Dobbelt flettede frisurer: fransk, hollandsk, fiskhale og mere

Fletninger! De er nok det mest alsidige og elskede look over hele kloden. Selvom vi alle kender dem godt nok, har de dobbeltflettede frisurer gjort den nye trend fra det sidste årti eller to. Hvad får dette look til at skille sig ud i forhold til den afslappede fletning? Det handler om det feminine og fantastiske udseende, sød appel, forbedret moderne stilerklæring, indlejret i nye mønstre og ideer.

I dag har vi besluttet at behandle dig med de mest eftertragtede og moderne frisurer med dobbelt fletninger og makeover, som alle vi piger beundrer. Nu sker det!

Dobbelt flettet frisurer

10 Moderne tosidede fletningsfrisurer i 2021:

Her er den tilpassede og nyeste trendliste over populære og forskellige typer af dobbelt fletning af hår og fletninger, vi ikke kan komme over med!

1. Dobbelt Fishtail Braid:

Dobbelt Fishtail Braid

Den franske fiskehale fletning er den mest populære frisure, vi er stødt på. Selvom udseendet er alsidigt, har du fordelen ved at gøre stilen til en elegant, moderne trend eller have det på en klassisk etnisk måde. Vi ser den tidligere her. Med det rodede løse fiskehale -dobbeltflet -look, elsker vi måden, hvordan det forbedrer og løfter ens udseende ubesværet.

 • Glat, glat og bølget hårstruktur kan være ideel
 • Prøv denne stil med enhver ansigtsform, i betragtning af frisure alsidighed.
 • Kvinder i 20’erne og indtil midten af ​​30’erne passer bedst.

2. French Braid Double Bun:

French Braid Double Bun

Den franske frisure og variantfrisurer er populære blandt piger på tværs af aldersgrupper. Selv børn i yngre alder ved, hvor feminine de franske fletninger ser ud. Har du nogensinde forestillet dig, hvordan knudeboller kan se ud på en sådan måde? Her er et eksempel. Den indviklede vævede franske fletning er taget fra dobbelte sider for at lave en håropdatering, og vi kan ikke fjerne øjnene fra denne skønhed!

 • Glat og glat hårtekstur kan være ideelt med dette indviklede og elegante look.
 • Prøv dette for hjerte og oval ansigtsform for at få det bedste ud af dit udseende.
 • Kvinder enten fra 20’erne eller 40’erne, alle kan se ungdommelige ud.

Læs: Enkle indiske fletningsfrisurer

3. Enkel hestehale fletning:

To -sidet fletning

Her er den hurtigste, afslappede og alligevel enkle dobbelt hestehale fletning. Her kommer det flettede hår lige fra kroneområdet og går til under. For at give den en hestehaleeffekt skærer vi fletningen fra det halve og fastgør den med elastikkerne. Hvis du er ved at løbe tør for tilstrækkelig tid og stadig vil have et perfekt sødt look til dagen, hvad er da bedst end dette, ikke??!

 • Enhver hårtekstur kan ganske let få dette look rigtigt i betragtning af brøndblandingen i faktor.
 • Brug dette med oval, diamant og rund ansigtsform.
 • Piger i teenageårene til kvinder indtil midten af ​​20’erne kan se søde og passer godt ud i dette look.

4. Moderne hollandsk fletning:

Moderne hollandsk fletning

Har du nogensinde stødt på en hollandsk fletning? Denne moderne og ultramoderne udseende to dobbelt DutchFrench fletning frisure handler om klasse, sass og elegance. Med det korte hårlængdeudseende forlader denne fletningsmakeover fuldstændig ærefrygt! En del af et rodet mønster og idé er yderligere at forbedre stilerklæringen til hele det næste niveau, og får enhver til at se smuk ud, når den bærer den!

 • Bølget og krøllet hårstruktur er bedst til at gå i denne frisure med rodet udseende.
 • Prøv dette for oval, diamant og hjerte ansigtsform.
 • Kvinder i 30’erne kan se ungdommelige og elegante ud her, men kan også prøves af kvinder i begyndelsen af ​​40’erne.

5. Hollandske Braid Space Buns:

Hollandske Braid Space Buns

Rumboller er det seneste fænomen, som er et stort hit, og tendensen er utvivlsomt kommet for at blive. Denne dejlige hollandske dobbeltknyttede flettebolle leveres med fletninger på begge sider af kronen. Med blondt og hvidt hårfarvet ombre -look, rodet krøllet tekstur af håret og boho vibe levende nuancer knyttet til makeoveren; denne frisur med to boller er for de kvinder, der foretrækker det kantede, unikke og alligevel fascinerende udseende.

 • Krøllet og bølget hårtekstur er den ideelle her.
 • Prøv dette med enhver ansigtsform, da det kan passe godt til alle.
 • Kvinder og piger i den unge alder under 30 år kan være bedst at gå.

Læs: Dutch Braid Styles

6. Funky Rope Braid:

Søde dobbelte fletninger

Her er en af ​​vores all-time favorit, dobbelt reb fletning med det blandede regnbue farve levende look. Den stramme og højt strukturerede franske rebfletning kommer helt fra kronen og går godt under. Når det tilføjes med et snoet look, og hvis hårsektionerne tilføjes fra siderne, som det ses på billedet ovenfor, giver det et yderligere unikt udseende. Længere fremme kan du gå med farvet hår eller højdepunkter for også at give en forbedret følelse!

 • Enhver hårtekstur kan være en ideel og perfekt pasform her i dette look, givet stilens alsidighed.
 • Prøv dette med den ovale og firkantede ansigtsform for et ideelt udseende.
 • Kvinder i 30’erne og 40’erne kan være bedst at gå.

7. Dreadlock fletninger:

Dreadlock fletninger

Stødte du nogensinde på dobbelte frygtfletter? Selvom vi alle er klar over dreadlocks -trenden, som er berømt over hele kloden, er denne blondefarvede dobbeltfletning i denne form ny for os alle. Hvis du bliver supereksperimentel eller ikke ønsker den sædvanlige trend, hvad er da bedst end at se på sådan et vanvittigt og alligevel edgy udseende ?! Her går vi, prøv denne og vær sikker på, du kommer til at være tale om modeby!

 • Krøllet og bølget hårstruktur er en perfekt pasform for at få denne ønskede makeover.
 • Prøv dette, så ovale og buttede ansigtsformer ser slanke og smarte ud.
 • Kvinder i alderen fra 30’erne til 50’erne kan være velegnede til her

8. Princess Vibe Pigtail Braids:

Prinsesse Vibe Pigtail Fletninger

Denne fletning med fletning med pandebånd er et af de mest eftertragtede udseende, især for kvinder, der elsker klassisk og feminint udseende. Denne stil er helt fantastisk og ikke mindre end en diva. Med den midterste delte pigtail slanke fletninger på siderne og slankt pandebånd rundt omkring, giver det et intenst look til alle kvinder, der bærer det. Ydermere er det elitære look, der leveres af denne, uden sidestykke!

 • Lige hårtekstur er en passende pasform her og kan se fantastisk ud med forbedret elegance.
 • Brug dette til en oval og diamant ansigtsform for det bedste udseende og udseende.
 • Denne stil er for kvinder i slutningen af ​​20’erne til begyndelsen af ​​30’erne.

Læs: Gallefletter til langt hår

9. Messy Loose Double Braid:

Messy Loose Double Braid

Denne løse rodede lange længde dobbelte fletninger med lag ser ind imellem er vores nye yndlingsindsigt. Hvis du tror, ​​at fletninger og lange længder kun er etniske, passer dette billede og fashionista til, at det hele er forkert. Med de super lyse nuancer og livlige udseende i stilerklæring handler denne slanke trend om at eje stilen rigtigt med personlige følelser. Hvad synes du om disse dobbelte fletninger?!

 • Lige og bølget hårtekstur kan være ideel herinde.
 • Prøv dette med enhver ansigtsform, da det kan passe ind i alle.
 • Kvinder i alle aldre under 40 år kan foretrække denne frisure.

10. Hollandsk fiskhale flettet frisure:

Hollandsk fiskhale flettet frisure

Denne dobbelte Dutchfishtailbraid -frisebolle er vores sidste favorit på dagens liste. Med den perfekte blanding af hollandsk fletningstil og indviklet mønster fra hale fra siderne, handler den rodede updo om kærlighed og ægthed i udseendet. Det være sig til store begivenheder eller overdådigt udseende og udseende, denne elitestil og makeover er et must-try for alle nye generationers piger, der elsker nutidige og dog feminine tendenser.

 • Bølget og krøllet hårstruktur er den passende pasform i denne trendy hårmakeover.
 • Prøv dette med hjerte, oval og rund ansigtsform for at se fantastisk ud.
 • Kvinder i 20’erne og 30’erne kan bære denne stil for det bedste udseende.

Med denne liste over dobbeltflettede frisurer håber vi, at du har fundet den perfekte og passende pasform til dig. Det være sig til den etniske lejlighed, moderne fest eller sammenkomst, eller endda simpel social sammenkomst, disse dobbelte fletninger er det mest alsidige look, der uden problemer kan passe ind og forbedre nogens stilerklæring. Hvad synes du om dem?