Gyapjú felsők – 15 felkapott és stílusos design a modern nők számára

A gyapjú felsők a legkeresettebb ruhák a téli hideg napokon. A hűvös szellő és a gyönyörű klíma meghívja a tervezői ruhákat, amelyeket viselhet és barangolhat. A divatos téli ruhadarabok közül az alkalmi, egyszemélyes kopott felsők ragyogóan néznek ki a nőkön, és hűvösek is. A tervező gyapjú felsők gyönyörű és pompás kivitelben készülnek, amelyek hűvös öltözékkel ringatják személyiségét, és egyben megvédenek a hűvös szellőtől. A gyönyörű gyapjú tunikák széles nyakú mintákkal vagy a teknős nyakával, vagy akár a kendővel ellátott nyak mintával a hűvös boho stílusú megjelenést biztosítják.

A legjobb és legújabb gyapjú felsők a nőknek a divatban 2021:

A gyapjú felsők egyértelművé teszik a téli kollekcióban kapható félelmetes ruhák látványát. Íme néhány gyapjú felső kollekció, amely megújítja a szekrényét.

1. Hosszú gyapjú pakolás felső:

Hosszú gyapjú pakoló felső

VÁSÁROLJ MOST

A gyapjú pakolás és a horogsoros felsők már az elmúlt években nagy sikert arattak. Nálunk ez a rózsaszín színű, tömör horogsoros felső, burkolat nyakú, hogy hozzáadja az őrülethez. A teljes szabályos ujjú, élénk megjelenés és a divatos stílus révén próbálja ki ezt a reggeli hideg napon, hogy tökéletes divatot és eleganciát kapjon..

 • Legjobb minta és hüvely kialakítás: Rózsaszín, hosszú ujjú, burkolatnyakú pakoló felső
 • Fit típus: Rendes illeszkedés
 • Viselési alkalom: Szabályos
 • Előnyös testforma: Vékony, körte
 • Alkalmas alsó viselet: Farmer
 • Stílus tipp: Tegyen hozzá fehér cipőt és minimális stílust, hogy tökéletes legyen.

2. Magas nyakú gyapjú teljes ujjú felső:

Magas nyakú gyapjú teljes ujjú felső

VÁSÁROLJ MOST

A magas nyakú felsők a mai napig a nők körében is divatosak voltak, és ez a bordó vörös színű gyapjú felső átfedéssel rendelkezik. Ez egy teljes lopás a kényelem, a védelem, a stílus és a megjelenés tökéletes keverékével. Próbálja ki ezt a gyapjú stílusos felsőt az enyhe téli kirándulásokhoz és nyaralásokhoz; Fogadjunk, hogy szeretni fogja a divatos hangulatot.

 • Legjobb minta és hüvely kialakítás: Bordó színű, magas nyakú fedőréteg teljes ujjal
 • Fit típus: Szabályos
 • Viselési alkalom: Kirándulások
 • Előnyös testforma: Vékony és homokóra
 • Alkalmas alsó viselet: Farmer és fekete nadrág
 • Stílus tipp: Cipő, nagy karika és egy óra ideális lehet.

3. Gyapjú kötött termés felső:

Gyapjú kötött termény felső

Nos, mindannyian ismerjük a terméscsúcsokhoz kapcsolódó őrületet és stílust. Ma még ilyen kedves gyapjú változatai vannak nálunk, és itt egy példa. Ez a kékeszöld színű, élénk termés felső azoknak a fiatal nőknek szól, akik szeretnék keverni a stílust a kényelemmel és a szezonnal. Próbáld ki ezt a félig egyenruhás és a partyruhás napokon egy ideális szoknyával, és fogadunk, hogy úgy nézel ki, mint egy díva.

 • Legjobb minta és hüvely kialakítás: Teal kék színű ujjatlan terménytop
 • Fit típus: Rendes illeszkedés
 • Viselési alkalom: Bulik és vacsorák
 • Előnyös testforma: Vékony, homokóra, alma
 • Alkalmas alsó viselet: Fekete szoknya
 • Stílus tipp: Vegyen fel magas csizmát vagy cipőt, finom kiegészítőkkel és blézerrel.

4. V nyakú gyapjú tunika felsők:

V nyakú gyapjú tunika felsők

VÁSÁROLJ MOST

Lehet, hogy a tunika felsők jelenleg nem túl trendiek. De a velük járó osztály és elegancia időtálló. Ha Ön is egy ilyen nő, akit vonzanak a divatviselet örökzöld változatai, akkor ez a szürke színű V nyakú tunika felső a gyapjúszövetből tökéletes. Nyugodt illeszkedésével és összességében hangulatos megjelenésével jó választás azoknak a fiatal és középkorú nőknek, akik alapvetőnek, minimálisnak és kényelmesnek akarnak látszani.

 • Legjobb minta és hüvely kialakítás: Szürke V nyakú hosszú tunika felső hosszú ujjú
 • Fit típus: Szabályos
 • Viselési alkalom: Szabályos
 • Előnyös testforma: Homokóra, körte és alma
 • Alkalmas alsó viselet: Farmer
 • Stílus tipp: Adjon hozzá szivattyúkat vagy cipőket órával és hordtáskával.

5. Sárga díszes gyapjú felsők:

Sárga díszes gyapjú felsők

VÁSÁROLJ MOST

Hallunk téged; ez a tökéletes sárga, gyönyörű megjelenésű női gyapjú felső ideális parti és alkalmi díszes viselethez. Ez a gyapjú elegáns felső alapvető kerek nyakú és hosszú ujjú, de fényes textúrával és stílusos, elegáns megjelenéssel rendelkezik – tökéletes azoknak az éjszakáknak, amikor partiterveket vagy vacsoraötleteket tervez barátaival.

 • Legjobb minta és hüvely kialakítás: Sárga, kerek nyakú és hosszú ujjú gyapjú felső
 • Fit típus: Szabályos
 • Viselési alkalom: Bulik és vacsorák
 • Előnyös testforma: Vékony, homokóra, körte
 • Alkalmas alsó viselet: Fehér nadrág
 • Stílus tipp: Fekete sarkú cipő, nagy karikával, karórával és kuplunggal.

6. Zsákos ujjú gyapjú felső:

Táskás ujjú gyapjú felső

A zsákos ujjú gyapjú felső sötét színű csíkokkal az egyik elegáns felső, amelyet farmeron és szoknyán is viselhet. A csíkok feltűnő színei és a kontrasztos fekete az alapban hihetetlennek tűnnek.

7. Kontrasztos kötött denevér pulóver felső:

Kontrasztos kötött Batwing pulóver felső

A kontrasztos kötött gyapjú felső hölgyeknek, hihetetlenül kötött pulóver felsővel, ugyanolyan szép lehet, mint ez. A denevér szárnyas mintás ujja is divatos stílust kölcsönöz a felső résznek. A laza ujjak stílusos formát kölcsönöznek a gyapjú felsőnek.

8. Stílusos gyapjú felső:

Stílusos gyapjú felső

A stílusos, divatos női felsők hihetetlenek lehetnek, karcsú, nyújtható gyapjú felsőkkel, fodros vállakkal és teljes ujjal. A legújabb női gyapjú felsők közé tartozik a vékony, nyújtható hosszú felső, amely dinamikusan néz ki rövidnadrágon és farmeron.

9. Színes blokkok Laza gyapjú póló:

Színes blokkok Laza gyapjú póló

A laza öltésű lány gyapjú felsője horgolt kötött gyapjú, amely üreges feketéket képez a felső kialakításán. A formatervezett nyak mintázat és a laza ujjak is stílusos, elegáns boho stílust kölcsönöznek az öltözködésnek.

10. Gyapjú szegély felső:

Gyapjú szegély felső

A stílusos gyapjú felsők gyönyörű rojtokkal az alján és az ujjakon hihetetlenül hűvös, divatos megjelenést kölcsönöznek. A horgolt rojtos felső az egyik legújabb gyapjú felső, amely új gyapjú felső trenddel ringathatja a divatvilágot.

11. Gyapjú szegély szövésű felső:

Gyapjú szegély szövött felső

Gyapjú felsők a nők egy tisztességes megjelenés fehér lehet a kötött fehér gyapjú szálak laza háló stílusú minta az egyik legtisztességesebb minták. A szőtt gyapjúból készült fehér hosszú ujjú rojtos felsőt fehér mellényre lehet viselni, hogy látványos megjelenést biztosítson. Stílusos megjelenés érdekében nadrágon és hosszú szoknyán is viselhető.

12. Gyapjú horgolt tartály felső:

Gyapjú horgolt tartály felső

A díszes gyapjú felső szinte minden színben horgolt, annyira fantasztikusan néz ki. A tank felső hihetetlenül néz ki a tengerparti kirándulásokon. A gyönyörű póló hihetetlenül néz ki egy rövidnadrágra vagy mini szoknyára vetített strandruhához. A gyapjú felsők lányoknak egy ilyen ragyogó dizájn lehet.

13. Háromutas tölcsér gyapjú pulóver felső:

Háromutas tölcsér gyapjú pulóver felső

A háromirányú tölcsér nyakú tervező gyapjú felső lenyűgözően néz ki. Az ilyen fantasztikus dizájnnal rendelkező gyapjú felsők lányoknak új ruhát adnak minden alkalommal, amikor viseljük őket. A kendő, a burkolat nyaka és a váll nélküli gyapjú felső elég stílusosnak tűnik, hogy lendületet adjon személyiségének.

14. Nyitott fodros gyapjú felső:

Nyissa fel a fodros gyapjú felsőt

A gyapjú felső kialakítású nyitott fedél olyan jól néz ki minden belső részen. A gyapjú felső elegáns megjelenése bármilyen belső ruhadarabhoz illik, fehér színben. A gyapjú felsőn lévő fodrok extra beilleszkedést kölcsönöznek a stílusos megjelenésnek.

15. Kockás gyapjú ing felső:

Kockás gyapjú póló felső

A gyapjú ing felső fantasztikus megjelenése elég látványos ahhoz, hogy csodálatos divatos megjelenést kölcsönözhessen. Gyapjú felső minták ingek felsők lányoknak nem lehet jobb, mint egy kockás ing, hosszú ujjú sötét árnyalatokkal a hozzá illő rövid szoknya felett. Egy ilyen friss dizájn viselhető az egyetemi napokon, mint a legjobb aranyos kinézetű gyapjú felső lányoknak.

Gyapjú felsők tervezői mintákkal, mint például a hosszú laza pulóver felsők vagy az egyenes hosszú bőrű felső, bármilyen módon a gyapjú felsők csinosak. A gyapjú megjelenése kasmírgyapotból vagy selyemgyapotból vagy akár vattából vagy szőrmegyapotból is elkészíthető. A tervezői ruhák mindenféle gyapjúból más megjelenést kölcsönöznek. A gyapjú felsők gyönyörűek, kopottan néznek ki rövid farmer vagy szoknya felett; még a teljes farmer és a nadrág is gyapjú felsővel néz ki a legjobban.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80