9 elragadó legújabb zöld felső design a nők számára

A zöld szín a kedvenc színem. Nagyon kevés embernek tetszik a zöld szín, ezért ritka, zöld felsőt viselő embereket találunk. Zöld színben is sokféle minta érkezik sötétzöld és világoszöld színben. A zöld szín meghatározza a természetet. És a természet nagyon szép. A piroshoz hasonlóan a zöld is kedvezőnek tekinthető. A természet iránti szeretet színét jelöli. Ha valaki határozottan úgy dönt, hogy zöld színű felsőt visel, akkor megdöbbentő lesz, hogy sok fajta közül választhat.

zöld felsők

A zöld színű felsők különböző árnyalatai nőknek képekkel:

Íme a 9 divatos, zöld színű felső, trendi hölgyek és lányok számára.

1. Női zöld felső hosszú:

Női zöld felső

Ez a zöld színű felső szép lesz a nőknél. Kicsit sötét zöld árnyalatú. Nyakörvén gallér, 3/4 -es ujjú és két zseb található a felső részen. A minta a nyakon és az ujjon lévő gombok segítségével készült. Szép megjelenésű a nőknél.

2. Stílusos zöld felsők lányoknak:

Lányok teljes hosszúságú zöld felső

Ez a sötétzöld felső csodálatos lesz a fiatal lányokon. Testhezálló és kaftán ujjú. Elöl kerek burkolatú nyakkal, hátul alacsony nyakú mintával rendelkezik. A karcsú farmer tetszetős lesz ezzel a felsővel. A lányok vonzónak és páratlannak tűnnek ebben a felsőben.

3. Világoszöld felső kialakítás:

Világoszöld felső

Ez egy világos zöld színű fantasztikus felső. Ez sifon anyag, szép mintával. Rövid méretű, és a hátulja jó kialakítású a különböző megjelenéshez. Képes elnyerni a közönség szívét. Csodálatos és nagyon kellemes viselet.

4. Zöld csipke felsők esküvőre:

Zöld csipke felső

Ez egy zöld színű csipke szövet felső. Aranyos lányokon első osztályú lesz. Gyönyörű gyöngy nyakláncot viselnek a nyakán, ami rendkívüli személyiséget kölcsönöz. A csipke zöld felsők mindig keresletben maradnak. Ez egy teljes ujjú, lefogó kialakítással és előzetes karizmával.

5. Női zöld felső póló:

Női zöld felső

Ez a zöld felső tökéletes hölgyek számára. Jól fog mutatni fekete farmerral. A zöld tetején egy gyönyörű hölgy nyomtatása látható. Egyszerű kialakítású és rendszeresen használható. A hölgyek otthon szeretik az egyszerű felsőket, ezért nekik való. Rövid ujjú, kerek nyakú, fekete szemüveggel kedves megjelenést kölcsönöz.

6. Modern hosszú zöld felső a tizenévesek számára:

Hosszú zöld felső

Ez egy hosszú méretű zöld színű felső. Sima, sapkás ujjú és ing stílusú. A gombok gyöngyösek az elülső oldalon. Gyönyörűen néz ki ez a hölgy. A hölgy kék rövidnadrágot viselt ezzel a felsővel, ami szórakoztató és kellemes.

7. Divatos világoszöld felső:

Divatos zöld felső

Ez egy szép zöld színű felső, csodálatos mintával egy lány számára. Az ujjak jó hajtásokat kapnak. Ez precíz és finom kialakítás. A világos zöld szín megnyugtatja a szemet, és ez a felső is. Finom rétegeket varrnak a tetejére, ami finom benyomást kelt.

8. Ujjatlan zöld színű felső:

Ujjatlan zöld felső

Ez a zöld felső ujjatlan, két rétegű dizájnnal. Ez a felső két rétegű, fehér szövet kialakítással a kerek nyakon. Ez a hölgy a zöld felsőt rózsaszín nadrággal párosította, ami más, mint a szokásos. Ez a zöld felső tetszeni fog a hölgyeknek.

9. Szexi zöld felső:

Szexi zöld felső

Ez igazán szexi zöld felső. Nagyon alacsony mély nyaka van, amely a mellek jó formáját mutatja. Camisole mintával rendelkezik, csipkével a nyakán és az alján. Rövid méretű, így kissé a derék fölé emelkedik. Jó alakot ad a testednek. Forró lesz a hölgyeknek.

Mint láttuk, a zöld színű felsőben számos minta található. De a világos zöld színű felsők elragadóbbnak tűnnek a hölgyeknél. Még több is lehet. Zöld felsők varázslatos és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a hölgyeknek. A formatervezés nagyon kellemes és vonzó. A zöld felsők egy adott színű alsó kopást kapnak, mint a fehér és a fekete. Annak érdekében, hogy szokatlan megjelenést biztosítsanak, az emberek még más színű alsó viselethez is illeszkednek.