Fonott rettegés frizurák férfiaknak: 9 legjobb fonott stílus fiúknak 2021

Zsinór! Nos, ezek a gyönyörű frizurák mindig is a divatváros beszédei voltak. De mi a helyzet a férfi zsinórral? Igen, jól hallottál minket! A fonott frizurák a férfiak számára az új közelgő trendek, és jelenleg a leginkább gondozott stílusmegnyilatkozás. Azoknak a férfiaknak, akik szeretik az egyedi stílusokat, és rajongnak a kísérleti divatért és a merész megjelenésért, mit szólnának ezekhez a frizurákhoz?

9 fonott rettegés frizura rövid és hosszú hajú férfiak számára:

Az alábbiakban bemutatjuk a férfiak számára készült fonott frizurák 9 legjobb típusát, amelyeket mindenképpen ki kell próbálnia.

1. Aszimmetrikus divatfonatok:

Férfi fonott haj

Ezek göndör textúrákon készülnek, amelyeket általában nehéz kezelni, ezért ezeket a szálak hosszáig állítják be a hegyekig.

2. Divatos vékony fonatok:

Zsinór stílusok férfiaknak

Ez egy divatos és nagyon funky típusú megjelenés. Ezek bármilyen sportos ruhával könnyen sportolhatók. Ezeket gyakran krémekkel és más spray -kkel végzik. Ha valaki akarja, akkor sportolhatja ezeket a partikra. A hátsó zsemle teszi ezt formálisabbá, ami minimálisra csökkenti a rendetlen megjelenést.

3. Szekcionált vastag póni:

Fonott frizurák férfiaknak

Ez egy olyan megjelenés, ahol a szakaszok köteleit előre tolták, és a vastag póni a hátsó tetején teszi ezt formálissá. Ez funky, és más alkalmi és akár hivatalos pólókkal vagy ruhákkal is sportolható.

4. Ideiglenes, közepes hosszúságú zárak:

Férfi zsinórra

Az élénk vágások nagyon népszerűek. Ezek ideiglenes metszetek hővel és más termékekkel. Ezek alkalmasak alkalmanként sportolásra. Egy személy ezt megteheti, amikor bulizni megy, és bármilyen hivatalos viseletre is. A neves szalonok ilyen stílusokat kínálhatnak.

5. Mintás sorok hosszú hosszúsággal:

Férfi fonat frizurák

Ez egy másik divatos dolog, amellyel a hosszú hosszúságú emberek sportolhatnak. Ezeket egy hátsó póniban lehet elvégezni, hogy ez alkalmi megjelenésű legyen.

6. Afrikai kötelek:

Afrikai kötelek

Az aszimmetrikus rojtok olyanok lehetnek, mint a fenti képen. Ezek jók partikhoz és funky éjszakai kiruccanásokhoz.

7. Ombre Hair Look:

Ombre haj megjelenés

Ez egy hátsó póni, némi mintával a felső részén. Ezek elég funky és sok tinédzser fiú szereti ezeket viselni. Azok, akik szeretnek sportolni, úgy néznek ki, mint ezek. Ezeket gyakran olyan iskolai vagy főiskolai látogatók sportolják, akiknek kezelhetetlen textúrájuk van. A hegyek vagy a hossz bizonyos szakaszai a fenti képen látható színekkel kaphatók.

8. Szekcionált minta hosszú hosszúsággal:

Hosszú metszetű minta

Ez a megjelenés nagyon népszerű a hírességek körében. Sok híresség szeret sportolni az ilyen típusú megjelenésekkel, ha szeret trendben maradni. Ezeket bobby csapokkal lehet elvégezni, és erre szakosodott szalonok is elvégezhetik. Ezeket melegen lehet elvégezni, ezért a következő mosásig tarthatnak. Ezeket a formai megjelenés megteremtésére lehet használni, és néhány funky disco ruhával is össze lehet kötni.

9. Divatos fonott hosszú haj:

Férfi zsinór 2020

Ez egy olyan megjelenés, amelyet meg lehet tenni, ha egy személynek nagyon hosszú szakaszai vannak. Ezek nagyon népszerűek azok számára, akik szeretik a rap trendeket. Ezeket olyan emberek is megtehetik, akik szeretnek diszkókba járni, vagy funky kiegészítőket, például fülbevalót vagy karkötőt viselnek.