9 Divatos blúz felső kollekció a divatban 2021

A blúzok napjaink forró trendjévé válnak. A felsők behúzásának problémája bajokat okoz, amikor a nőknek hajlítaniuk kell. A bukók általában szoronganak. Míg a termés felső része rövidebb, még a derékvonalat sem érheti el. A blúz felsők sajátos kialakítása megoldja a felsők és a fordított felhúzás problémáját.

blúz felsők

A női divat egyre keményebbé válik a mai divatvilágban, ahol a szépen felöltözött megjelenés nem sokat számít. A hosszú felsőket vagy a túlméretezett felsőket tekintik az új megjelenés trendjének. A magasabb testű, hosszabb törzsű nők szeretnek hosszú felsőket viselni, míg a plusz méretű nők gyönyörűen néznek ki a laza és túlméretezett designer felsőkkel. A felsők megváltoztatott formái egyszerű fordulatokkal készíthetők el az öltözködésben. A nyomatok és a dekoráció az öltözködésben is a legfontosabbak, ha fülbemászó megjelenésre van szükség.

Stílusos és gyönyörű női blúz top minták képekkel:

Íme a 9 legjobb divatos mintája a blúz felsőknek Indiában.

1. Fodros blúz felső:

Fodros blúz felső

A blúz tetején lévő sallangok olyan egyszerűnek, mégis lányosnak tűnnek. A puffadt ujjak baba-szerű megjelenést kölcsönöznek az ilyen tisztességes kialakítású blúzfelsőt viselő nőknek.

2. Pöttyös teljes ujjú felső blúz:

Pöttyös teljes ujjú blúz

A pöttyös pöttyös blúz felsők nagyon félelmetesen néznek ki a hölgyeknél. A pöttyös trend soha nem halványul. A hölgyek teljes ujjú ingein pöttyös kialakítás viselhető szoknyán és farmeron is.

3. Vállra vágott felső blúz:

Ki a vállblúz

A vállon kívüli blúz felsők csodálatosnak tűnnek egy tengerparti kiránduláson. A piknikező helyeket a legjobban ünnepelhetjük egy vállon kívüli felső blúzzal, amelyhez rövidnadrág párosul.

4. Sapkaujjú rövid blúz:

Sapkaujjú rövid blúz felső lányoknak

A sapkaujjak az egyik leggyakrabban használt ujjatípusok a felső blúzokon a dinamikus, elegáns megjelenés érdekében. A hölgyek kipróbálhatják a magas galléros sapka ujjú öltését fehér blúzokon, egy pár magas derékú párhuzamos nadrággal.

5. Sailor Collar ing blúz felső:

Sailor Collar ing blúz felső

A galléros felső blúzok mesésen néznek ki munkanapokon. A felső blúz matrózgalléros kivitelben az ingeken nagyon elragadóan néz ki a nőknél a munkahelyen.

6. Csipke termés felső blúz menyasszonyi:

Csipke termés felső blúz

A termény felső blúzok szexi, gyönyörű formákat keresnek. Azok a nők, akik szeretnek szikrázóan szexi és merészen átlátszó felsőket viselni, olyan gyönyörű, fűzött termény felső blúzt viselhetnek párhuzamos nadrággal vagy hosszú szabású szoknyával.

7. Tervező Tank blúz felső:

Tank blúz felső

A felső blúzokat arany és gyöngy gyöngyökkel is díszíthetjük. Az ilyen csillogó gyöngyökkel ellátott tank felső blúz parti viselet lehet. Egy ilyen tervező blúz remek pár lehet hosszú szoknyákkal a táncparketten.

8. Csipke blúz felsők lányoknak:

Csipke blúz felső

A csipkék szépen néznek a nőkre. A hosszú ujjú felső blúz kialakításának részletezése a csipkés dizájner megjelenéssel tökéletesen illik a parti viselethez. A fűzött ujjú és flitteres nyakú szegéllyel rendelkező blúz női csipke felső blúz.

9. Nyári virágos blúz felsők:

Nyári virágos blúz felső

A nyarak mindig készen állnak a laza blúzokra. A fehér és világos színű blúzok a legjobbak nyáron. Amikor a virágok az öltözködés fő megjelenése, akkor a legjobb választás egy virágos, nyomtatott laza felső blúz.

A blúz felsők olyan egyszerűek, hogy illeszkedjenek a testhez, így nem kell aggódni az öltözködés miatt. A pakolásokkal vagy a szexi megjelenésű felsőkkel ellentétben a blúz felső egyszerű, valamivel hosszabb, mint a derékvonal, vagy ennél rövidebb. A blúz egyszerű megjelenése különböző anyagokból és stílusokból készült. A dekoratív nyakminták és az ujjatípusok vonzóvá és divatossá teszik a blúz felsőket. A nyomtatott blúzok bármilyen színű alsóval jól kombinálhatók. A fehér virágmintás blúzok pompásan néznek ki a hosszú szoknyával. A blúzok laza öltése farmer rövidnadrághoz vagy szoknyához is passzol.