Fitnessøvelser for at få din krop til at passe

Vi læste i vores bøger siden barndommen, at sundhed er rigdom og sygdom er forbandelse. Det første, der er nødvendigt for sund sundhed, er regelmæssig fysisk træning. Det hjælper på fordøjelsen, giver energi og holder dermed både kroppen og sindet i form. Så du kan gennemgå dine værker- fysisk og psykisk uden at føle nogen belastning. Hjernen kan ikke fungere, hvis kroppen ikke fungerer korrekt. Faktisk kan en lydhjerne kun opholde sig i en sund krop. Hvad vil bog-viden desuden gavne, hvis vi er sundhedsskadede og ikke kan anstrenge os selv?

Fitnessøvelser for at få din krop til at passe

I denne unges naturlige livskraft føler vi måske ikke konsekvenserne af at forsømme fysisk træning. Men før eller siden vil læsionen blive bragt hjem til os, og så bliver vi nødt til at fortryde vores nuværende forsømmelse.

Der er mange optegnelser, der viser, at 60- plus voksne med god aerob kondition levede længere end uegnet mennesker på samme alder, uanset hvor meget kropsfedt de bærer. Fysisk form sænker ikke kun niveauet af højt kolesteroltal, det sænker også risikoen for forhøjet blodtryk og knogleskørhed. At holde vores krop i form reducerer også risikoen for at udvikle hjertekarsygdomme og hjertelidelser. En person med et lavt fitnessniveau er også forbundet med længere ophold på hospitaler efter operationer samt øger de større chancer for andre tilstande som diabetes.

Den bedste nyhed er, at vi kan vende fitnessuret. År kan slås fra, hvis vi øger hyppigheden og intensiteten af ​​vores træning. Forskere ved, at en person, der træner flere gange om ugen og gør en større indsats, kan reducere den hastighed, hvormed deres kondition naturligt falder med alderen. Derfor kan du have et fitnessniveau for en, der er meget yngre, og helbredsmulighederne for en person, der er halvdelen af ​​din alder. Så vi skal tage regelmæssig fysisk træning. Hvad angår den form for træning, der passer os, skal vi også konsultere vores fitnessekspert og følge deres anvisninger.

Mange af os bliver ofte vildledt af, at det at spise mindre er godt for at holde os sunde. Så vi gumler af strenge kostvaner eller meget af bare grønne grøntsager. Vi bør indse, at vores krop også har brug for alle vitaminer, calcium, jern og andre elementer for at gøre os sunde. En kost velafbalanceret med protein og komplekse kulhydrater i hvert måltid og snack bør inkluderes. Det beskytter os mod insulinoverbelastning. Kylling, kalkun og fedtfattig græsk yoghurt indeholder proteiner og aminosyrer af høj kvalitet, som hjælper musklerne med at komme sig efter træning. Følg en rutine med at tage en afbalanceret kost, så du får alle de vigtige næringsstoffer lige.

kost

Spis fem gange om dagen, der inkluderer tre måltider og to snacks hver dag. Tilføjelse af, at fem daglige fodringer stabiliserer vores blodsukker, så vi ikke har skøre humørsvingninger eller sultpin. Undgå raffinerede kulhydrater fra din kost, da de øger vores blodsukkerniveau, hvilket producerer overskydende insulin (et hormon, der kan være ansvarligt for at holde fast i fedtdepoter). Så ingen brød, småkager, chokolade, hvide ris og noget med majssirup eller sukker bør undgås.

Drik vand, når du er tørstig. Til stimulering drik sort kaffe, og hvis du vil tage kanten af, foretrækker du at have vodka martini eller en lignende ikke-blandet, enkel drink. Undgå juice, vanilje lattes, mojitos og andre sodavand, da de alle indeholder unødvendigt sukker og kalorier.

Start med at lave i det mindste de grundlæggende øvelser. Selv mens du arbejder, er det vigtigt at strække, da de hverken forstyrrer din arbejdsplan og formår at holde os væk fra få problemer. Du indser måske ikke vigtigheden af ​​at strække, før du begynder at få ondt i ryggen på grund af lange siddetimer på kontoret. Nedenfor viser nogle øvelser til, hvordan du får kroppen til at passe?

• Halsbevægelse:

Du skal blot flytte din hals op og ned efterfulgt af at dreje til venstre og højre.

• Armstrækning:

Bring dine arme fremad med håndfladerne vendt udad og stræk.

• Rygstræk:

Begge hænder på ryggen, mens du sidder på din stol og strækker dig.

• Skuldertræk:

Dette vil slappe af vores skuldre.

• Øjenblink:

Ideelt set bør du lukke øjnene i 20 sekunder og se væk fra din skærm, hvis du sidder foran din computer i mere end en halv time.

• Benstrækning:

Mens du sidder på din stol, skal du bare løfte dine ben parallelt med gulvet.

Og tag trappen i stedet for at bruge elevatorer, i hvert fald mens du går ned, hvis du ikke klatrer op.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.