9 Fodros felsők legújabb formatervezése lányoknak a divatban

A fodros felsők elképesztő megjelenése megnyerte a szíveket-bármikor is viselték. A baba-szerű, lobogó fodros felsők kerubosnak tűnnek a nőkön. A fodros felső angyalos megjelenése a fiatal lányok kedvence volt. A tetején lévő fodrok számával a megjelenés annál inkább elbűvölőnek tűnik. Az elülső fodrokkal vagy oldalakkal rendelkező többszintű felsők egyszerűnek, de szemet gyönyörködtetőnek tűnnek. Az ujjakon lévő fodrokat is kiemelkedő egyedi megjelenés érdekében választották. Létezhetnek felsők, amelyek mindkét oldalán fodrokkal vannak kialakítva, és a tetejükön fellángoló megjelenést kölcsönöznek. A nyak fodros felsője is tisztességes megjelenést kölcsönöz a képnek.

Különböző nyakú és ujjú női fodros felsők divatos modelljei:

Itt megosztunk néhány új stílust a fodros felsőkben a női divat Indiában.

1. Egyszerű tartályfodros többszintű felső:

fodros felsők

A tank fodros felső az egyik legválasztottabb design a nők körében. Fodrok felülről lefelé, több réteg készítése adja a tervező baba-szerű megjelenését. Egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető fodros felső bármilyen színű nadrágon vagy farmeron viselhető.

2. Csipke fodros cső felső:

Csipke fodros cső felső

A fodros pánt nélküli felső jobban nézhet ki fűzött anyagból. A pánt nélküli felső, amely egyszer a mellkas vonaláról fodrozódik, szexinek tűnik. A hölgyek viselhetnek ilyen felsőt rövidnadrággal és miniszoknyával is.

3. Ujjatlan fodros felső fehérben:

Ujjatlan fodros felső

Ujjatlan fodros felsők szeráfián néznek ki a nőkön. Egy előláncolt felső, fodrokkal a közepén a nyakkivágástól a felső részig, amire szüksége van a szakmában. Az ilyen formatervezés egyenes megjelenése vonzónak és szemet gyönyörködtetőnek tűnik.

4. Tervező szatén fodros nyak felső:

Szatén fodros nyakú felső

A szatén fodrok természetes és puha megjelenésűek. A nők fodros nyakú felsője szatén ujjatlan nyakú fodrokkal varázsolható, és a derékvonalon buborékolva hihetetlenül jól néz ki. Az ugyanabból az anyagból készült rózsa a válloldalon lévő fodrok között félelmetesen kiemelkedik.

5. Fekete hosszú ujjú fodros felső:

Fekete hosszú ujjú fodros felső

Fekete hosszú ujjú fodros nyakú felső, mély nyakú vágással fantasztikusan néz ki. A nadrágba bújtatott fodros fekete felső szexi és vonzó megjelenést kölcsönöz a hölgynek.

6. Fodros ujjú felső:

Fodros ujjú felső

A fodrok a vállon egyedülálló kivitel. A női fodros felsők feltűnő kialakításúak lehetnek, egyik oldala ujjatlan, másik oldala fodros ujjú a vállról. Kötéllel lekötve a teteje látványosnak tűnik.

7. Fodros, tervezett piros felső, fantasztikus nyakkal:

Fodros Designed Red Top

Az elülső részen megjelenő fodros felsők elválaszthatók, és extra fodor áll ki a vállból. Az ujjatlan nyakkivágású felső zárt nyakú mintával és a fodor a vállról fantasztikusan néz ki, ugyanolyan színű szoknyával az alján.

8. Modern elülső fodros felső:

Elülső fodros felső

A női fodros felsők laza felsőre is tervezhetők, fodorral a válltól és az ujjaktól a derékvonalig. A zárt nyakú felső, fodros ujjakkal és elöl tökéletes lesz egy napra.

9. Vissza tervezett fodros felső:

Hátul fodros felső

A hátsó fodros felsők egyedülálló módon csodálatosak. A sifon felső, középen hátsó fodrozással, feltűnő lehet a hátsó felsőkön. A fodros felsők őrülete megállíthatatlan.

A fodrok trendje is korábban volt. A fodrok babaszerű megjelenése megfelelően készült a nőies öltözékhez. Ha fodros megjelenést szeretne lazább sallangokkal és fodrokkal, akkor a fodros réteg teteje ugyanolyan megjelenést kölcsönözhet. Furcsa választás, ami kicsit gyerekesnek tűnik. A legjobb módja annak, hogy a személyiségednek megfelelő fodros felsőt válassz, ha drámai és strukturált stílusa alapján választhatsz egy fodros felsőt. A személyiségedhez igazított stílus. A fodrok másképp alakíthatják a megjelenésedet, egyedi benyomást hagyva stílusodra és személyiségedre; ezért a megfelelő fodros felső kiválasztása nem könnyű feladat.