Sådan reduceres ansigtsfedt naturligt: ​​15 effektive tips og øvelser

Buttede kinder og hul i hagen kan gøre dig til din lærers kæledyr i barndommen, men ser ikke godt ud som voksne. Overdreven ansigtsfedt er ikke kun usundt, men får dig også til at se ældre ud over dine år. Det kan være ekstremt frustrerende, især for kvinder, da visse tilbehør, beklædningsgenstande og makeuptyper muligvis ikke passer dig, hvis du har for meget ansigtsfedt.

Den bedste måde at forhindre overskydende fedt på i ansigtet er at opretholde en sund vægt og træne regelmæssigt. En sund, afbalanceret kost og korrekt konditionstræningsrutine vil gå kilometer i at forbedre din ansigts skønhed og hjælpe dig med at slippe af med de svulmende kinder og dobbelthage !! Så hvis dit ansigt ser slankere og smartere ud, vil folk straks bemærke den positive ændring og sende komplimenter, der flyder din vej.

Sådan reduceres ansigtsfedt naturligt

Årsager til overdreven ansigtsfedt:

 • Genetiske faktorer.
 • Overskydende kropsvægt.
 • Stressende livsstil.
 • Ingen eller lidt motion
 • Usunde spisevaner.

De ti bedste strategier til at tabe ansigtsfedt:

Træt af de endeløse kommentarer og vittigheder på dine buttede kinder og dobbelthage? Vil du hurtigt slippe af med det overskydende fedt i dit ansigt og se ungdommeligt ud?

Denne artikel besvarer alle dine spørgsmål om, hvordan du reducerer fedt i ansigtet naturligt.

1. Indtag en afbalanceret kost:

Indtagelse af en sund, afbalanceret kost er afgørende for et godt helbred. En ordentlig madordning hjælper dig ikke kun med at tabe dig, men holder dig også energisk hele dagen. Spis dine måltider på det rigtige tidspunkt på dagen for at sikre korrekt fordøjelse. Hvis det er nødvendigt, skal du konsultere en diætist og udarbejde et sundt diætdiagram.

Inkluder masser af frisk frugt og bladgrøntsager i din kost, mindst 1-2 portioner om dagen. Sørg for, at dine måltider indeholder alle fødevaregrupper, fibre, kulhydrater, protein, fedt, vitaminer og mineraler i passende mængder. En sund kost sikrer opretholdelsen af ​​en sund kropsvægt og forhindrer ophobning af ansigtsfedt. (1)

2. Drik masser af vand:

Hold dig godt hydreret hele dagen. Hvis du drikker et glas vand før måltider, får det dig til at føle dig mæt og reducerer derved dit samlede kalorieforbrug. Dette kan føre til gradvist vægttab både generelt og fra kinderne. Undersøgelser har vist, at vandforbrug også fører til en stigning i fedtnedbrydningen og derved mobiliserer overskydende fedtdepoter i kroppen og dermed fremmer fedttab. Drikkevand er også kendt for at øge stofskiftet med 24%og dermed øge kalorieforbrændingen. Sørg for, at du drikker mindst 8-12 glas om dagen for positive resultater. (2)

3. Oprethold en regelmæssig træningsplan:

Den mest effektive måde at reducere overskydende fedt i ansigtet er en regelmæssig træningsplan. Daglige træninger øger blodcirkulationen og hjælper med at forbrænde fedt hurtigere. Visse undersøgelser har vist, at udførelse af højintensiv konditionstræning har vist sig at forbrænde fedt hurtigere end andre former for aktiviteter. Nogle af de typiske kardioøvelser er løb, cykling og svømning. Derfor vil det samlede vægttab føre til en slankende effekt på ansigtet. Hvis du ønsker at tabe fedt fra områderne omkring øjnene specifikt, så hold øjnene lukkede, og kig forsigtigt op og ned langsomt. Gentag denne øvelse flere gange. Du kan ligge fladt på en seng, løfte dine øjenbryn så højt som muligt og holde øjnene åbne. Bring dem derefter ned i normal position. Du kan gentage denne øvelse ti gange.

At følge disse øvelsestip regelmæssigt hjælper dig med hurtigt at skære dit ansigtsfedt ned og forbedre din skønhed.

4. Få tilstrækkelig søvn:

Alt arbejde og mindre søvn gør Jack til en kedelig dreng! Hvis du ikke får nok søvn af forskellige årsager, har din krop sandsynligvis en langsommere metabolisk hastighed. Det fører også til højere niveauer af cortisol, hvilket forårsager mange bivirkninger, herunder vægtforøgelse. Søvn påvirker visse hormoner i kroppen, som regulerer sult og mæthed. Nedsat søvn øger hormonet ghrelin og øger appetitten, samtidig med at niveauet af leptin, som er mæthedshormonet, reduceres. Derfor øges tendensen til at overspise, og derved øges også fedt i ansigtet. Sørg derfor for at du får din 7-8 timers skønhedssøvn hver dag !! (3)

5. Tyggegummi:

Det er en af ​​måderne, hvorpå du kan blive ved med at arbejde med din kæbe og dine ansigtsmuskler for at reducere fedt i ansigtet. Det giver ikke øjeblikkelige resultater, men kan give ansigtet et slankere udseende over lange perioder. Men sørg for, at du ikke bliver afhængig af det. Tyggegummi kan føre til alvorlige tandproblemer. Sørg for at spise en sukkerfri variant for at reducere fedt i ansigtet i en begrænset periode hver dag.

6. Reducer dit forbrug af fedt og forarbejdede fødevarer:

Forarbejdede fødevarer og fødevarer med højt raffineret sukker er utroligt sundhedsskadelige. De forårsager skarpe stigninger i blodsukkeret og får dig til at overspise. Forarbejdede fødevarer indeholder ingen essentielle næringsstoffer eller fibre og indeholder mange kalorier. De kan forårsage en drastisk vægtforøgelse, hvis de indtages regelmæssigt og overdrevent. Nogle af eksemplerne på forarbejdede fødevarer er færdiglavet pasta, nudler, hvidt sukker, brød, chokoladesirup og syltetøj osv. Skær ned på disse skadelige fødevarer og bemærk en positiv ændring i din krop gradvist.

7. Bremse dit salt og sukkerindtag:

Vil du vide, hvordan du hurtigt reducerer fedt i ansigtet? Undgå at spise for meget salt og sukker. Øget saltindtag fører til generel vandophobning i kroppen og forårsager hævelser i forskellige dele af kroppen, herunder kinder og ansigt fremtrædende. De fleste tilgængelige snacks har et højt salt- og natriumindhold, og foretrækker derfor sunde hjemmelavede snacks som en håndfuld nødder eller frisk frugt frem for de forarbejdede.

Sukker indeholder tomme kalorier og har ikke meget næringsværdi. Færdiglavet juice og søde snacks har et højt sukkerindhold og er skadeligt for dit helbred. Skær ned på alle sukkerholdige drikkevarer og sodavand, hvis du vil tabe den dobbelte hage hurtigt (4)

8. Reducer dit alkoholindtag:

Mange gange er det blevet observeret, at alkoholindtag er forbundet med øgede chancer for dehydrering, hvilket igen får kroppen til at beholde mere vand. Det kan føre til hævelse i ansigtet og få dig til at se oppustet ud. Dette er også en kilde til tomme kalorier og fører til hurtig vægtforøgelse uden at tilføje nogen næringsværdi. Det vides også at fremme vægtøgning omkring ansigtet.

Forskning har også vist, at alkohol undertrykker mæthedshormoner og derved øger dine chancer for overspisning og vægtforøgelse omkring ansigtet. Du bør undgå at drikke og ryge, hvis du vil tabe de ekstra kilo fra dit ansigt. Rygning øger også aldring i ansigtet, hvilket reducerer din ungdommelighed generelt. Hvis du kæmper for at tabe det fedt i ansigtet, er det bedre at skære ned på alkoholen for at opnå hurtigere resultater! (5)

9. Blæs balloner:

Balloner tilføjer farve til ikke kun dine fødselsdagsfester, men også styrken til dine ansigtsmuskler, hvis du sprænger dem i luften. At blæse balloner strækker og træner dine ansigtsmuskler og er en gennemprøvet teknik til at reducere fedt i ansigtet. Næste du er vært for en fødselsdagsfest, skal du sørge for at sprænge nogle ekstra balloner !!

10. Bliv smilende:

At smile ofte er den nemmeste og bedste træning, du kan give dine ansigtsmuskler. Det toner og styrker ansigtsmusklerne og beskærer kindfedt ganske effektivt. Derudover har du den ekstra fordel at lysne op i alles dag omkring dig. Så smil væk !!

Ansigtsøvelser for at reducere ansigt og kindfedt:

Har vi ikke alle beundret de skulpturerede og tonede ansigter på vores yndlingsberømtheder? Det første en person lægger mærke til er ansigtet, og derfor vil tab af ansigtsfedt få dig til at se yngre og smukkere ud. Selvom det er udfordrende at tabe sig fra kun et bestemt område af kroppen, når du først har indarbejdet en sund kost og træningsregime, vil et tab af et par ekstra kilo også få dig til at tabe fedt fra kinderne. Forskning tyder på, at udførelse af ansigtsøvelser kan tone ansigtsmusklerne og reducere kindfedt.

Følgende øvelser hjælper med at reducere fedt fra ansigtet og slanke det for et skulpturelt look.

1. Kindpustøvelsen:

Sådan reduceres fedt i ansigtet

Denne øvelse hjælper med at reducere rynker omkring dine grinlinjer og næse ved at tonere musklerne.

 • Pust dine kinder ved at trække vejret dybt.
 • Hold luften derinde i 15 sekunder.
 • Skub luften ind i din anden kind i de næste 15 sekunder, og derefter tilbage. Gratis og gentag i 30 sekunder.

2. Gurgleøvelsen:

hvordan man reducerer kindfedt

Gurgleøvelsen er et simpelt, men potent trick til at reducere ansigtsflaskethed.

 • Tag en mundfuld varmt vand og gurgle det rundt i munden så længe som muligt.
 • Gentag denne proces flere gange, cirka et minut hver gang.
 • Gør helst denne øvelse, inden du går i seng, flere gange for at skære ned på ansigtsfedt.

3. Simha Mudra:

ansigtsyoga -træning hjælper dig med at strække og støtte ansigtsmuskler, forme dine kindben, reducere stress og resultere i et slankt og smukt udseende på dit ansigt. Simhamudrasana er en kropsholdning, der ligner en løves stilling, deraf navnet. (6)

At gøre dette:

 • Sid på dine knæ og kryds dine ankler under dit sæde.
 • Tryk dine håndflader på dine knæ og frigør dit bryst. Langsomt strække fingrene og rette dine arme.
 • Indånder langsomt gennem din næse.
 • Ånd derefter derefter kraftigt ud gennem din mund, mens du laver en lyd ‘ha.’ Mens du gør dette, skal du åbne din mund bredt og stikke tungen ud så langt ud som muligt.
 • Indånder igen, mens du vender tilbage til det normale.
 • Gentag dette så mange gange som muligt for stressfrigivelse samt en slankende effekt på dit ansigt.

4. Den roterende tunge øvelse:

Denne øvelse er en let, men kraftfuld øvelse for at reducere fedt i ansigtet.

At gøre dette:

 • Luk munden og drej tungen i cirkulære bevægelser i alle retninger.
 • Mens du roterer, skal du sørge for at røre den ydre overflade af dine øvre og nedre tænder.
 • Gør dette 15 gange med og mod uret.
 • Du kan udføre denne øvelse så mange gange som muligt for maksimale resultater.

5. Den smilende fisk øvelse:

reducere fedt i ansigtet

Dette er et gavnligt ansigtsarbejde til at arbejde og tone dine kinder. Det reducerer slap fedt i dine kinder og styrker også dine kinder. Denne øvelse målretter hovedsageligt fedtet på dine nedre kinder og omkring hagen.

Sådan gør du dette:

 • Bare sug i kinderne for at danne et fiskeansigt og prøv derefter at smile.
 • Hold denne position i 5 sekunder.
 • Gentag 10-15 gange i træk for at opnå de ønskede resultater.

6. Ansigts træningsrutinen:

Her er en effektiv ansigtstræningsrutine, der giver dig mulighed for at miste den dobbelte hage. Rutinerne som følger.

1. Blinker:

blinker

 • Gør fire sæt blinkende 15-20 gange med 30 sekunders hvile mellem hvert sæt.
 • Følg det op med en læbe og næse stretch.
 • Tag et hvil på cirka 30 sekunder mellem sættene.

2. Nikkende:

Sådan reduceres ansigtsfedt

 • Det siddende og nikkende ned er også en af ​​de mest effektive ansigtsstrækningsrutiner til at slippe af med den dobbelte hage.
 • Gør fire sæt op og ned nikkende i mindst 20 gange med en pause på ikke mere end 60 sekunder mellem sættene.
 • Denne særlige rutine siges at være en af ​​de bedste måder at slippe af med fedtet på hagen.

3. Øjne øjenbryn:

Øjenbryn stiger

 • Hæv øjenbrynet for at slippe af med fedtet i den øvre del af ansigtet.
 • Dette er en af ​​de letteste og bedste teknikker til at reducere fedt i ansigtet.
 • Resultatet afhænger af træningens varighed og antallet af gange, du gør det på en dag.
 • Gør øjenbrynet hævet i tre sæt og 8-10-12 gentagelser. Det betyder, at du vil lave otte reps for det første, 10 for det andet og 12 for det sidste sæt med en pause på 60-90 sekunder mellem sætene.

Uanset hvilke øvelser du laver for at definere dit ansigt og tabe det ekstra fedt, skal du også koncentrere dig om en sund kost, drikke tilstrækkeligt vand og have en ordentlig søvn-vågne-plan. Alle disse hjælper med at forbedre dit generelle helbred og tilføjer en glød til dit ansigt, mens du samtidig beskærer dit ansigtsfedt. Hvilken af ​​ovenstående øvelser gav dig mest glæde? Lad os vide det !!

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne på dette websted leveres kun til uddannelsesmæssige formål. Det er ikke beregnet til at erstatte lægehjælp, diagnose eller behandling. Kontakt din læge, før du starter nogen af ​​ovenstående øvelser for at reducere fedt i ansigtet.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Kan jeg tabe ansigtsfedt hurtigt inden for en uge?

Hvis du træner regelmæssigt, indtager en sund kost og skærer ned på kalorier sammen med specifikke ansigtsøvelser, kan det være muligt at reducere ansigtsfedt inden for en uge. For effektive permanente resultater skal du dog fortsætte ovenstående i længere perioder.

2. Gør ansigtsøvelser til at tabe ansigtsfedt?

Der er begrænsede data tilgængelige om effektiviteten af ​​øvelser til ansigtsfedt. Undersøgelser viser, at de kan tone og styrke ansigtets muskler, hvilket fører til et slankere udseende generelt. Da der ikke er nogen negative bivirkninger, ingen skade ved at prøve, ikke sandt?

3. Hvor meget kardio skal jeg gøre for effektivt at tabe ansigtsfedt?

Ifølge nogle undersøgelser bør du få omkring 2,5-5 timers moderat og 1,25-2,5 timers højintensiv kardio om ugen for at tabe en betydelig vægt.

hvordan man reducerer fedt i ansigtet