10 almindelige bivirkninger af fedtforbrændere

Fedtforbrændere:

Er fedtforbrænder sikker? Tager du fedtforbrændere? Kender du til deres bivirkning? Mange mennesker erkender, at for at tabe sig, skal du forbruge mindre plus træne mere. En fedtforbrænder hjælper dig med at bevæge dig mod dit vægtstyringsmål, som et element i din kost plus undervisningsregime. Husk, at kosttilskud ikke betyder, at du ikke har brug for en afbalanceret kost eller motion for at tabe dig.

I dag er fedtforbrændende kosttilskud blevet så berømte, at du kan opdage dem i stort set enhver butik, du går ind i. Sammen med de positive virkninger giver fedtforbrænderne også nogle bivirkninger på et menneske. Koffein plus efedrin er almindelige ingredienser, der bruges i fedtforbrændingspiller. Ifølge nogle undersøgelser kan fedtforbrændere fremskynde vægttab; de kan dog også lejlighedsvis have skadelige bivirkninger.

Almindelige bivirkninger af fedtforbrændere

Uforudsigelige bivirkninger af fedtforbrændere:

Så du har hørt meget om brugen af ​​fedtforbrændere. Men ved du det på trods af dets stadigt stigende popularitet; disse såkaldte kosttilskud har været forbundet med alvorlige bivirkninger. Læs videre for at lære om de 10 bedste bivirkninger af fedtforbrænder for mænd og kvinder.

1. Psykologisk:

Fedtforbrændere kan desuden have negative bivirkninger på et mentalt plus følelsesmæssigt niveau. Nogle undersøgelser udtalte, at fedtforbrændingspiller for eksempel efedrin kan forårsage nervøsitet, aggressiv adfærd, angst, ellers følelsesmæssige humørsvingninger. I store tilfælde lider folk af disse bivirkninger er i skarp fare for at forårsage selvskade.

2. Sultundertrykkelse:

Sult dækkes af ved at kontrollere kroppens kemikalier plus hormoner for at narre hjernen til at føle sig pakket. Suppressanter, der fjerner generel sult, kalder noradrenergiske lægemidler. Disse lægemidler er ofte fætre til amfetamin, plus arbejde ved at udløse kamp-eller-flugt-hormoner end at afbryde kroppens sultsignal til hjernen. Planen er at aktivere en følelse af velvære, som distraherer dig som behovet for at forbruge mere. Skadelige bivirkninger for mænd af disse lægemidler adskiller sig fra en ængstelig følelse til et hjerteanfald.

3. Dehydrering:

Dette er en usikker tilstand, især i varmt vejr, ellers når du udfører øvelsen. Det er fundet, at efedrin plus koffein er sammen type fedtforbrænder, som kan kilde dehydrering, hvorimod at fremskynde vægttab. Dehydrering kan forårsage hovedpine plus, i hårde tilfælde, en vejledning til, at du fejler, hvis du udfører den alvorlige øvelse.

4. Søvnløshed:

Den forbedrede puls plus stofskifte forårsaget af fedtforbrænderpiller f.eks. Efedrin ellers kan koffein indeholde en negativ indvirkning på din søvnkontur. Din krops manglende evne til at få tilstrækkelig hvile kan forårsage stor træthed falmer også dit immunsystem, hvilket gør dig ekstra sårbar over for sygdom, f.eks. Influenza, ellers forkølelse. Dette er en af ​​de vigtigste bivirkninger af fedtforbrændere.

5. Blodtryk:

Disse piller virker naturligvis ved at opvarme din krop. De øger dit stofskifte og får dig til at forbrænde fedt med en højere hviletakt for at fremskynde vægttabet. Nogle forskere siger, at den berømte fedtforbrænder efedrin omfatter bivirkninger, der tæller forbedret puls plus blodtryk. Overlegen puls plus blodtryk sætter dig i øget fare for nedsat cirkulation.

6. Forbedret metabolisme:

Når kroppen er motiveret af koffein, udleder den hormoner i blodbanen for at få en hurtigere metabolisme. Disse hormoner er ikke i uendelig mængde plus stabil inspiration kan ændre kroppens evne til at kontrollere sig selv plus dens vægt. Overdreven metabolisme stimulanter kan desuden have det modsatte af den foretrukne effekt, få metabolismen til at holde op i selvbevaring. Dette er en af ​​grundene til, at koffeinbaserede fedtforbrændere ikke opretholder effektiviteten over en lang periode.

7. Leverskade:

Udvidet brug af fedtforbrændere har været forbundet med efterfølgende leverskade. Ifølge en rapport offentliggjort i 2014 forårsagede et bestemt fedtforbrændertilskud over 100 tilfælde af hepatitisinfektion og leverbetændelse. I nogle alvorlige tilfælde måtte få mennesker, der tog sådanne fedtforbrændertilskud, blive indlagt på hospitalet og endda gennemgå levertransplantationer. Den nævnte fedtforbrænder blev straks fjernet fra markedet. Det er en af ​​de alvorlige fedtforbrænder bivirkninger.

8. Mavekomplikationer:

Mavekomplikationer er også kendt for at være en af ​​de skadelige bivirkninger af fedtforbrændere. Indtagelse af disse ukonventionelle fedtforbrændertilskud kan ændre kroppens stofskifte negativt. Disse usunde kosttilskud sænker vitaminniveauet i kroppen og øger derved risikoen for potentielle sundhedsfarer. Det har vist sig, at langvarig brug af sådanne kosttilskud kan forårsage mavekomplikationer såsom diarré og forstoppelse.

9. Hjertekomplikationer:

I nogle nylige undersøgelser blev det fundet, at bestemte former for fedtforbrændere indeholder ingredienser som bitter appelsin, der har fundet at have negative virkninger på hjertet. Bitter appelsin, botanisk omtalt som Citrus aurantium, dannes af synephrinalkaloider, hvilket forårsager en stigning i puls og blodtryk. Ifølge en rapport offentliggjort i National Institute of Health var forekomsten af ​​slagtilfælde og hjerteanfald hos raske mennesker forbundet med bitter appelsin. Derfor kan det siges, at den negative virkning på hjertet kan knyttes til indtag af fedtforbrændertilskud.

10. Død:

I den værste situation er en af ​​de farligste fedtforbrænder -bivirkninger blevet forbundet med døden. De behøver ikke at blive accepteret af United States Food and Drug Administration (FDA). Du skal vide, at FDA i 2003 forbød anvendelse af fedtforbrændende piller, der lukker efedrin. Denne handling kom følgende efedrin formodes at være som minimum delvis ansvarlig for død af en berømt atlet.

Der er få retningslinjer, du skal følge, når du begynder at tage disse fedtforbrændende kosttilskud.

  • Når du begynder at indtage fedtforbrændere, må du aldrig overstige den anbefalede servering som nævnt på etiketten. Hvis du tager dem for meget, hjælper det dig ikke hurtigt med at tabe fedt. Det har vist sig, at de fleste fedtforbrændere besidder ingredienser, der forårsager alvorlige helbredsproblemer, når de indtages i store mængder.
  • Når du først begynder at tage fedtforbrændere, betyder det ikke, at du skal fortsætte med at tage dem resten af ​​dit liv. Fedtforbrændende kosttilskud er ikke designet til at blive en del af din daglige kost. Du skal fortsætte med at tage dem, indtil du når dit vægttabsmål, og derefter skal du gennemgå livsstilsændringer for at opretholde din vægt.
  • Fedtforbrændere er ikke beregnet til at have den samme effekt på hvert individ. Der er heller ikke to fedtforbrændende kosttilskud, der er identiske. Så når du planlægger at bruge dem, skal du sørge for at kende den rigtige, der fungerer bedst for dig. Hvis du opdager, at den, du bruger, ikke giver ønskelige resultater, skal du stoppe med at bruge den og prøve et andet produkt. Der er masser på markedet at vælge imellem.
  • Brug aldrig fedtforbrændere til at modvirke et overdrevent indtag af kalorier fra dig. Hvis du tager kosttilskud til fedtforbrænding, betyder det ikke, at du kan spise brownies, pommes frites eller stegt kylling.

Fedtforbrændere kan synes at være en let måde at slippe af med uønsket fedt, men sandheden er, at disse usunde kosttilskud ikke vil give frugtbare resultater, hvis du udelukkende er afhængig af dem. Det er en udødelig kendsgerning, at hemmeligheden bag en tonet krop er en afbalanceret kombination af træning og kost. Så tænk to gange, før du bruger dine hårdt tjente penge på disse fedtforbrændende kosttilskud, der er tilgængelige på markedet. Pas på listen over ovenstående fedtforbrænder bivirkninger.