A legjobb 15 frizura hosszú arcú férfiaknak

Férfiak, akiknek hosszú arcuk van, különféle vágásokat sportolnak. Ezek közül sokan úgy vannak vágva, hogy minimalizálják az arc hosszát. Ha egy személy megfelelő stílust keres, akkor ezt a személynek professzionális szalonokban kell elvégeznie.

frizurák hosszú arcú férfiaknak

A hosszú arcú férfiak frizurái nagyon hasznosak a hivatalos öltözetek viselésében és a különböző funky felkelésekben. Azok az emberek, akik szeretnek bulizni és diszkókba járni, különféle puffadt és összevissza megjelenéseket sportolhatnak, amelyek az ilyen típusú arcokkal összeállíthatók, ha ezeket professzionális módon végzik. Az ember göndör megjelenéseket is végezhet, amelyek gyakran meglehetősen funkyak, és a fejet parti formájúvá varázsolják hőfúvásos szárítással. Ezek segíthetnek abban, hogy a forma divatos legyen.

Óriási frizurák hosszú arcú férfiaknak képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legjobb frizurát hosszú arcú férfiak számára, valamint olyan képeket, amelyeket mindenképpen ki kell próbálni.

1. Puffadt, bozontos haj:

Puffadt, bokros haj - frizurák hosszú arcokra

Ez egy egészen másfajta frizura a hosszú arcú férfiak számára, ami isten azoknak, akik vastagok és hosszúak. Ha a textúra természetesen göndör, akkor ezeket a stílusokat helyesen lehet beállítani anélkül, hogy sok terméket, például spray -t és testápolót használna. Ezeket fúvós szárítással is meg lehet tenni, hogy rendetlen és bozontos mintát kapjunk. Ezek alkalmasak alkalmi viseletre, és akkor is, ha egy személy szeret funky felkelést és egyéb funky kiegészítőket viselni. Ezeket nehéz felsővel, néhány krémmel és krémmel lehet beállítani, hogy ez jobban viselhető legyen az egyetemeken és az iskolákban.

2. Afrikai zsinórok:

Afrikai fonat

Ha valaki szereti az afrikai stílusú fonatokat, akkor ezekkel lehet valamit tenni az arc hosszának minimalizálása érdekében. Ezeket szükség esetén kupakkal is le lehet fedni. Ezek is nagyon népszerűek bármilyen típusú háborúban. Ezeket bulikra is lehet viselni, és némi színezéssel is meg lehet tenni, hogy ez funky legyen. Ezek lehetnek sportok, diszkóruhákkal. Ez csak férfi frizura hosszú arcra, hosszú hajú fonatokkal, afrikai stílusban.

3. Rolled Short Look:

Frizurák kerek arcú férfiaknak - hengerelt rövid megjelenés

Ez az egyik leghíresebb frizura a hosszú arcú, hosszú hajú férfiak számára. Ez egy másik típusú vágás, amely könnyen elvégezhető. Ezeket szalonokból lehet elvégezni, és a lépéseket néhány krémmel vagy csak spray -palackból származó vízzel lehet beállítani. Ezeket funky viselni lehet, és bulikra és diszkókra is jó lehet. Ezeket hátra lehet tolni, hogy formális megjelenést hozzanak létre.

4. Felfelé irányuló frufru:

felfelé irányuló frufru - Frizurák hosszú arcokra Férfiak

Ez egy másik népszerű stílus nem hosszú szakaszokkal. Ezek jóak lehetnek azoknak, akik szeretik rövidre fogni. Ezeket az elülső részeket felfelé tolva lehet megtenni ennek az alkalmi formának a létrehozásához.

5. Központosított váltott szegélyek:

Központosított eltolt peremek

Ez egy másik népszerű formális frizura a hosszú arcú férfiak számára, amelyet egy személy sportolhat. Ezeket egy jó szalonból megfelelő mintára lehet formázni. Nincs más népszerű frizura a hosszú arcú férfiak számára, mint ez a hajvágás felett.

6. Top Puffed Look:

Felső puffadt megjelenés

Ez jó azoknak, akik szeretnek borotválkozni. Ez a frizura hosszú arcú férfiak számára is elvégezhető normál krémekkel és néhány szárítóval a tetején.

7. Hullámos parti stílus:

Hullámos parti stílus

Ez egy másik népszerű férfi frizura hosszú arcra, göndör hosszú hajjal azoknak, akik szeretik, ha hajszárító és hullámos. Ezeket megfelelően ki lehet vágni az ezekre szakosodott szalonokból. Ebben a stílusban mindenféle partit és funkciót is megingathat.

8. Részleges homlokfedési szegélyek:

nyolc

Ez egy másik divatos frizura a hosszú arcú férfiak számára, amelyek részben elrejthetik a homlokát. Ez sportos funky felkelésekkel is sportolható, és lehet valami, amit egy személy viselhet egy diszkóban.

9. Rövid haj tekercsekkel:

Rövid haj tekercsekkel

Ez a fajta frizura férfiak számára beállítható némi vízzel a spray -palackból és ujjakkal. Ez alacsony karbantartási igény azok számára, akiknek főiskolákra és iskolákba kell járniuk.

10. A legjobb frizurák hosszúkás ovális arcokhoz:

Férfi frizurák ovális arcokhoz Férfi frizura hosszú arcra A frizurám

Ez valószínűleg az egyik legjobb frizura a hosszú arcú férfiak számára. Jól néz ki az ilyen arc textúrán, és alkalmas lesz szinte minden bőrszínű férfiak számára. A haj kissé tüskés és elég funky is. Ugyanakkor meglehetősen józannak tűnik, és formális hajviseletként is használható. Egy kis szürke szín, amelyet ezzel a frizurával hajtanak végre, csak növeli ennek a megjelenésnek a vonzerejét. Ha hajlandó jól kinézni, akkor ez lesz az egyik legjobb frizura a hosszú arcú férfiak számára ebben a szezonban. Sok férfi viseli ezt a megjelenést, és jól néznek ki, és te is ezt teheted.

11. A fekete és szőke frizura:

Frizurák hosszú arcú férfiaknak 11

Ha Ön egy hosszúkás vagy hosszúkás arcformájú srác, akkor ez lesz az egyik legmegfelelőbb frizura az Ön számára. A haj nagyon divatos hajnak tűnik, és teljesen vonzó. A hajhoz néhány kényelmes fekete szín jelenik meg, valamint az intenzív szőke fények. Ezt a frizurát gyakran ausztrál férfiak hordják, természetesen természetes szőke hajjal. A haj nagyon jól formázott, és néhány órát kell igénybe venni ennek a frizurának a karbantartásához.

12. A formális frizura hosszú arcokra:

Frizurák hosszú arcú férfiaknak 12

Ez elmondható, hogy a férfiak egyik legszebb formai megjelenése. A frizurák fantasztikusan csillognak, és minden férfi inkább sportolni fog. A haj annyira jól van formázva, hogy mindenkire felhívja a figyelmet. A sportszerű megjelenés meglehetősen csábító, és teljesen jó lesz minden egyenes és hosszú arcú férfi számára. Ez az egyik olyan megjelenés, amelyet egy férfi nagyon jól tud hordani. A közepes gondolkodású minőségi haj lesz a legjobb az ilyen megjelenés megszerzéséhez.

13. A szexi bozontos megjelenés a hosszú arcú férfiaknak:

Frizurák hosszú arcú férfiaknak 13

A hosszú arc hatékonyan szépíthető ezzel a frizurával. Itt a haj minden irányból nagyon csábítónak tűnik. Ennek a hosszú arcú frizurának a bozontos mintája vonzza az embereket. Ha tisztességes frizurát keres, akkor valószínűleg nem erről van szó. Általában egy srác tinédzserhez hasonló és gondtalan hozzáállását ábrázolja, és vannak olyan lányok, akik inkább a férfiakat részesítik előnyben, akik ilyen módon teszik nyilvánvalóvá valódi oldalukat. Így minden okból elmondható, hogy ez a frizura az egyik legjobb frizura a hosszú arcok számára.

14. A hosszú szőke varázsa a hosszú arcokhoz:

Frizurák hosszú arcú férfiaknak 14

Ha hosszú arcú srác vagy, akkor ez a szőke frizura az, ami megfelel neked. A minta, amely szerint ez a szőke haj nagyon vonzó, és a legtöbb férfi számára jó lesz. A szőke haj ábrázolása itt egészen divatos. Ha alaposan megnézi ezt a frizurát, látni fogja, hogy az oldalak szőre milyen jól és sikeresen van kialakítva úgy, hogy elrejtse az arc végét, valamint az érett arc törött állkapcsait és szögeit..

15. A közepes hosszúságú szőke frizura hosszú arcra:

Frizurák hosszú arcú férfiaknak 15

Ha közepes hosszúságú haja van, akkor ecsetelje vissza, és tegye igazán előkelőnek és gyönyörűnek, ha néhány szőke kiemelést is tesz bele. Ez elmondható, hogy az egyik legszebb megjelenés a hosszú arcú férfiak számára. A frizura valószínűleg az egyik legjobb megjelenésű formális frizura férfiaknak, és késő esti partiként vagy egyszerű éjszakai frizuraként is használható.

Ez egy informatív cikk, amely a legjobb frizurákat tartalmazza a hosszú arcú férfiak számára. Most már különféle frizurákkal kísérletezhetnek, amikor az arcformájukról van szó. Csak olvassa el jól, és válassza ki, mit szeretne ezúttal.