9 új borotvált frizura férfiaknak és nőknek, hogy egyedinek tűnjenek

Néha a hajvágás unalmas lehet. Ugyanaz a régi stílus minden esetben émelyítő lehet, és így a kreativitás a kulcsa a szép hajnak. A borotvált oldalú frizurák manapság újdonságnak számítanak, olyan sok egyediséggel. Szinte mindenki szeretne borotvált oldalsó hajvágást sportolni. Szóval, sok beszéd nélkül kezdjük el a stílusokat.

A legjobb borotvált frizurák férfiaknak és nőknek képekkel:

Íme a 9 legnépszerűbb borotvált oldalsó frizura 2018 -ban. Ha kipróbálja ezeket a frizurákat, egyedi megjelenést kap a tömegben.

1. Man Bun Fade:

Man Bun Fade

Ha hosszú hajra borotvált hajvágást szeretne, ne keressen tovább. A fej mentén lévő oldalak tökéletesen borotválkoznak, tökéletes borotválkozással. Ezenkívül mérsékelten hosszú felső hajra lesz szüksége ennek a stílusnak a befejezéséhez. A felső hajat ezután lófarokba formálják, majd a fej hátsó részén megkötik, és gyönyörű férfi kontyot hoznak létre. Valóban, az egyik fantasztikus borotvált frizura férfiaknak.

2. Szabályozási hajvágás:

Szabályozás Hajvágás

Ha szereted a szép borotvált hajmintákat, akkor ez a hajvágás boldoggá tesz. Ez a frizura szép katonai stílust mutat, borotvált oldalakkal a fej körül, a csúcs felé keskenyedve. Ezután a hajat felfelé oldják, elválasztó vonallal együtt. Ez a vágás teljesen masszív megjelenést kölcsönöz, és göndör hajú embereknek is megfelel. Határozottan az egyik legszembetűnőbb borotvált oldalú frizura, amire csak gondolni lehet.

3. Rendetlen Pompadour borotvált oldalakkal:

Rendetlen Pompadour borotvált oldalakkal

Ha hosszú hajú, borotvált oldalú stílust szeretne, akkor ezt a hajvágást végezze el. Az oldalak szinte kopaszan borotváltak, a fej felső része mérsékelten hosszú szőrszálakkal van kialakítva, elöl szép felfelé. Ez a vágás jól néz ki jól formált szakállal, és így lehet a kedvenc férfi hajadon borotvált oldaltípusú hajvágás.

4. Zümmögött oldalak hosszú felső hajjal és szakállal:

Zümmögött oldalak hosszú felső hajjal és szakállal

Ez valóban az egyik legcsodálatosabb megjelenésű, egyik oldalon borotvált frizura, amit valaha talál. A fej egyik oldala le van dörzsölve, és a haj felső része a másik oldal felé söpör. A felső haj hosszú és jól néz ki, szép, hosszú szakállal. Ez a vágás tökéletes férfias megjelenést kölcsönöz, amire mindig is vágytál.

5. Rövid hajvágás közepes csepphalványítással:

Rövid hajvágás közepes csepphalványítással

Ha tökéletesen szereted a rövid borotvált frizurákat, akkor ezt neked. Ez a hajvágás közepes elhalványulást mutat a fej oldalán, vastag és texturált hajjal a fej tetején. Ez a hajvágás elöl is remek megjelenést kölcsönözhet. A vágás nagyon jól néz ki és könnyen karbantartható.

6. Közepes fakulás vonalvágással:

Középfakulás vonalvágással

Ez egy egyedülálló megjelenésű rövid hajú borotvált oldalú fodrász. Ez az éles hajvágás nagyon magas fakulással és nagyszerű megjelenéssel rendelkezik. A fej felső része göndör hajú. Így ez a vágás a legjobb azok számára, akik göndör hajúak. Ez egy nagyon szép és kreatív hajvágás.

7. Félig borotvált fej hosszú hajjal:

Félig borotvált fej hosszú hajjal

Ha mindig is arról álmodott, hogy borotvált frizurákat készít a nőknek, akkor ez a legjobb megoldás. Ez a hajvágás a fej egyik oldalát borotválja, míg a hosszú haj a másik oldalt borítja. Ez a hajvágás nagyon nőiesnek és gyönyörűnek tűnik. Ez határozottan a legmerészebb kinézetű borotvált oldalú hajvágás női stílusban.

8. Védő stílusú zsemle félig borotvált fejjel:

Védő stílusú zsemle félig borotvált fejjel

Ez az egyik legkülönlegesebb borotvált frizura fekete nők számára. A fej körüli oldalak tökéletesen le vannak borotválva, szép formákkal körülvéve. A haj teljesen össze van gömbölyödve a fej tetejéig, szép magas kontyot hozva létre a fej közepén. Ez a vágás biztosan megdöbbenti néhány szemét.

9. Pompadour hajvágás:

Pompadour hajvágás

Ha a borotvált oldalak fodrászát kedveli, akkor ez a frizura megfelelhet a megjelenésének. A fej oldalai tökéletesen borotválkoznak, a csúcs felé keskenyedő érintéssel, a haj felső része pedig nagyon szépen van formázva, és a fej hátsó része felé van fésülve. Az elülső haj megemelkedik, így nagyon jellegzetes megjelenést kölcsönöz. Valóban nagyszerű külsejű borotvált frizura férfi típusú hajvágás.

Ezért ebből a listából megtudhatjuk, hogy annyi borotvált oldalú hajvágás közül lehet választani. Legyen az egyoldalú vagy a fej körül, mindegyik nagyon más és stílusos. Abszolút a hajvágás az, amit mindenki szeretne a férfiaktól a nőig. Remélhetőleg ez a lista segít kiválasztani egyet.