nå, du kan endda starte med de avancerede tillykke med fødselsdagen for at gøre hendes fødselsdagsuge mere speciel. Hvad med disse, som vi har samlet? De er også sjove og dejlige. Disse inkluderer både sjove fødselsdagsønsker til bedste ven kvinde og mand.

1. Hej bedste ven, jeg ved du er ked af din alder i år, men bare rolig- jeg er altid her for at slukke dine lys for dig, så du kan føle dig som et rigtigt barn igen! Ønsker dig en fantastisk dejlig fødselsdag på forhånd!

2. Må dit hår farve og farve aldrig løbe! Avanceret Tillykke med fødselsdagen, gamle dame!

3. Advance Tillykke med fødselsdagen, min kære store ven. Jeg ønsker dig et langt liv, og jeg er sikker på, at du elsker det ønske. Men lad mig advare dig; den dag, du begynder at købe anti-aging creme, kan du opfange ønsket om lang levetid, da aldring er den eneste måde at leve et langt liv på!

4. Tillykke – du er nu så gammel, at hvis du var en pung, ville du blive betragtet som vintage, men ikke en klassiker. Tillykke med fødselsdagen, skat!

5. De siger, at det er din fødselsdag, der kommer, og at du bliver et år ældre. Her er lidt vin til at mindske stødet. På forhånd ønsker, bedste ven!

Skøre fødselsdagsønsker og citater til bedste ven:

Det er dagen for din besties tillykke med fødselsdagen, og hvad med at smide nogle dejlige, men funky ønsker til ham eller hende?

6. Hvordan føles det at være i ældre alder, som du er? Jeg ville ikke vide det, fordi jeg er to år yngre end dig. Tillykke med fødselsdagen!

7. I år skal vi bruge en større kage til at passe i antallet af stearinlys til din alder. Tillykke med fødselsdagen, min kære bestie; Jeg ønsker dig et år med masser af mad og fedt!

8. Hey, se på den lyse side. Du er et år yngre end du bliver næste år. God fornøjelse og fødselsdagsønsker til min bedste ven.

9. Du er et år ældre. Lad mig trøste dig ved dette – alder er bare et tal, og du vil blive gammel år for år. Tillykke med fødselsdagen!

10. Som de siger, med alderen kommer visdom. Så jeg går ud fra, at du er den klogeste blandt alle omkring os. Er det?! Tillykke med fødselsdagen, bestie.

11. Jeg hørte et eller andet sted, at vin og ost kun bliver bedre med alderen. Vær ikke så glad – du er bestemt ingen af ​​dem. Du ser ældre ud end sidste år.

12. Hvis du allerede føler dig gammel, kan jeg prøve at trøste dig. Forestil dig, hvordan du vil se ud om ti år fra nu. Jeg vedder på, at du er bedre. Tillykke med fødselsdagen!

13. Du ved, at du bliver meget gammel, når du indser, at dine lys er dyrere end kage. Forresten, hvor mange tons stearinlys skal jeg købe denne gang, bedste ven?!

14. Ved du, Hvis jeg skal vælge mellem dig, min bedste ven, og en million dollars, vil jeg altid vælge dollars? Du er alligevel gået i stykker, hvorfor skulle jeg vælge dig ?! Tillykke med fødselsdagen kære bestie, bare sjov!

15. Jeg besluttede, at jeg ikke får en fødselsdagskage til dig i år. Jeg har aflagt ed for at reducere din vægt. Tillykke med fødselsdagen min søde bestie!

Korte sjove fødselsdagsønsker og citater til bedste ven:

Disse er meget korte, men søde og sjove dejlige ønsker til din bestie lejlighedsvis. Uanset om du vil sende dem som en besked eller ønsker det direkte, er disse kortere sjove citater til bedste venefødselsdag faktisk højere og smukkere.

16. Tillykke med fødselsdagen til den mest gribende og skøre ven for livet. Må Gud give alle dine penge til mig, så jeg i det mindste kan holde en stor fest.

17. Synes du ikke, at mit venskab er den mest betydningsfulde fødselsdagsgave til dig? Tør ikke engang forvente en gave, før og medmindre du gennem mig en fest. Tillykke med fødselsdagen!

18. Venskab er hinsides alt. Jeg mener, vi ved alle, at du er grim og idiot, men du er stadig min ven. Tillykke med fødselsdagen!

19. Tillykke med fødselsdagen til den eneste person, jeg altid vil have som min flugtchauffør !! Må vi få mange flere gode tider og uforglemmelige eventyr sammen.

20. For hver fødselsdag der går, er du tæt på at blive ældre. Så meget som du kan blive vred, er det sandheden! Tillykke med fødselsdagen til vordende ældre.

21. På din fødselsdag beder jeg om at give dig et liv længe nok til at se dine tænder og hår falde. Tillykke med fødselsdagen!

22. Tillykke med fødselsdagen til min kære bedste dejlige ven. Den bedste ansigtsbehandling og makeover, når du bliver ældre, er smil hele vejen.

23. Må du leve så længe, ​​at du kan skræmme dine store og store oldebørn med store rynker. Tillykke med fødselsdagen!

24. Sjove fødselsdagsønsker til en ældre ven

25. Alderdom handler kun om en stor vittighed, indtil den rammer dig helt i ansigtet. Tillykke med fødselsdagen.

Sarkastiske og meget fornærmende ønsker til bedste ven:

Hey, de er trods alt dine besties for livet. Hvordan kan fødselsdagsønskerne være så værdige, ikke sandt? Vi har meget vittig og sarkastisk, grænseoverskridende tæt på fornærmende tillykke med fødselsdagen og ønsker til en bedste ven.

26. I den smukke anledning til din fødselsdag vil jeg omdefinere definitionen af ​​bedste ven og smide dig ud af mit liv. Tillykke med fødselsdagen!

27. Den eneste grund til, at jeg altid tolererer dit irriterende ansigt, er, at du holder en forbandet god fødselsdagsfest. Tillykke med fødselsdagen min dreng!

28. I betragtning af den måde, du bliver ældre på, hænger dine ben ret hurtigt på graven. Tillykke med fødselsdagen min idiot ven!

29. Når jeg ser dig, spekulerer jeg på, hvordan fanden denne person har overlevet indtil nu. Tillykke med fødselsdagen fyr!

30. Hvis jeg kunne få en fantastisk gave til dig på din fødselsdag, ville det helt sikkert være mit problem. Tillykke med fødselsdagen min ven!

31. Selvom jeg altid er uhøflig over for dig, lover jeg, at jeg ikke vil opføre mig uhøfligt på din fødselsdag. Det vil være uudholdeligt. Tillykke med fødselsdagen min kære!

32. Må Gud bruse alt hvad du ønsker i livet undtagen penge, berømmelse og Lamborghini. Så jeg får halvdelen af ​​dem fra dig. Jeg ønsker dig en glad fødselsdag!

33. Tillykke med fødselsdagen min kære bedste ven! Jeg ville ønske, at du bliver rigere, klogere og smukkere for hver dag, der går, men hey-selvfølgelig ikke mere end mig.

34. Må du overleve længere for at se dine tænder falde og andre spise din fødselsdagskage. Tillykke med fødselsdagen!

35. Alder er direkte proportional med visdom. I dit tilfælde er det omvendt proportional. Sikke en skændsel du er! Anyways, tillykke med fødselsdagen dumbo jumbo.

Sjove forsinkede fødselsdagsønsker til en ven:

Nå, hvad med at bare forlænge eller give forsinkede fødselsdagsønsker til din bedste ven og alligevel være sarkastisk, sjov og vittig! Er det ikke en glimrende idé? Vi har nogle ideer.

36. Din fødselsdag gled mig. Nå, men det gør du aldrig. Jeg elsker dig, bedste ven og forsinkede tillykke med fødselsdagen

37. Jeg cirkulerede datoen forkert i min kalender. Nå, men bedre sent end aldrig. Forsinkede fødselsdagshilsner, bedste ven. Jeg håber, at du havde masser af vin og sjovt at fejre at blive ældre.

38. Jeg ved, at jeg savnede din fødselsdag, men send et stykke kage til mig – forsinkede ønsker, bedste ven.

39. Jeg vil gerne være moderigtigt sent, og du kender min stil. Forsinket tillykke med fødselsdagen, min ven! Hold mig nu til en fest med masser af mad og vin.

40. Jeg ved, du er vred, jeg savnede din fødselsdag. Men hvad jeg skal gøre, at savne din fødselsdag er en latter og sjov for mig, da du er en klovn! Forsinkede fødselsdagsønsker!

41. Sene fødselsdagsønsker er selvfølgelig bedre end ingen ønsker overhovedet! Nu skal du bare være taknemmelig for, at jeg overhovedet huskede det! Forsinket tillykke med fødselsdagen til dig, min ven!

42. Jeg er ikke en til at holde fast i tingene. Men hvis du kan huske helt tilbage til min sidste fødselsdag, var du sen med at ønske mig godt, og derfor vender jeg bare tilbage! Forsinket tillykke med fødselsdagen!

43. Jeg ved, at du måske er ked af det, jeg glemte din fødselsdag. Men jeg ved, at jeg er den bedste ven for dig, så jeg gemte det bedste til sidst – forsinket tillykke med fødselsdagen, min kære bedste ven.

44. Gode ting kommer, når du venter. Jeg ved, at jeg er den gode ting i livet, selvom du er uenig. Jeg er altid der for at gøre dig irriteret og frustreret, og jeg vil aldrig stoppe – forsinket tillykke med fødselsdagen, bestie.

45. Forsinket tillykke med fødselsdagen, ven. Nu er du et år ældre og en dag ældre end i går!

46. ​​Jeg krydsede datoen og alt i kalenderen, så jeg har ikke en undskyldning for at glemme din fødselsdag denne gang! Men alligevel skete det! Tillykke med fødselsdagen min ven, jeg prøver at få mine tillykke med fødselsdagen til dig til tiden næste år.

47. At huske din særlige dag ville være lidt lettere, hvis du så ældre ud. Tillykke med sent fødselsdag, til mit livs bedste ven!

48. Jeg ved, at jeg savnede din fødselsdag, men hvordan kan du fuldføre festlighederne uden at fodre mig med kage og mad ?! Du har nye overraskelser, der gør dig gladere efter den særlige dag – en forsinket fødselsdag, min ven.

49. At miste chancen for at være den første blandt dine tillykke med fødselsdagen er en forbrydelse- betragt mig som skyldig! På den lyse side betyder det at være en af ​​dine eneste forsinkede fødselsdagsbeskeder, at du hele året vil huske mig som din kriminelt forsinkede, dejlige bedste ven.

50. Hvis du tror, ​​jeg har glemt din fødselsdag, nej! Jeg savnede det ikke; Jeg tænkte bare, at det ville være fedt ikke at få alle ønsker på samme dag – en forsinket fødselsdag fra din glemsomme bedste ven.

Vi håber, at du nød disse skøre og dejlige sjove tillykke med fødselsdagen, du vil give til din bedste ven. Disse er enkle, lette og varmhjertede ønsker, der kan lysne op på din elskedes dag.