Hogyan válasszunk frizurát fiúknak?

A frizura mindig is fontos szempont volt bármely személyiség meghatározásakor, ez annak köszönhető, hogy a frizura bármilyen irányzatot kelthet, a frizura pedig általában a stílusodat ábrázolja.

A fiúknál általában azt gondoljuk, hogy nincs sok dolguk a hajformázás során, de ez nem igaz, mivel a valóságban még bonyolultabb, hogy a fiúk válasszanak egy jó hajvágást vagy frizurát. Igen, a fiúk számára valóban szükséges a hajuk egyensúlyban tartása. Különböző pontokat vagy tippeket kell megjegyezni, mielőtt jó frizurát választanak a fiúknak, általában a fiúkról azt mondják, hogy azok a férfiak, akik körülbelül 10-25 évesek, és ebben az életkorban megpróbálják a legjobbat, hogy jól nézzenek ki. Ennek oka lehet akár a lányok lenyűgözése, akár a saját személyiségének ápolása, de egy jó frizura minden fiú igénye.

Különböző frizurák fiúknak:

Az alábbi tippeket és trükköket ajánljuk a jó frizura kiválasztásához.

Hogyan válasszunk frizurát fiúknak

Figyelje az arcát:

A fiúk általában négyzet alakúak, de nem fontos, hogy mindenki így nézzen ki; nagyon jól kell figyelned az arcodra. Az arc területének és alakjának megfelelően képes lesz meghatározni a haj stílusát és hosszát. És az alak is fontos ahhoz, hogy meghatározzuk, mit kell elrejteni és mit kell javítani a megjelenésen, néhány fiúnak jó a szemöldöke, van, akinek jó a homloka stb..

Haj típusa:

Tudja, milyen típusú haja van. Göndörök? Egyenesek? Durvaak? Simaak? Ezek azok a kérdések, amelyeket meg kell válaszolnia ahhoz, hogy bármilyen frizura felmerüljön. Bár nem mindegy, hogy bármit is fizethet -e az általa választott frizura megszerzéséért, mivel manapság a haj vegyszereivel és termékeivel bármilyen formát és méretet formázni lehet, de hosszú ideig vagy ha nincs nagy költségvetése figyelembe kell vennie ezeket a dolgokat.

Elkészülés ideje:

A lányok több időt vesznek igénybe a felkészüléshez? Ez egy mítosz! A fiúk majdnem 65% -a több időt vesz igénybe! A több több mint 2 órát jelent, és ebből az idő 90% -át veszik igénybe a hajformázásban! De ismét az a kérdés, hogy a frizura kiválasztásakor képes lesz -e jó időt adni a hajformázásra naponta? Ha nem, akkor menjen az egyszerű, de divatos stílushoz.

Termékek:

A fiúk frizurái meglehetősen bonyolultak, és csak a robotok tudják megérteni, hogyan kell formázni, ehhez különböző típusú gélre, hajkrémekre, hajmaszkra stb. Lesz szüksége, bár minden fiú rendelkezik ilyenekkel, de nem tanácsos ezeket naponta használni! De ha nem okoz gondot ezek napi használata, akkor válasszon bármilyen frizurát, de ha igen, akkor bölcsen.

Preferencia és személyiség:

Mit akarsz ma látni? Milyen hangulatban vagy? Ezt kell feltenned magadnak a stílus előtt. Mivel ez csak egy hős megjelenést vagy egy retro stílust határozhat meg az Ön számára. Napi személyiséged csak a hajad formázásával jön létre. Ezenkívül pusztán az Ön preferenciáitól függ; kicsi pónit szeretne, vagy nagyon rövid hosszúságot?

Stylist:

Válasszon stylistot, ne borbélyt! Igen, ez egy nagyon fontos döntés. A különbség mindkettő között az, hogy a borbély tudja, hogyan kell levágni a haját, de a stylist tudja, hogyan kell stílusnyilatkozatot adni a haján keresztül. Ehhez böngésszen az interneten, nézze meg a híres stylist véleményeit, látogasson el helyekre, kérdezze meg véleményét, figyelje meg, amit az egyik mond, a másik nem! De ne feledje, hogy ne vegyen téged kísérletnek; azt kell választanod, amit szeretsz és akarsz, nem pedig azt, hogy milyennek akarod látni.