9 Női Wrap Tops divat legújabb kollekciója

A pakoló felsők szórakoztató és kacér hatása vonzó stílus, amely gyönyörűen néz ki. A felsők vagy a szoknyák vagy a teljes ruhák köré tekerés lenyűgöző és megkülönböztető. A tökéletes alakkal rendelkező nők továbbra is fantasztikusan néznek ki, de a plusz méretű nők is pakolás stílusban öltözhetnek. A pakoló felsők csábító tulajdonsága az, hogy még a körbetekerhető témával is számos mintát kapunk. Alacsony nyakú tekercselő felsők vagy pántos felsők vagy hosszú pakolások a felsőkön és még sok más fantasztikusan fantasztikus megjelenésű pakoló felső.

A pakolás stílusú felsők divatos formatervezése női képekkel:

Itt van egy lista 9 divatos női csomagoló felsőről, különböző színekben és stílusokban Indiában.

1. Faux Wrap Over Top:

Faux Wrap Top

A fehér színű műbőr pakolás dinamikusnak tűnik blézer stílusban. A hosszú ujjú tekercselő felsők, a derékvonalat átlépő tökéletes hosszúság és hasonló szövetnadrág párosítva dinamikus, gazdag és elegáns megjelenés. Egy ilyen stílusú pakoló felső lenyűgözőnek tűnhet üzleti megbeszéléseken.

2. Tervező laza pakolás felső:

Tervező laza pakoló felső

A nők átveszik a felsőket, és a denevér szárnyú ujjak csábító tervezői felsők. A laza öltés a mellkason lazán lóg minden csomó nélkül. A pakolással mély nyakú hatás érhető el. A forró netikettel rendelkező nők magabiztosan viselhetnek ilyen formatervezést.

3. Női bojtos pakolás felső:

Bojt pakolás felső

A nők számára készült bojtos felsők fantasztikus szórakoztató minták. A szegélyen vágott sallangok vonzónak tűnnek, és a hosszú ujjú tökéletesen illeszkedik a dizájnhoz. A burkolat nyakú kialakítása is remekül illik a tetejéhez.

4. Kimono Wrap Top lányoknak:

Kimono Wrap Top

A kimonó a legújabb divatirányzat, amelyet sok divatra vágyó szerelmes szeret. Az egyenes testalkatú nők imádni fogják a pakolós kimonót. A selyem szövet kimonó stílusban készült pakoló felső selyemövvel van összekötve, és a burkolat nyakának mintázata elképesztő megjelenést kölcsönöz.

5. Stretchable Wrap Top:

Stretchable Wrap Top

A nők számára nyújtható felsők egy fantasztikus dizájn, amely a női testet öleli fel. A bőrzáró pakolás felsőjét becsomagoltan varrva tervezték, csak a viselőjének kell beülnie a tetejébe, és egyenesen ki kell lépnie. Egy ilyen felső félelmetesen nézhet ki farmer vagy mini rövidnadrágon, hogy funky megjelenést kapjon.

6. Dressy Wrap Top:

Dressy Wrap Top

Egy elegáns pakoló felső bolyhos hízelgésnek tűnik a nőknél. A laza redős ujjak és a galléros pakolások csodálatosnak tűnnek. A pakolást összekötő csomó hosszú övvel rendelkezik, amely csomóhoz hasonlóan gyönyörű masnival köthető össze.

7. Szíjas galléros pakolás felső:

Szíjas galléros pakolás felső

Az övkötésű felsők csodálatosnak tűnnek, ha a felsőt fűzött anyagból tervezték. Mivel a háromnegyedes ujjú, fűzött részletekkel simán növeli a női öltözék szépségét. A nagy gallérok királyi megjelenést kölcsönöznek.

8. Sequin Wrap Long Top:

Sequin Wrap hosszú felső

A flitteres felső csomagolásban fantasztikus csábító tervezői felső. Aranyos flitterrel díszített tekercses felső egyedül hordható táncmulatságra vagy randira szeretett személyével.

9. Csipke pakolás felső:

Csipke pakoló felső

A rugalmas csomagoló felső csillogó csillogó anyaggal parti viselet, amely fantasztikusan illik bármilyen aljához. A lenyűgöző kép eléréséhez alacsony nyakú, sötét fényes rózsaszín fűzős pakoló felső szükséges.

A pakoló felsők dinamikusak minden korú hölgy számára. A pakoló felső azonban szorultnak tűnik, ha kézben tartják, de ha viseli, megmutatja csillogását. Ez is egy készség viselni pakolás felső. Ha már készen áll arra, hogy jobb felső sarokban hordjon pakolást, megtalálhatja a csomagolás különböző módjait. Könnyen viselhet csomagoló felsőt, ha megfelelő irányba irányítja. A csomagoló felsők csodálatosnak tűnnek, ha hosszú kötések vannak a csomagoláson. Ez függ a csomagolásra kötött csomótól is. A csomót művészi módon lehet létrehozni. Gyönyörű csomókat sokféleképpen lehet készíteni.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80