31 dages fedt tab kur

Alle vil tabe sig og prale med en kurvet/muskuløs krop. Vi ønsker alle at slippe af med den ekstra flab, og vi mangler alle tålmodighed. En æra med genveje til alt, hvad vi ofte har tendens til at finde genveje til vægttab. Jeg vil ikke sige, at det ikke virker, men det meste af tiden efterlader dig svagere end nogensinde. Intet kommer let, og en slank kurvet krop? Aldrig har jeg troet. Man skal anstrenge sig meget for at træne og følge et strengt kostregime for at tabe sig.

31 dages fedt tab kur

Nu om dagen finder vi forskellige crash -diæter, der praktiseres af en person for øjeblikkeligt at tabe sig. Disse har ofte bivirkninger, men virker, hvis der træffes passende foranstaltninger og forholdsregler. Vi ser endda mennesker, der hengiver sig til kortsigtede programmer. Hvis det gøres strengt uden at gå på kompromis med sundheden, kan man nå en del af målet på kort tid. Så i dag vil vi diskutere, hvordan man taber sig på 31 dage (sig en måned).

1. Bestemmelse:

Det er meget vigtigt at forblive beslutsom, hvis du vil tabe dig på en måned, fordi man skal forkæle strenge øvelser og bestemt en streng diæt. Det, der generelt sker, er, at beslutningen efter en uge går efter et kast, og vi er tilbage til det normale. Dette påvirker vores krop negativt, da vi sætter vores krop under kostnedbrud uden grund. Man skal være meget regelmæssig i alt, hvad de laver og ikke bare lade det være i midten.

2. Tålmodighed:

Vær tålmodig hele vejen igennem. Det er det, vi mister meget kort tid. Så vær tålmodige herrer og damer. Giv din krop tid til at vænne sig til øvelserne. Det vil helt sikkert vise resultater.

3. Hit gymnastiksalen:

Træning og regelmæssig motion er meget vigtig. Man bør udføre en kombination af cardio, cross træning samt yoga for at tabe sig. Motion skal udføres hver dag.

4. Sæt et foruddefineret mål:

Helt ærligt kan man ikke miste det hele på bare 31 dage. Men man kan helt sikkert miste en del af det, hvis en streng rutine følges af et individ. Så man bør sætte et mål på forhånd. For eksempel kan man sætte et mål om at tabe 4 kg-5 kg ​​på en måned og fokusere energien på at nå det.

5. Små måltider og ingen springning:

Spis ikke for meget i en bestemt. Antallet af gange bør øges, og mængden af ​​mad skal reduceres. Så planlæg dem med hjælp fra din fitness -diætist, da kosten bør variere fra kropstype til kropstype.

6. Gå:

Gå meget. Og også, gå så meget som muligt. I stedet for at tage et transportsystem bør man hengive sig til at gå så meget som muligt. Ikke kun vægttab det holder os væk fra forskellige andre interne og eksterne problemer.

7. Forkæl dig med fødevarer, der kræver fedttab:

Ingen mad forbrænder faktisk fedtet, men øger kroppens stofskifte. Grøn te er kendt for at øge stofskiftet i kroppen, da den indeholder ECEG -kemikalier og forskellige antioxidanter.

Fuldkorn som brun ris og havregryn bør indtages. Kroppen kræver dobbelt så mange kalorier for at nedbryde denne mad end forarbejdet mad. Kalorier med lavt kalorieindhold og magert kød bør indtages, da de indeholder store mængder protein.

8. Ingen mad udefra:

Hvis du vil tabe en betydelig mængde fedt på bare en måned, skal du slet ikke spise udenfor stegt og junkfood.

Sammen med disse drikker masser af vand, da det holder systemet hydreret og aktivt.

31 dages fedt tab kur