9 divatos modell burkolatnyakú felsőkhöz nőknek

A női felsők különböző formatervezésűek a kollekciójukban. Különösen a nyakkivitel ugyanazon kategóriában százféleképpen különbözik. A legtompítóbb nyakkivágások közül a felsőkben a burkolat nyakának kialakítása lenyűgözőnek tűnik. A burkolat nyakú felső nagyon hasonlít a kendőzett nyakra vagy a floppyra vagy a teknős nyakú felsőre. A burkolat nyakú felsőkben is különböző formatervezések találhatók.

A burkolati mintákat széles körben használják olyan felsőkben, mint a burkolat igája, az ujjak burkolata, a mély nyak mind elöl, mind hátul, vállburkolatok és sok látványos kivitel. A nők különböző színeket választhatnak a burkolat nyakú felsőjében, hogy illeszkedjenek az aljához.

Stílusos és legjobb női burkolat nyakkivágások a lenyűgöző megjelenésért:

Itt megosztunk néhány legújabb dizájner felsőt, minden méretben és színben:

1. Burkolat nyakú barna felső:

burkolat-nyak-felső

A vállon és a gallércsontrészen elhelyezett burkolat nagyobb hangsúlyt fektet a nyakra. A barna, sima színű burkolat nyakú felső, tekercselő testtel, tisztességes és divatos felső.

2. Fémes árnyék csíkos burkolat nyak felső:

Fémes árnyékú, lecsupaszított burkolat nyakú felső

A mély burkolatú nyak felső kétrétegű, sima fekete belsővel és fémes csíkos külső réteggel, függönyökkel mesésen néz ki. Az egyenes testfelépítésű és testbeszédű nők fantasztikusan néznek ki a mély burkolatú nyakrészekkel.

3. Gombos burkolatnyakú felső:

Gombos burkolatnyakú felső

A dizájn burkolatú nyakú felső nőknek, nyakától az aljáig díszített gombokkal, remek ötlet, hogy egy egyszerű felsőből mesés dizájner típus legyen. Szürke ujjú nyakú felső, szűk ujjú és derék alatti méret elegáns felső.

4. Női szürke csillogó burkolat nyak felső:

Női szürke csillogó burkolat nyakú felső

A csillogó felsők nagyon könnyűek és könnyűek a nők számára. A puha csillogó anyag a testhez is tapad. A burkolat nyakú csillogó felső csodálatosnak tűnik a nőkön. A nyakkivágáson lévő burkolat kisebb függönyei is pompásan néznek ki.

5. Tervező túlméretezett burkolat nyak felső:

Túlméretezett burkolat nyak felső -5

A túlméretezett burkolat nyakú felső csak kiemelkedő divat. A plusz méretű ruhában lévő nők vonzóbbnak tűnnek, mint a karcsú. A burkolat nyakát és a vállburkolat felsőjét túlméretezett felsőkben bármilyen alján viselheti. Egy szakadt farmer azonban funky megjelenést kölcsönözhet.

6. Hosszú ujjú kék burkolat nyakú felső:

Hosszú ujjú kék burkolat nyakú felső

A blues sok nő kedvence, a férfiak választása mellett. A kék denevér szárnyú hosszú ujjú, burkolat nyakú kialakítással lenyűgözően néz ki a nőkön. A hölgyek kék burkolat nyakú felső formái kétségkívül vonzóak.

7. Tervező Sequin Cowl Neck Top:

Tervező flitteres, burkolatos nyakú felső

A dizájner flitteres díszített felsők burkolat nyakú felső mintában fantasztikusabbnak tűnnek. A fehér flitterek egyenetlen mintázatot mutatnak a vállrészen, a nyakon pedig a burkolat borítja.

8. Virágmintás burkolat nyakú felső:

Virágmintás burkolat nyakú felső

A hölgyek számára készült virágmintás burkolat nyakú felsővel sok nő számára a legkedveltebb. Egy ilyen sötét nyomtatott, valószínűleg fekete-fehér virág ellentétes lehet, bár a szemet gyönyörködtető design fekete nadrággal párosítva tökéletes kombináció lesz.

9. Deep Cowl Neck Sexy Halter Top:

Mély burkolat nyakú szexi kötőfelső

A szexi kötőfék felső részek mély burkolatú nyakkal azoknak a nőknek készülnek, akik divatos megjelenést szeretnének. A kötőfék nélküli hátsó felső, nyakkivágással, kiváló választás a szexi megjelenéshez.

A nyakkivágás a felsők jellegzetes része, amelyet a vonzó megjelenés érdekében kell választani. A nyakkivágás burkolatmintája általában a vállig húzódik, csónaknyak -hatást keltve. Más alacsony kerek nyakú tál kialakítások is dinamikusnak tűnnek. A tál nyakának kialakítása egyes felsőkön is látható a felső rész hátoldalán, amely függönyöket készít a háton. A hátsó burkolat nyaka fantasztikusan szexi, így hát nélküli felsőt készít. Az elegáns burkolat tetején buborékszerű nyújtható szegély található, elöl, és a fedőanyag szabadon mozoghat a mellkason lógva, vagy ha hosszú felső, akkor a test felett.