9 bedste kanelfrø fordele for sundhed, hår og hud

Har du nogensinde brugt kanelfrø? Kender du deres fordele? Kanelfrø plus Sticks Kanel har længe været et beundret krydderi i bagning såvel som madlavning. Kanel besidder antimikrobielle egenskaber, som hjælper med at stoppe flere sundhedsforstyrrelser. Det stærke krydderi kan få dit helbred til det efterfølgende niveau. Prøv at indarbejde krydderiet i din daglige kost plus skønhedsregime for at samle den fantastiske kaneloverskud. Kanelfrø er en stor kilde til fiber, mangan, jern og calcium.

Bedste fordele ved kanelfrø til sundhed, hår og amp; Hud

Top fordele ved kanelfrø:

Her fik vi 9 bedste fordele af kanelfrø til sundhed, hud og hår. Lad os tage et kig på dem.

1. Behandler kulde:

Husk, at kanel er en opvarmende urt, der bruges til at behandle forkølelse såvel som almindelig influenza. Kanelfrø, når de blandes med ingefærte, er en fremragende forkølelsesmiddel. Endnu en terapi omfatter tilsætning af en fjerdedel teskefuld kanelpulver til en spiseskefuld honning. Spis blandingen 2 gange om dagen i 3 dage for de bedste resultater.

2. Undgå gigt:

Arthritis rod smerter desuden hævelse af leddene plus kanel hjælper med at lette tegn. I en varm kop vand skal du inkludere 2 skeer honning samt en teskefuld kanelpulver. Synk blandingen to gange om dagen tidligere end morgenmaden for at lindre ledsmerter.

3. Forebyg neuron-degenerativ sygdom:

Kanelfrø spiller en effektiv rolle for at reducere kronisk betændelse, som er forbundet med neurodegenerative sygdomme som Alzheimers, Parkinsons sygdom samt talrige sklerose.

4. Kontrol Diabetes:

Diabetes, en sygdom med konstant højt blodsukker, angriber arterier plus vener, hvilket øger faren for hjertesygdomme. Kanel er også meget nyttig til at organisere blodsukkerniveauet i den korte sætning. I nogle undersøgelser er det observeret, at det kanelkryddede måltid giver betydeligt lavere blodsukkerniveauer.

5. Behandl sterilitet:

Kanelfrø omslutter et næringsstof ved navn cinnamaldehyd, der anerkendes for at øge progesteronniveauet og reducere testosteronniveauet hos kvinder. Den hormonelle ligevægt reducerer sandsynligheden for infertilitet hos kvinder.

6. Støtte vægttab:

Kanelfrø tjener på at reducere insulinresistens og tredoble insulinets evne til at metabolisere blodsukker. Denne krydderi hjælper derfor med at reducere sult plus sukkertrang, hvilket resulterer i vægttab.

7. Cure acne, pletter og bumser:

Kanel letter organisering af acne plus bumser i ansigtet stadig krop. Dette er klar ved at tørre huden og transportere blod samt ilt til den ydre hudoverflade. En enkel opbygning inkluderer tilsætning af 3 spsk. honning med 1 spsk kanel. Smør pastaen på de overdrevne områder og lad den stå hele natten. På den anden side skal du fortsætte i 20 minutter ved at vaske gennem vandet. Gør igen i næste uge.

8. Godt for hjertesundhed:

Reducer hjertesygdomme sammen med genopret tyktarmsfunktion med kanel. Kanel er et fremragende grundlag for calcium plus fibre. Blandingen af ​​de 2 komponenter binder plus fjerner galdesalte fra kroppens salte, der har en destruktiv virkning på tyktarmen. Når galden er løsnet kroppen, skal den nedbryde kolesterol for at producere ny galde, har en positiv kollision på åreforkalkning plus undgåelse af hjertesygdomme.

9. Godt for hårsundhed:

Kanel eksfolierer og plejer hovedbunden. En teskefuld kanel, 1 spsk honning plus ¼ kop varm olivenolie, når den er blandet sammen og masseret ind i hovedbunden, ophidser rengøringen. Læg blandingen på håret i 20 minutter tidligere end vask med en normal shampoo. Om nødvendigt kan kanel reducere hårfarven. Bland ens størrelse på din balsam plus kanelpulver. Pak hele hårets længde ind i blandingen. Smør blandingen roligt for at undgå striber. Fej håret, fjern alle sammenfiltringer og pak det ind med en badehætte. Læg blandingen ned natten over og rengør håret om morgenen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80