A legjobb 15 koreai frizura férfiaknak

Szereted a koreai frizurák csillogását férfiaknak? Nem talál egy helyi stylistot, aki úgy integet, mint Aring vagy An Jung Hyun? Nos, ne keressen tovább, mert itt van néhány egyszerű lépés, hogy frizurás koreai frizurákat készítsen a férfiaknak, amelyek eléggé meg fogják csábítani a hölgyet, hogy ő legyen az egyetlen! Könnyen bolyhosítható, és otthon is elvégezhető. Ezek a lépések kockázatmentesek és gyorsak. Úgyhogy készüljön fel az elsőéves évére, egy alkalmi randevúra vagy talán egy döntő fontosságú vállalati találkozóra, mivel a győztes szívek egyre szórakoztatóbbak lettek.

15 legjobb koreai frizura férfiaknak képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb koreai frizurákat férfiaknak, olyan képekkel, amelyek nagyon érdekesek az egyszerűséggel.

1. Hosszú karimák:

koreai frizurák férfiaknak

Ez a végső Skrillex megjelenés a koreai frizura férfiak számára az új divat. Mossa le a haját samponnal, és egészben tartsa elöl, ritka hajat hagyva a másik oldalon és hátul. Fésülje ki az elülső fúrófejet, hogy a végei letapadjanak és formában maradjanak. A legjobban az enyhén ovális arcfajtákon néz ki, és rengeteg fiús varázsa van. Szóval ragadd meg a rocksztárt!

2. Kócos tekintet:

Frizurák koreai férfiaknak -Tousled Look

Ezzel a koreai frizurával a férfiaknak könnyebb lesz keményen játszani. Válassza szét a haját balról, és emelje fel az első néhány frufru felső részét. Tegye a hajat a hátára, és tartsa az első részt zselésen és rugalmasan. Ha vaskos arca van, ez a legjobb megjelenés az Ön számára. Végezze el, és a hölgyek futni fognak!

3. Bozontos hajvágás:

Frizurák koreai férfiaknak -shaggy

Ez a legmagasabb frizura, koreai, oldalirányú frufru. Megáldott vagy faragott arcvonásokkal és hajjal, amiért meghalsz? Csillogja fel ezzel a bozontos megjelenéssel, amely nem túl divatos. Szikár arcon a legjobban néz ki. Haja legyen fényes és lógjon le a megfelelő irányba. Hajtsa félre a frufruját.

4. Wispy Bangs frizura:

Koreai frizurák férfiaknak 4

Ez a végső rosszfiú koreai frizura megjelenés. Nyugodt és csendes vagy, egy csipetnyi gonoszsággal? Egészen tüsse fel. Fújja szárazra a haját, hagyja érintetlenül vagy fésületlenül, és hagyja, hogy a természet varázsolja a napját. Közepes hajjal működik a legjobban. Ez az egyik legjobb koreai frizura a karcsú és rövid hajú férfiak számára.

5. Nagyméretű tüskék:

Terjedelmes tüskék

A tök jó megjelenés a kemények számára a tömegben. Vágja le a hátsó ráncokat, mint a személyzet vágása, és maradjon az első frufru. Fújja szárazra fújva a terjedelmes hatás érdekében. Gel fel a frufru, és menj a vad túrák. A legjobban a vésett arcú srácoknak tűnik, és egy csöpp bizalommal, hogy helyesen viszik. A további hatás érdekében csíkozzon. Ez az egyik legszebb frizura a kerek arcú koreai férfiak számára, amely biztosan vonzza a barátnőjét, próbálja ki.

6. A Nerd Look:

A Nerd Look

Ki mondta, hogy az unokák unalmasak? Az összes strébernek, akinek nem kell jól játszania, itt egy tipp az Ön számára. Ez az erős pofájú arcra legjobb megjelenés könnyen eltávolítható. Hozzon létre csíkokat és futtassa le őket egy gél géllel. Tartsa hegyesen a végeit, és töltse le azokkal a nerd szemüvegekkel. Az intelligencia szexi. Úgy nézzen ki.

7. Full Metal Funk Haircut:

Full Metal Funk

Ez a divatos koreai frizura közepes hajú férfiak számára, ami olyan jóképűvé teszi a megjelenését. Engedje el belső punkját ezzel az új külsővel. Mi lehet jobb, mint ez a funky kócos stílus egy éjszakai klubbálra? Vegyen egy marék gélt, és futtassa az ujjai között. Tegye fel a frufruját, és kész! Ringasd a padlót! A kinézeted megkívánja!

8. Kis lófarok frizura:

Frizurák koreai férfiaknak -Lófarok

Ha történetesen egyenes, terjedelmes haja van, frufru, akkor ez a megjelenés az Ön számára. Fogja meg a haja középső részét, és kösse magasra. Hagyja, hogy a frufru elfedje homlokának nagyobb részét. Emlékszel azokra a népmesékre, ahol a vitéz kardforgató lófarokba kötött hajjal lovagolt el a naplementébe, elijesztve a legyőzött ellenségeket? Ez a lófarok az új vállalati lovagnak!

9. Elvarázsolt fürtök:

Elvarázsolt fürtök

A főiskola első napja? E napi benyomás az utolsó félévig tart. Ditch the bed keresni ezeket az elvarázsolt fürtök. Csak jó mosást és néhány ujjmozdulatot igényel, enyhén visszadobva. Könnyen hordható hegyes arcú férfiaknak. Ez a típusú koreai frizura férfiaknak tökéletesen alkalmas 30 év körüli, hosszú hajú férfiak számára.

10. A legújabb koreai frizura elülső frufruval:

Koreai frizurák férfiaknak 10

Ez egyike azoknak a frizuráknak a koreai férfiak számára, amelyek miatt a koreai srácok eleinte olyan imádnivalónak tűnnek, és az Ön számára is működik. Ha pufók arca van, akkor ez lesz az egyik legjobb koreai hajvágás. A frizura elülső részén futó minta elrejti a homlokát, és bizonyos szöget biztosít az arcnak, ami nagyon imádnivalóvá teszi. Ez nem csak egy koreai frizura. Ezt követik az amerikai make tinédzserek, és manapság nagyon klassz báli frizura. Minden ázsiai fiú és tinédzser jól fog kinézni ezzel a külsővel. Kihozza azt a fajta fiús varázst, amire mindenki vágyik.

11. A rendetlen koreai megjelenés:

Koreai frizurák férfiaknak 11

Ez minden idők egyik legjobb koreai férfi frizurája. Ez a frizura sportos minta valóban vonzó, és minden közepes hajú férfi számára alkalmas lesz. Csak vigye a haj nagy részét előre, és hajlakk használata szükséges a megjelenés beállításához. Ez ismét az egyik olyan frizura, amely elrejti a homlokát, és nagyon vonzóvá teszi a srácot. Ez vitathatatlanul az egyik legjobb kinézet a fiúk számára. A minta meglehetősen hűvös, és bár bozontos megjelenésű, sportos férfiakat sportol, akik hivatalos munkákat viselnek.

12. Az oldalsó rövid koreai frizurák:

Koreai frizurák férfiaknak 12

A koreai tizenévesek olyanok, mint ennek a koreai frizurának a férfiak nagykövetei. Itt az oldalak rövidre vannak vágva, és egy rövidített kettős vízszintes minta van a rövid vágott oldalon. A minta elvégezhető mindkét oldalon vagy egyetlen oldalon. Az egész haj meglehetősen funkynak tűnik, és punkos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Félelmetes tulajdonságai miatt a férfi tinédzserek és fiúk inkább ezt a megjelenést sportolják, és elmondható, hogy az egyik legjobb megjelenés az összes koreai fiú számára.

13. A hivatalos koreai megjelenés:

Koreai frizurák férfiaknak 13

Itt van egy aranyos koreai frizura, amely minden irodai látogató számára alkalmas. Ennek a hajvágásnak a mintája némileg megegyezik az előzőekkel. Az oldalak rövidek, a teteje pedig terjedelmes. Ha az egyik legdivatosabb frizurát keresi ebben a szezonban, akkor ez határozottan elmondható, hogy az egyik. A hajvágás kéz a kézben jár egy hivatalos kabáttal vagy parti-szmokinggal.

14. A vörös funky koreai frizura:

Koreai frizurák férfiaknak 14

Ez az egyik legrégebbi koreai frizura. A koreai srácok sokat hordták ezt a megjelenést, de a vörös hajat manapság nem annyira értékelik a koreai férfiak. Ennek ellenére néhányan képesek kitalálni ennek a hajvágásnak a szépségét és magabiztosan sportolni. Egy punkos tapintással rendelkezik, ami elsősorban vonzóvá teszi. Ha az idei szezon egyik legjobb frizuráját keresi, amely a koreai hajvágás kategóriába tartozik, akkor ez lesz az egyik legszebb megjelenés az Ön számára. Színezd vörösre a hajad, vágd rövidre, és használj gélt vagy hajlakkot, hogy a hajad így nézzen ki, és már kész is vagy!

15. A sima koreai férfi frizurák:

Koreai frizurák férfiaknak 15

Annak ellenére, hogy ez az utolsó a prominens férfi frizurák listáján, mégis elmondható, hogy az egyik legszebb frizura az összes koreai férfi számára. A frizurák elülső oldalán éles frufru található. A hajvágás tökéletesen tónusos arcú és közepes hosszúságú férfiak számára alkalmas.

Tehát itt vagyunk a férfiak számára a legjobb koreai frizurák közül. A fentiek közül választhat, és elvégezheti. Feltétlenül stílusosnak tűnik, és megfordítja a fejét. Győződjön meg arról, hogy bármit is választ, jól illeszkedik az arc szerkezetéhez.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80