9 csillogó flitteres felső lányoknak divatos mintákkal

A flitteres felsők csillogása nem csak dinamikusan csillogó, hanem az elbűvölő megjelenés csak ragadja meg az időt. A flitteres felsők csillagos megjelenése tökéletes ahhoz, hogy csillogást varázsoljon a megjelenésedbe. A flitterek pezsgő megjelenése a tetején még nappal is csillog, ahogy az éjszaka csillog. A tetején lévő, ragyogóan csillogó csillagok hízelgnek személyiségedhez.

Flitteres felsők lányoknak

A flitteres felsők tökéletes illeszkedése elengedhetetlen a megfelelő kiválasztáshoz. A hozzá illő flitteres szoknya vagy sima alsó tökéletesnek tűnik, de nagymértékben függ a viselt személytől és a partitól, amelyen részt vesz. Kétségtelen, hogy ilyen elbűvölő megjelenést kell csinálni a bulikban.

Gyönyörű és lenyűgöző dizájn flitteres felsők nőknek:

Íme a 9 legújabb flitteres felső a női divatban, különböző nyak stílusokkal.

1. Sapkaujjú ropogós flitteres felső:

Sapkaujjú ropogós flitteres felső

A flitteres felsőket nem egyszerű feladat bárhol és párral viselni. Fontos, hogy ropogós flitteres felsővel tökéletes párost találjunk. A fényes ezüst ropogós flitter felső fantasztikusan nézhet ki egy fehér rövid szoknyán.

2. Flitter díszített osztott ujjú felső:

flitteres topS

A flitteres hasított ujjú felső az egyik elbűvölő felső, amelyet választhat egy éjszakára. A plusz méretű figurával rendelkező nők is csodálatosnak tűnhetnek egy laza, osztott ujjú női flitteres felsőben. Ellentétben a diszkógolyó megjelenésével, a felsővel sima világos színű nadrághoz lehet párosítani.

3. Sequin Crop Top:

Flitter Crop Top

A flitteres felsők színei is nagy jelentőséggel bírnak. Egy fémes, szürke flitteres terméspóló éppen az, amit egy hölgy meg akar ringatni a padlón. A fellángolt rövid szoknya és a csillogó, magas sarkú csizma tökéletes választás a partira.

4. Tervező pillangó flitter felső:

Pillangó flitteres felső

A flitteres felsők a nők számára, a felsőben készült képpel, az egyik legkedvesebb tervezői felső. Egy pillangónak számos kellemes színe van. A denevérszárnyú felső tökéletesen hasonlít a pillangószárnyakra, a tetején flitteres pillangó pedig csak egy hölgy szeretne csillogni.

5. Sequin Mesh Top:

Flitteres hálós felső

A hálós felső flitterekkel, fátyol dizájnnal díszítve, finom megjelenésű és gazdag kialakítású. A hosszú ujjú női flitteres felső díszítve tökéletes egy randira a szeretőjével. Tökéletesen illik a sima nadrághoz, és biztosan nincs szükség ékszerekre a dizájner felsővel.

6. Off Váll flitter Crop Top:

Off Váll flitteres felső

A fekete és arany flitteres felső csábítóan néz ki a ragyogó bőrön. A vállon levő felső flitteres fekete díszítéssel bájosan néz ki. Egy szűk szoknya, fekete, flitteres felsővel csodálatos lesz.

7. Elefántcsont és flitter díszített felső:

Elefántcsont és flitter díszített felső

Az elefántcsont és a flitterek elképesztően jól néznek ki, ha fehér hálós felsőn díszítik. A laza fehér flitteres felső nőknek csillogónak tűnik, ha hosszú szoknyán, csillogó hosszú fülbevalóval viselik.

8: Színes flitteres teknős nyak felső:

Színes flitteres teknős nyak felső 8

A színes flitter új és dinamikus dizájn, amely manapság sok hölgyet divatoz. A teknős nyakú flitteres felső egyszerűen elegáns és gazdag, még a munka során is.

9. Klasszikus flitteres ujjú kerek nyakú felső:

Klasszikus flitteres ujjú kerek nyakú felső

Tisztességes, gazdag megjelenés is hozható a mandzsetta flitteres felsővel. Arany mandzsetta extra hosszú ujjakon. A díszített mandzsetta csábító hatása fantasztikus lesz.

A flitteres felsők nemcsak a holdfényes éjszakákon tűnnek csodálatosnak. De a hölgyek flitteres felsőket is viselhetnek a hivatali órákban, csillogást csillogtatva a munkák között. A farmer hosszú flitteres felsője tökéletes lehet nappal. Míg a felső blézer vagy kabát pompásan néz ki.

A rövidnadrágos harisnyanadrág vagy nadrág nadrág is fantasztikus. A flitteres termés felsőknél az embernek nincs szüksége sminkre az arcon, a csillogó felső mindent megtesz érted. A tornacipő vagy a sarok tökéletes páros lehet flitteres felsővel. Legyen biztos a kiegészítőknél, mivel a megjelenés tökéletes lehet, ha a megjelenés egyformán félelmetes, és minden viselése tökéletes egyensúlyban van.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80