Legjobb csomó: 9 legjobb frizura a férfiak számára 2021

Férfi konty frizurák! Ez egyfajta frizura férfi konty, ahol minden haját összeszorítják, majd gumiszalaggal vagy nyakkendővel a fej búbjához kötik. Ezek a frizurák a legmodernebb alternatívák azoknak a férfiaknak, akik szeretik a kortárs divatot és a merész megjelenést. Új és egyedi megjelenést kölcsönöznek a közepes és hosszú hajhosszúságú férfiaknak, hogy férfi kontyot vigyenek fel. Ez a legmenőbb frizura meglehetősen divatos volt az elmúlt időszakban, és még a kedvenc hírességek is pompáznak rajtuk a vörös szőnyegen. Nem akarod mindegyiket megnézni? Essünk neki!

9 különböző férfi felső csomós konty haja képekkel-

Legalább 10 hüvelyk hosszú hajjal kell rendelkeznie ahhoz, hogy megfelelően illessze ezeket a férfi kontyos frizurákat. Tehát válassza ezt a legjobb stílust a hajához.

1. Faded Man Bun:

férfi zsemle alulvágott

Az ilyen típusú férfi kontyos frizurában az oldalak elhalványulnak, a tetejükön kiemelt hosszú hajjal. Választhat a magas, alacsony vagy közepes halványítás között. A rövidebb oldalak nagyon kihangsúlyozzák a férfi apácát a tetején. Ennek a hajvágásnak gumiszalagra van szüksége, hogy a haját a helyén tartsa, ami a legjobb hajnyakkendő a férfi konty számára. Ezzel együtt ezek a legjobb férfi kontyos hajvágások nagyszerűek a hosszú hajú és arcú férfiak számára. Ez a frizura férfi zsemle minden alkalomhoz illik, legyen az esküvő vagy parti. A tökéletes korosztály ehhez a férfi kontyos fade fodrászhoz 22 és 32 év között lesz. A tél a legjobb szezon a sportoláshoz ebben a férfi frizurában.

2. Man Bun, amely alulvágott:

férfi konty stílusok

Ez a férfiaknak alulvágott frizura továbbra is a kedvenc, ahol a kontyos frizura férfiak nagyon magasan indulnak a fej oldalán, a többi haj pedig borotvált oldalról. Ez a férfi kontyos frizura alulvágott nagyszerű azoknak a férfiaknak, akiknek hosszú arcuk van, vékony és hosszú hajjal együtt. Szüksége lesz egy férfi konty haj hajpántra, hogy a haját a helyén tartsa. Ez a hátsó konty frizura kiválóan alkalmas esküvőkre és hivatalos eseményekre. A férfi konty alulvágott frizurájának korosztálya 22 év és 35 év között lesz. Ez az alulvágott férfi konty frizura a legjobb a nyári szezonban.

3. Férfi konty hosszú hajjal:

A férfi zsemle típusai

Az ilyen típusú rendetlen kontyos férfiaknál a hosszú göndör hajú konty általában hajszalaggal van megkötve, és semmi más. Ezért ez a legnépszerűbb férfi japán konty frizura. Ha a személynek rendkívül hosszú, vastag haja és aranyos, hosszú arca van, akkor ez a stílus nagyszerű lesz. Ez a férfi konty hosszú haj határozottan kiválóan alkalmas partikra és társadalmi eseményekre. A legjobb korosztály 25 és 40 év között lesz. Az ember bármikor élvezheti a rövid kontyú hajat, legyen az nyár vagy tél.

4. Férfi konty rövid hajjal:

zsemle stílusú férfiak

Ez egy nagyszerű alternatíva a hosszú hajú férfi kontyra, abban az esetben, ha az illetőnek nincs türelme a hosszú haj növekedéséhez. A fej oldalai elhalványultak, és még egy mini zsemle mellett is remekül fog kinézni. Ezek a rövid hajú kontyos stílusok nagyszerűek azoknak a férfiaknak, akiknek hosszú, szakállas arcuk és rövid hajuk van. Ennek a férfiaknak szánt, kontyos frizurának szüksége van némi gumi kézre vagy hajpántra is, hogy a helyén maradjon. A korosztálynak 28 és 45 év között kell lennie. Ez a rövid hajú zsemle az őszi vagy monszun szezonban élvezhető, és kiválóan alkalmas hivatalos partikra.

5. Szakáll Man Bun mellett:

férfi frizura konty szakállal

Ez egyfajta hullámos hajú férfi konty, amely magában foglalja a hosszú hajat a fej tetejére kötve, hosszú szakállal együtt. Ezek az ázsiai kontyos frizurák hajszalag vagy gumiszalag használatát foglalják magukban, a szakáll ápolására szolgáló szakállápolással együtt. Ez a férfi felső csomós zsemle nagyszerű lesz azoknak a férfiaknak, akiknek jó szakálluk, hosszú hajuk és hosszú arcuk van. Ennek a férfi kontyos szőke hajnak a legjobb korosztálya 25 és 40 év között lesz. A nyár a legjobb évszak, amikor ezt a férfi kontyot viselheti göndör hajra, és főleg esküvőkre lesz kiváló.

6. Man Bun Mohawk stílusban:

konty férfi hajhoz

Ebben a férfi hajas kontyban borotvált oldalak, a fej oldalai szorosan le vannak borotválva, a haj Mohawk formájú. Az extra hajat ezután szépen lekötik a fej felső részéhez. Egy kis gumiszalag szükséges a haj helyén tartásához. Ez a férfi frizura konty a tetején nagyszerű a férfiak közepes méretű hajához, valamint a szakállas archoz. A korcsoportnak 22 év és 40 év között kell lennie. Ezt az ázsiai kontyhajat sportolhatjuk főleg társasági bulikon, és tökéletesnek kell lennie, hogy télen megmutassuk.

7. Man Bun with High Fade:

férfi frizura konty

Ez a hosszú szőrű konty nagyon magas fakulással jár a fej oldalai mentén, és a fő szőr a fej tetején koncentrálódik, alámetszéssel. A hosszú hajú konty formákat ezután a fej tetejéhez kötik. Ez a frizura kiváló azoknak a férfiaknak, akiknek hosszú szakálluk és hajuk van. A férfi kontyos felső csomós frizurát hajcsat segítségével kötik össze, vagy kötik össze. A legjobb életkor e frizura levágására 25 év és 35 év között lenne. Ez a göndör hajú férfi konty nagyszerű esküvői és közösségi partikhoz. A tavasz, az ősz és a tél a legjobb évszak ahhoz, hogy élvezze ezt az egyenes hajú kontyot.

8. Haj felkötve Man Bun:

haj konty stílusú férfiak

Az ilyen típusú férfi kontyban a férfiak hosszú frizurájú kontyában a hajat hosszú ideig tartják, és a hajat lekötik a fej tetejére. Az oldalak nem fakultak, és hosszú hajuk is marad. Ez a frizura konty a fej tetején nagyszerű azoknak a férfiaknak, akiknek hosszú a hajuk, valamint a szakálluk és az arcuk is. A hajnak hajpántra lesz szüksége, hogy a haját a helyén tartsa. Ennek a frizurának a legjobb életkora 25 és 40 év között van. Ez a japán haj konty kiválóan alkalmas esküvőkre és partikra, vagy bármilyen más alkalomra. Továbbá, a legjobb évszakok, hogy élvezze ezt az embert konty vékony haj lenne minden évszakban.

9. Férfi zsemle fonattal:

fonott zsemle férfiak

Ezek a fekete férfi kontyos frizurák azt jelentik, hogy a hajat zsinórra cserélik, majd a fonott hajszálakat a fej tetején kötik össze a fő szálak fennmaradó részével. Ez a fekete férfi kontyos hajvágás nem igényel semmilyen kiegészítőt a helyén tartásához. A rövid férfi kontyos hajvágás tökéletes a hosszú hajú és tiszta, rövid arcú férfiak számára. Ez a férfi kontyos fekete haj nagyszerű a 20 és 35 év közötti korosztály számára. Ezenkívül az ősz és a tél a legjobb évszak, amikor kipróbálhatja ezt a vékony hajú kontyot.

További tippek:

Ha férfi konty frizurát tervez, az alábbiakban néhány tippet tartson szem előtt:

  1. Mindig győződjön meg arról, hogy háttér -ellenőrzést végez a fodrásznál, aki a fodrászhoz megy. A legjobb hely az online vélemények megtalálására.
  2. Ügyeljen arra, hogy tájékoztassa a fodrászot a kívánt férfi zsemle stílusáról. Hozhat egy képet is, ha nehéz leírni.
  3. Feltétlenül tájékoztassa fodrászát, ha bármilyen hajproblémája van a göndör hajú férfi konty stílusával és a hajápolással kapcsolatban..
  4. Legyen konkrét a megtartani kívánt hajhossz tekintetében.

Ezért könnyen belátható, hogy a fekete hajú férfi konty vagy a szőke hajú férfi konty számára hosszú haj növekedése egyáltalán nem könnyű. Mindig elkötelezettnek és türelmesnek kell lennie azzal, amit csinál, és meg kell tartania az egészséges életmódot is. A fenti különböző stílusok segítenek kiválasztani az ízlésének legmegfelelőbbet, mint a vörös hajú férfi konty, és akkor mindig megfogadhatja a legjobb fodrász tanácsát is. Szóval, mit gondol a legjobb férfi kontyos frizurák fenti listájáról és az extra részletekről is? Szereted? Ossza meg velünk minden őszinte visszajelzését.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Q1. Mi a legjobb módja a zsemle termesztésének?

Válasz: Még egy közepes hajú férfi konty termesztése is időt vesz igénybe, mert a hajadnak a lehető leghosszabbnak kell lennie. Ehhez türelemre van szükség, ezért sok hónapot kell várnia a kívánt hajhossz elérésére. Használhat jó hajápolási termékeket is, hogy a haja jó formában maradjon.

Q2. Fenn kell -e tartania az egészséges életmódot, miközben vastag haját nő?

Válasz: Igen, nagyon fontos az egészséges életmód fenntartása a hajnövekedés stimulálása érdekében. Ezért van szüksége kiegyensúlyozott étrendre, jó mozgásra és alvásra is. A megnövekedett vérkeringés és az élelmiszerekből származó táplálkozás megteszi a magáét.

Q3. Szükséges -e háromhavonta levágni a haját a növekedés folytatásához?

Válasz: Igen, háromhavonta vágja le a hajhegye negyed centiméterét, hogy elkerülje a töredezett hajvégeket, ami lenyűgözheti a növekedést. Konzultálhat fodrászával is, aki azt fogja tanácsolni, hogy mennyit kell levágni a férfi kontyos egyenes haja számára, és meg kell tartani a felesleges hajat is.