9 új formatervezésű póló lányoknak a trendben

A póló felsők kényelmesek a hölgyek számára, hogy rendszeresen viseljenek. Bármilyen alsóruhával viselhető, legyen az farmer, palazzo, nadrág vagy szoknya. Szinte minden hölgy pólót visel. Viselheti háztartási munkák közben, miközben vásárolni megy, vagy bármi más. Nyugalmat ad a viseletben. A pólók maximális kivitelben érkeznek, legyen az sima vagy nyomtatott. Lehet laza vagy testhezálló. Az egyik vállát is viselheti póló felett. Létezhetnek tervező pólók is bizonyos funkciókhoz.

Lenyűgöző és legjobb modellek póló nőknek a divatban:

Nézzen meg néhány stílusos pólómintát a trendben Indiában.

1. Egyszerű pólók nőknek:

póló felsők

Ez a kettős színű póló nőknek. Fehér és piros színe van, csíkokkal. Fél ujjú, és jól néz ki ezen a hölgyen. A nők viselhetik ezt a pólót, mert tisztességes megjelenést kölcsönöz neki. Ez a hölgy pólóval és kék farmerrel gyönyörűen néz ki.

2. Sima póló lányoknak:

Sima póló

Ez a kék színű póló egyszerű és egyszerű. Rövid ujjú, V -nyakú mintával. A kék színű póló illeszkedik bármilyen színű alsó kopáshoz. A hölgyek jól néznek ki ezzel a tetszetős mintával. Ebben a pólóban a női alak formájú lesz.

3. Divatos nyomtatott póló karcsú:

Nyomtatott póló

Ez a póló kerek nyakú és alkalmi nyomtatással rendelkezik. Testhezálló és szép megjelenésű. Pólóra van nyomtatva néhány sor. Ez a lány elképesztően néz ki ebben a pólóban, nyitott hajjal, karkötővel és fülbevalóval. Rövidnadrágot viselt, hogy dögös és hűvös legyen.

4. Divatos Crop Tee felsők:

Növény póló felsők

Egyszerűen fehér -fekete csíkos kialakítású, de stílusos a termés. Rövid ujjú és az egész nyakát befedik. Egy lány gyönyörűen néz ki ebben a termő pólóban. A forró köldök látható a termő pólóban. Ez a póló mindenki figyelmét felkelti. Ez egy rendkívül finom minta.

5. Legújabb női felsők:

Legújabb pólók

Ez a minta a pólóban az új és a legújabb. Az ujján valami más minta van. V -nyakú és a végén rugalmas. Laza szabású, így tartós ellazulást nyújt a testnek. A lányok szépek lesznek ebben. Kellemes lesz mind a viselő, mind a nézők érzékei számára.

6. Tervező csipke póló felsők:

Csipke póló felsők

Ez a fekete póló fehér csipkével van ellátva. Egy laza hosszú ujjú, ami szép stílust mutat. A minta olyan, hogy parti viseletként is használható. A vállak kissé le vannak eresztve a könnyű tervezési munka érdekében. A munka hiteles.

7. Teljes hosszúságú hosszú póló:

Hosszú póló

Ez a hosszú póló póló lányoknak. A lányok inkább hosszú pólót viselnek éjszaka. Általában laza illeszkedésű. Pamutszövetből készült, alkalmas éjszakai használatra. A lányok egyedül viselhetnek hosszú pólót éjszaka, hogy kényelmet érezzenek. Ez a fajta póló pihenteti a testet.

8. CrossCut póló:

Keresztvágott póló

Ennek a fehér színű pólónak a hátoldalán keresztmetszetű minta van. Kifejezetten egy tervező tervezte. Hátulról teljesen nyitott. Kerek nyakú és nagyon jó anyagból készült. Azok a lányok, akik szeretik a hátat, ezt a pólót választják.

9. Fényes póló a partikhoz:

Fényes póló

Arany színű fényes anyag, amelyet ebben a pólóban használnak. Laza válla van, rövid ujjú. Lenyűgöző ékszereket visel ez a hölgy, amely jól illik ehhez a pólóhoz. Mivel fényes, általában éjszaka ragyog. Ringatni fog egy lány éjszakai partiján.

A póló felsők ma minden hölgynél megtalálhatók. A salwar kameez helyett a hölgyek pólót kezdtek viselni. A laza pólók rendkívüli megkönnyebbülést biztosítanak. Ez eltávolítja őket a feszültségtől. Akár zavartalanul dolgozhatnak anélkül, hogy Dupattas miatt aggódnának. A pólók segítik őket a feszültség lazításában és oldásában. A pólókat könnyű viselni, és nem nehéz kezelni a pólókat. A karcsú hölgyek lángolóan forrónak tűnnek a pólóban.