15 designer spagetti felső a stílusosan kinéző lányoknak

Meleg éghajlatú területeken él, és ilyen időjárásnak megfelelő ruhát szeretne viselni! A rövid ujjú felsők vonzzák a legjobban! Itt egy új, forradalmian új felsőt kapott, amely egyre népszerűbb a nők körében, különösen a főiskolák és a dolgozó nők körében. A spagetti felső rövid idő alatt elnyerte a női részleg vonzerejét. Vajon mi a spagetti felsők kialakítása!

spagetti felsők

A legújabb stílusok a női spagetti felsőkben:

Íme egy gyors pillantás a csodálatos spagetti felsőkre, amelyeket egy csodálatos szekrényhez kell rendelni.

1. Egyszerű spagetti felső nőknek:

Egyszerű spagetti felső

Ebben a kategóriában meglehetősen gyakori kialakítás az egyszerű spagetti tartály felső, amely sima és pamutból készült. A felső különböző színekben kapható, így tökéletesen illik bármilyen színű farmerhez vagy nadrághoz. Megfelelően tapadnak a derekukra, így hosszúak a combokig.

2. Pamut spagetti pánt felső rövid:

Pamut pántos felső

Csodálatos és funky spagetti felsők a nők számára a pamutpántos kialakítás. A felső része kemény pamut anyagból, vagy mondjuk vastag pamutból készült. A felső része megfelelő mellkasra illeszkedik derékig, alul apró varázsa lóg, hogy funky megjelenést kölcsönözzön a hasának.

3. Chiffon spagetti felsők lányoknak:

Sifon spagetti felsők

Szeretne ügyetlen stílust viselni, különösen a strandokon! A sifon stílusú spagetti felsők lányoknak népszerű dizájn. A felső is szegélyezést kap a nyakkivágáson, ami nagyon aranyos farmert vagy rövidnadrágot hordani. A sifonból készült felső laza szabású, ami közepes méretű figurát eredményez.

4. Long Frock Design Spaghetti Top:

Long Frock Design

Egy darab spagetti pántos felső a nők számára, akik vírusossá válnak, a hosszú ruhatervezés ebben a kategóriában. A sima hosszú felső megkapja a combok hosszát, gyönyörű kettős pántos kialakítással a vállán. A kialakítás meglehetősen széles körben látható klubokban, bulikban és rendszeres vállrándítással is.

5. Tank Top Design Spagetti:

Tank Top Design

Valami egyedit keres a tartálytetők kialakításában! Az új spagetti tartály teteje az, amit keres. A felső pamutból vagy gyapjúból készült, amely csodálatos törzsi nyomatokat kap az álmos hatás érdekében. Az ilyen felsők megfelelő illeszkedéssel rendelkeznek a nyakkal és a derékkal, amely alkalmas magas derék farmerhez és rövidnadrághoz.

6. Horgolt fekete spagetti felső:

Spagetti horgolt tervezéssel

Szeretnél kicsit szexibbnek tűnni a randidhoz! Vagy szeretné felkelteni egy különleges személy figyelmét! Próbáljon ki egy fekete spagetti felsőt, amely pamutból készült, és horgolt mintával van bevonva. A felsők borításként virágos vonalakat adnak, a derékrész pedig hasonló hatású nettó megjelenést.

7. Vissza Design Spaghetti String Top:

Vissza Design felső

Szereted a csíkos viseletet! Vagy spagetti dizájnt szeretne viselni a fülbemászó háttal! Próbáljon ki egy fekete spagetti felsőt, amely csíkokkal teli pamutból készült. A felső rész a lehető legjobban illeszkedik a tökéletes alakhoz, két egyszerű csíkkal a vállán.

8. Stílusos húros belső felső kialakítás:

Stílusos belső felső kialakítás

Más megjelenést szeretne belső kialakítással! Próbáljon ki egy horgolt, kivágott és elegáns spagetti húr felső fehér mintát. A teteje pamutból készült, horgolt borítással, és egyetlen zsinórral rögzítve. A dizájnt széles körben hordják különleges alkalmakkor farmerben és nadrágban, derék vállrándítással kísérve a wow megjelenésért.

9. Frock Spaghetti Design Top:

Frock Spagetti Design

Lányos viseletet keres bulikon vagy különleges alkalmakkor! Próbáljon ki egy fekete spagetti felső kialakítást, amelyet a ruhaminták ihlettek. A felsőrész selyem anyagból készült, hogy több hibát is megengedjen a derék felől. A vállon lévő egyetlen húrok tökéletesen illeszkednek a mellkashoz és a derékrészhez.

10. Divatos spagetti felsők lányoknak:

Divatos spagetti felső

Divattudatos vagy! Akkor itt egy új design az Ön számára. A neon szín meglehetősen divatos manapság, laza spagetti felső kialakítással. A teteje laza, rugalmas anyagból készült, amelyet két egyszerű madzaggal rögzítenek a vállán. A végén hibákat ad az aranyos megjelenésért. A tetejét strandokon való úszáshoz is hordják.

11. Női nyomtatott spagetti felső:

Nyomott spagetti felső

A nyomtatott felsők sokkal jobban láthatók a nyári napokon, és rendszeres viseletre is. A nyomtatott nyakú spagetti felsők széles körben láthatók a farmeron és a nadrágon is. A felső pamutból készült, és több nyomatot kapott, derekán madzaggal. A váll csupasz marad, mivel a teteje a nyakhoz illeszkedik.

12. Laza spagetti felső kialakítás:

Laza Spagetti Top Design

A spagetti stílusú új divatos dizájn a laza felső kialakítás. A teteje hasonló a táskához, zsinórral a vállán és a mély hátán. Pamutból készült, a felső része combig ér. Oldalról is széles, ezért alkalmas egy farmer, rövidnadrág vagy nadrág mellé.

13. Átlátszó spagetti felsők nőknek:

Átlátszó spagetti felső

Érzéki pillantást szeretne a strandokra! Szerezzen be egy átlátszó spagetti felsőt, különböző színekben. A felső részek általában horgolt vagy háló anyagból készülnek, virágon vagy más mintával dombornyomott szálakon keresztül. Átláthatóságot biztosítanak a modelleknek a tökéletes fotózáshoz is. Ezért vírusos a hírességek között.

14. Tervező egyetlen spagetti tartály:

Egyetlen spagetti felső

Szeretne másnak és szexinek tűnni ebben a valentinben! Szerezzen be új spagetti pántos felsőket a nők számára, merész megjelenéssel. A piros felső selyem anyagból készült a testhez simuló megjelenés érdekében. A felső része több derékgörbét kapott, ami a combodnak is lehetőséget ad arra, hogy másokat vonzzon.

15. Spagetti ruha felső:

Spagetti ruha felső

Szép megjelenést szeretne nyarakra vagy tengerparti utazásokra! A szép spagetti felső lányoknak nagyon tetszett a ruha vagy a ruha. A ruha szoros mellkasi illeszkedést eredményez, derékból származó hibákkal és vállon lévő csíkokkal. A pamutból készült ruha hálószegéllyel is rendelkezik. Caprison is viselhető.

A spagetti felsők nagy népszerűségnek örvendenek a kialakításuknak köszönhetően, amely csupasz vállával vonzza mások figyelmét. Úgy tervezték őket, hogy megfelelő megjelenést kölcsönözzenek a nehéz testű nőknek. A csíkos kialakítás nagyon tetszik a lányoknak utazás közben. Rugalmassága miatt sok kényelmet nyújtanak viselőjüknek.