A 75 legjobb híresség férfi hajvágása 2021 -re

Celebrity férfi hajvágás! Ezek a legnépszerűbb és legnépszerűbb hajvágások, amelyeket kedvenc hírességeink büszkélkednek, a kötelező és ki kell próbálni. Ha szemmel tartja a divatvilágot, és szívesen kísérletezne, és kipróbálná a híres megjelenést, akkor ez a végső útmutató a hírességek megjelenéséről hatalmas segítséget nyújt.

A hollywoodi világhírű színészektől a jóképű és divatos bollywoodi hírességeinkig mindegyiket lefedtük. Fedezzük fel együtt a hírességek frizuráit és frizuráit, és tudjunk meg többet ma.

A 75 legjobb férfi hímvágás Hollywoodban & Bollywood:

Legyen szó tüskékről, pompadourról vagy hullámos hajvágásról, kedvenc és jóképű hírességeink soha nem kételkedtek abban, hogy kipróbálják a leglenyűgözőbb és legszebb megjelenést – és hé, teljesen lenyűgözőnek tűnnek. Dolgoztunk azon, hogy összeállítsunk néhány, a leghíresebb megjelenést az Ön számára. Mindent megtalálnak a rövid hím hím hírességektől a hosszú hajig, és szokatlan megjelenéssel a zsinóroktól a merész halvány fodrászig. Vizsgáljuk meg őket.

1. Lee Min Ho:

A koreai színész, énekes és modell világszerte jól ismert ezzel a divatos stílusú kijelentéssel. Kipróbálja az összes szokatlan hajvágást, de soha nem mulasztja el, hogy a legjobb kijelentésekkel uralja őket. Összegyűjtöttünk néhány legnépszerűbb megjelenést, és le sem ejthetjük a szemünket – teljesen egyediek és vadak. Mellesleg szeretjük, ahogy ilyen zökkenőmentesen hordozza őket. Mit gondolsz?

Oldalt söpört pereme:

Lee Min Ho

Tálvágás:

Tál vágás

Oldalt szétválasztott frizura:

Oldalt szétválasztott frizura

2. Ben Affleck:

Kedvenc Pearl Harbor és Argo szupersztárunk, Ben Affleck a legfinomabb és mégis jóképű lágy megjelenést hordozza. Ha szeret valamit, ami nem túl vad, és inkább a lágy tónusú stílusú kijelentést részesíti előnyben, akkor a mi Benünkön kívül kitől meríthet ihletet? Tökéletesen illik hozzá, és soha nem mulasztja el zökkenőmentesen szögezni a stílusnyilatkozatot. Melyik a kedvenc megjelenése karrierje során? Szeretjük tüskéit és klasszikus megjelenését.

Tüskés frizura:

Tüskés frizura

Kefehaj:

Kefehaj

Rövid haj + alulvágott:

Rövid haj + alulvágott

3. Salman Khan:

Bollywoodi szívtiprónk, Salman Khan is ismert, hogy időnként kísérletezik a külsejével. Tere Naamtól kezdve megalapozta a trendet, és a mai napig nem sikerült lenyűgöznie minket a képernyőn. Ha te is szereted őt, már tudod, miről beszélünk. Íme a legnépszerűbb megjelenése. A peremtől kezdve a legénységvágásig mindet kipróbálta, és úgy tűnik, hogy a legmélyebb és legfinomabb legénységet és az ügyes rövid hajvágást szereti a legjobban. Ő az egyik legkedveltebb híres frizura Bollywoodban.

A Fringe megjelenés:

bollywoodi színész frizura

Tüskék és fakulás:

híresség frizurák férfiak

Szép személyzetvágás:

Ügyes Crew Cut

4. Ranbir Kapoor:

Ki nem szereti Ranbir Kapoor -t ?! Mindannyian a rajongói vagyunk. Ranbir köztudottan elragadja a figyelmet a legmelegebb és jóképű megjelenéssel. Szinte bármilyen megjelenésben szeretjük őt, és hé, ha emlékszel, néhány szokatlan megjelenéssel is próbálkozott. A legtöbb közül azonban úgy tűnt, hogy nagyon szereti a szép sima hátat és a rojtos stílust. Mit gondolsz? Az összes közül a kedvencünk a Ranbir hátsó haja.

Szögletes perem:

bollywoodi hős frizurák

Szeletelt frizura:

híresség fickó hajvágás

Hosszú textúrájú haj:

Hosszú textúrájú haj

5. Shahrukh kán:

A bollywoodi King Khan, nem más, mint Shahrukh Khan, szintén soha nem lépett vissza, hogy kísérletezzen valami egyedi és merész stílusú kijelentéssel. Kísérleti irányzatai sokszor felkeltették a figyelmet. Kán királyunk azonban úgy tűnt, hogy az oldalra söpört és fésült megjelenést szerette a legjobban, mint gyakran látjuk. Határozottan felkapott a legjobb hírességi frizurák között.

Hosszú oldalra simított frizura:

Hindi hős frizurák

Tüskék:

Tüskék

Mullet variáns:

híresség frizurák férfiak

6. Ranveer Singh:

Mindannyian egyetértünk abban, hogy Ranveer Singh a B-város legerősebb színészei közé tartozik. Stílusa, mozdulatai, színészi játék és minden tele van szenvedéllyel, stílussal és megjelenéssel. Legutóbbi frizurái eléggé megnőttek, hogy felkeltsék az emberek figyelmét, és mi is szeretjük őket.

Szökőkút lófarok:

férfi színészek rövid hajjal

Hosszú haj:

fonott férfi hírességek

Rasztahaj:

Rasztahaj

7. Shia Labeouf:

Az amerikai színész és filmrendező Shia Labeouf frizurái is népszerűek. Mindegyik enyhe és gyengéd, ideális azoknak a férfiaknak, akik nem akarnak komoly kísérletezést, de ragaszkodni akarnak az aktuális trendekhez. Továbbá szuper kényelmesek és ugyanakkor divatosak is. Nem egy teljes csomag? Mit gondol róluk? Íme a legnépszerűbb megjelenés az ő oldaláról.

Katonai Buzz Cut:

szuperhős hajvágás

Rövid fürtök:

színész rövid haj

Hosszú hajkefe hátul:

Hosszú hajkefe vissza

8. Jared Leto:

Jared Leto talán nem túl népszerű a hírességek listáján a világon. A stílusnyilatkozatát azonban értékelni kell. Valószínűleg mindent kipróbált már az ügyes, foltos frizurától a szuper merész és modern mohawk hajvágásig. Íme a mai leghíresebb és legismertebb külseje.

Hosszú hajvágás elválasztott hajjal:

legjobb híresség férfi hajvágás

Szépen visszacsukva:

híresség hajvágás férfi

Mohawk hajvágás:

Mohawk hajvágás

9. Arjun Kapoor:

A bollywoodi macsókirály, Arjun Kapoor jól ismert a dögösségéről és a szuper testalkatáról. Figyelted már a frizuráját és a kinézetét? Bátran kipróbált több statemet megjelenést, köztük néhány nagyon szokatlant, és fogadhatunk, hogy őrültek és stílusosak. Arjun sohasem mulasztja el, hogy célokat adjon egy ultramodern éles megjelenésnek, és íme néhány, amit rendkívül szerettünk.

Hawk és Undercut:

bollywoodi férfi frizura

Texturált és Pompadour fakulással:

bollywoodi híresség frizurák férfi

Visszasimít:

Visszasimít

10. Fawad kán:

Bár egy ideig az indiai moziban dolgozott, Fawad nem hagyta jóvá a bollywoodi és hindi mozit. Jól néz ki, jóképű stílusa, és a legtisztább és méltóságteljesebb kinézete nem hagyott bennünket lenyűgözni. Íme néhány Fawad által összeállított egyedi frizura. Az elegáns szőrtől a legszebb és legcsinosabb ecsetelt megjelenésig terjednek.

Visszahúzott frizura:

hollywoodi színész frizura

Quiff hajvágás:

Quiff hajvágás

Texturált hajvágás oldalsó elválasztással:

Texturált hajvágás oldalsó elválasztással

11. Aamir Khan:

A férfiak soha nem öregszenek. Az Aamir egy valós példa erre az idézetre. Soha nem mulasztja el, hogy okosnak és elegánsnak tűnik, és az egyik fő összetevője az átalakítása. Aamir Khan frizurái meglehetősen divatosak, és folyamatosan új külsőkkel kísérletezik. A tüskéktől a fürtökig mindent megtett. Íme néhány Aamir Khan frizura legmodernebb és könnyen kipróbálható megjelenése.

Tüskés hajvágás:

Tüskék fodrász

Csiszolt hosszú haj:

Csiszolt hátú hosszú haj

Crew Cut:

színészek rövid haj bollywood

12. Ashton Kutcher:

Ashton a legszokatlanabb hajvágásról ismert. Ashton tollas és hosszú hajvágása meglehetősen trendi azoknak a férfiaknak, akik szeretik a merész és nagyon vad megjelenést. Ha Ön is egyedi stílusok kipróbálására törekszik, akkor a kinézete valóban nagyszerű inspirációt nyújt számunkra. Abszolút klasszikusak és modernek; ebben nincs tagadás!

Vágott tollas hajvágás:

híresség férfi hajvágás

Középen elválasztott hosszú hajvágás:

Középen elvált hosszú hajvágás

Hajvágás lágy frufruval:

Hajvágás lágy frufruval

13. Varun Dhawan:

Varun Dhawan ismert avatarjairól és klasszikus indiai megjelenéséről. A népszerű romantikus megjelenéséről és stílusnyilatkozatairól ismert, és hasonlóan a legtöbb frizurája finom és enyhe, bájjal és okoskodással. Varun leggyakrabban a rövid hajvágásokat próbálja ki, és nem csoda, hogy rendkívül kényelmesek. Íme néhány, amit érdemes megnézni legújabb megjelenésében. Szeretjük Varun -t rendetlen hajú hírességekben.

Rendetlen hullámos haj:

legjobb híresség frizurák

14. Tigris Shroff:

Tiger Shroff szinte sokszor kipróbálta a hajvágást. A rövid hajvágástól a hosszú hullámos frizuráig és a lófarokig mindent megtett. A filmiparban nagyon kevesen dolgoztak ilyen vad külsővel, és a mi Tigrisünk is szerepel a listán. Olyan könnyedén hordozza minden tekintetét, hogy azok sohasem nyűgöznek le minket.

A legénység visszavágva:

legjobb híresség hajvágás férfi

Tüskék:

Tüskék 2

15. Shahid Kapoor:

Shahid Kapoor minden film előtt feltétlenül átalakítja önmagát. Minden filmhez más -más kinézetet próbál ki, és mindig okos és lenyűgöző. A hosszú, vastag textúrájú hajvágásokkal, a rövid zümmögéssel és a személyzet vágásával Shahid mindent könnyedén kipróbált. Itt vannak a legnépszerűbb megjelenései, amelyeket érdemes megnézni. És tudod, a sportban a hírességek zsákmányairól ismert.

Terjedelmes fodros megjelenés:

legjobb híresség hajvágás férfi

16. Joe Keery:

Az idegen dolgok hírnevet kapnak, Joe Keery, míg mi mindig megszoktuk, hogy a szép hullámos tollas megjelenéssel látjuk, nemrégiben tálvágással sokkolta rajongóit. Nos, értünk téged – te is megosztott lennél. De Joe ilyen – a legbátrabban megváltoztatja és megváltoztatja a megjelenését, mi pedig ezt szeretjük az átalakításokban.

Tálvágás:

Tálvágás 2

Rendetlen, terjedelmes hajvágás:

Joe Keery Hajvágás közepes hajra

Hosszú hullámos hajvágás:

híresség hajvágás férfi

17. Park Seo Joon:

Park Seo Joon szenzáció a kelet -ázsiai országokban új stílusa és modern megjelenése miatt. Míg a legtöbb férfi errefelé nem véletlenül dolgozik a stílusok körül, ő másnak bizonyult. A legtöbb hajvágása meglehetősen kényelmes, ugyanakkor modern és kortárs. Itt járunk a Park Seo Joon trendi és ismert megjelenésével.

Fésű hajvágás felett:

híresség frizurák férfiak

Oldalsó sima peremmel:

Oldalsó sima peremmel

Alulvágott:

Park Seo Joon hajvágás

18. Keanu Reeves:

Leggyakrabban Keanu Reeves -t találjuk ki a hosszú hajvágással. De tudod, hogy ezt megelőzően sokféle frizurát kipróbált? Igen, jól hallottál minket! Csak ellentétben a hosszú hajvágással, Keanu is dolgozott a divatos megjelenés körül. Nos, így kiszámíthatatlanná válnak a frizurái. Íme a legnépszerűbb és legismertebb Keanu Reeves frizurák és hajvágások.

Hosszú haj középső résszel:

Hosszú haj középső résszel

Rendetlen texturált hajvágás:

legjobb híresség hajvágás férfi

19. Allu Arjun:

A dél -indiai szupersztár színész és tollywoodi hős, Allu Arjun azon kevesek közé tartozik a déli filmiparban, akik sohasem mulasztják el lépéseiket. Allu Arjun az idők folyamán teljes egészében a merész és az iparág kedvenc frizuráit dolgozta fel. És ne felejtsd el, ő is olyan könnyedén cipelte őket.

Hosszú frizura:

Allu Arjun Közepes hajvágás

Tüskék:

Allu Arjun tüskés hajvágás

Hosszú, nedves haj:

Allu Arjun hosszú hajvágás

20. Akshay Kumar:

Akshay Kumar a frizurák többségében az alkalmi és letisztult megjelenést részesíti előnyben. Amint látjuk, jobban szereti a rövid hajat, és megpróbál apró változtatásokat végrehajtani ezeken a hajvágásokon. Íme néhány figyelemre méltó a közelmúlt kinézetében – Akshay a rövid tüskétől a quiffig kipróbálta őket a saját komfortzónájában, és mégis leszögezte őket!

Kefehaj:

Pompadour Akshay Kumar

Huncutka:

Akshay Kumar Quiff frizura

Rövid haj tüskék:

Akshay Kumar rövid hajú tüskék

21. Matthew McConaughey:

A hollywoodi sztár, Matthew McConaughey szívtipró. Senki sem tagadná. Képzeld el ebben az esetben a frizuráját és stílusnyilatkozatát ?! Mindannyian stílusosak, modernek, modernek és szuper-okosak. Itt található a gyűjteményünk legkedveltebb hajvágásainak listája, amelyet összeállítottunk.

Visszasimít:

Visszavágott Matthew Mcconaughey

Faded Crew Cut:

Matthew McConaughey rövid hajvágás

Hosszú hullámos hajvágás:

híresség frizurák férfi

22. Hrithik Roshan:

Hrithik Roshan teljesen körmölni kezd, és szuper okosnak és dögösnek tűnik a közelmúltban. Hrithik stílusában az egyik legtöbbet emlegetett hajvágás. Ismeretes, hogy a strapabíró és okos stílusokat a divat időtlen és mégis modern keverékével szögezi le. A fürttől a lófarokig Hrithik mindegyikben teljesen jóképűnek tűnik.

Rendetlen fürtök:

Hrithik Roshan hajvágás

Oldalt söpört csiszolt frizura:

híresség frizurák férfiak

Man Pony:

Man Pony Hrithik Roshan

23. Jeremy Renner:

Jeremy Renner frizurái a merész és modern megjelenésről szólnak. Mindig is azon hírességek közé tartozott, akik elég gyakran próbálják ki a legnépszerűbb és egyedi megjelenést, és jól is néz ki bennük. Jeremy az alultól a súlyos elhalványulásokig tökéletesen egyformán fantasztikus bennük.

Pompadour és Fade hajvágás:

Jeremy Renner hajvágása

Nagy elhalványulás szelettel:

hírességek fakó hajvágással

Tüskék:

Híresség színész rövid hajjal

24. Grant Gustin:

Grant Gustin divatbejelentése az idők folyamán alakult ki, néhány évvel ezelőttről. Az évek során átalakult, és jelenleg jobban néz ki, mint valaha. Legmelegebb és okosabb megjelenése most itt van, és nem tudunk túllépni azon, milyen lenyűgözően jelenik meg bennük. Nézd meg!

Kúpos vágás:

híresség frizurák férfi

Tüskék és fade vágás:

Tüskék és Fade Cut

Kefehaj:

híresség fickó hajvágás

25. Leonardo DiCaprio:

A gyermekszínésztől az Oscar-díjas szupersztárig Leonardo DiCaprio színészi játéka, tehetsége és stílusa is emelkedett az idő múlásával. Sokféle frizurája és kinézete van, hogy ilyen hosszú ideig kiállítson, és sikerült elérnünk a három lenyűgöző megjelenést. DiCaprio hibátlanul és zökkenőmentesen szegezte mindet – egészen a zsemlétől a szeletelt és ecsetelt megjelenésig. Szeretjük a legjobb híresség frizuráit.

Man Bun:

legjobb híresség hajvágás férfi

Elegáns oldalirányú:

Leonardo DiCaprio hajvágás

Kiterjedt fésűkefe:

hős hajvágás

Reméljük, élvezte és felfedezte ezeket a világhírű Celebrity Mens hajvágásokat. Ezek az ihletett megjelenések és frizurák valóban egyediek és ki kell próbálni. Tudassa velünk, hogy melyik a kedvenc, és melyik csillag áll Ön szerint mindenekelőtt a hajváltozásaiban. Szeretünk hallani rólad.