Top 9 simple kropskonditionstips

Vi ser mange fitnessrelaterede tv -shows eller dvd’er for at få en kort viden eller fitness -tips. At sidde og læse bøger om fitness og sundhedsrelaterede emner tager tid og tålmodighed. Fitness defineres bedst som det, der fungerer bedst for os. At forblive i form er også en entusiast og inspirerer os til at opretholde en sund livsstil. For at holde os sunde bør vi følge en trin-for-trin procedure, der guider os gennem de grundlæggende begreber og interne aspekter af sundhed. Så vi skal inkludere træningsregimer, meditationssessioner, diæter, motivationsforløb og så videre.

Enkle Body Fitness Tips

Fitness -tips drejer sig hovedsageligt om sundhed, motion, vægttab og ernæring. Det kan omfatte forskellige sportsskader og måder at forhindre dem på, få almindelige træningsmetoder, bodybuilding, slankekure, metoder til at overvinde spændinger og stress. Fitnesstips bortset fra at give almindelige sundhedsoplysninger, fokuserer det også på fordele og ulemper, som vi bør huske på for at bevare en sund rutine.

Nogle gange resulterer upålidelige fitnesstips i konsekvenser for helbredet, så man skal være meget forsigtig, før man følger et fitnessregime. Det er bedre at tage råd fra en ekspert, før du vedtager et tip.

Body Fitness Tips:

Følgende er nogle grundlæggende tips til krops fitness, som alle let kan følge.

Spis rigtigt:

tips til krops fitness

Følg en afbalanceret, så du kan modtage alle næringsstofferne lige meget. Undgå raffineret kulhydrat, da de øger blodsukkerniveauet og i sidste ende producerer overskydende insulin i vores krop, som er mere ansvarlige for at holde fast i fedtdepoter, hvilket gør det sværere for os at miste dem.

Lav grundlæggende strækøvelser:

Du indser måske ikke vigtigheden af ​​at strække, før du begynder at få ondt i ryggen på grund af lange siddetimer på kontoret. Der er seks grundlæggende strækøvelser, som omfatter nakkebevægelser, armstrækning, rygstrækning, skulderklap, øjenblink og benstrækning.

Træn dig selv til et sjovt løb:

At opretholde et langsigtet løbende program uden et specifikt mål i tankerne er svært at følge. Nogle gange føler mange mennesker sig kede af at gøre det samme alene, og de ender med at bremse det igangværende program. Løsningen på dette program er at tilføje sjov i programmet som at løbe i dit lokalområde enten alene eller med venner eller notere sange, mens du kører. Man skal mindst tage otte uger for at træne fuldt ud og holde sig til et strengt og konsekvent program.

Springning/rebspring:

Det forbrænder kalorier 600 – 900 kalorier/time. At springe over er hårdt arbejde, men det forbrænder 600-900 kalorier i timen. Du kan prøve at øge varigheden af ​​at springe over ved at tilføje få enkle øvelser i det som at hoppe lavt (så rebet kan passere under dine fødder). For mange mennesker er det svært at springe over i en time uafbrudt, så ændr din springning ved at inkludere få andre enkle øvelser sammen med den.

Havearbejde:

Havearbejde betragtes ofte som fritid, men det forbrænder 250 – 300 kalorier/time. Så havearbejde holder ikke bare din have smuk, det holder os også rolige og afslappede.

Vis din krop lidt kærlighed:

Forkæl dig selv er en meget god måde at give afslapning og lindring til vores krop. At give tilstrækkelig tid til at forkæle dig selv tilskynder til de muskler, der er stramme eller ømme efter træning. Ved at forkæle dig selv ved at have en regelmæssig massage eller gå i kurbade eller lave yoga belønner din krop for sit hårde arbejde. Det giver afslapning og frigiver en enorm mængde energi, som holder dig fuld af liv hele dagen lang.

Arbejd din kerne:

Næsten hver øvelse, fra squats til push-ups, har en kernekomponent. Så tilføj få kernespecifikke træk, såsom planker og kerneklatre i dit træningsregime, og du vil se resultater.

Gør twim:

Hold dig ikke kun til maskiner til fitness. Undgå maskinerne for en sund forandring, og rediger dem ved at bruge få frie vægte, og ved at tilføje få vendinger træner du din krop på samme måde som du bruger din krop i det virkelige liv. Et kontrolleret twist fungerer godt til din kerne og skrå. Udfør disse vendinger med kontrol og undgå dem med det samme, hvis du oplever rygsmerter.

Balancer dine træninger:

Hav et ordentligt træningsregime. Arbejd ikke kun på visse dele af kroppen, der forsømmer de andre dele. Gunst ikke over- eller underkroppen. Prøv at arbejde lige meget på begge områder, ellers vil du ende med at ligne en vitaminmangel person med ulige figur.