20 nyeste køkkenvægflisedesign med billeder i 2021

Hvis det bliver besværligt at holde dit køkken rent og hygiejnisk, så er det tid til at opgradere dit køkken ved at flise dit køkkenrum. Moderne design af køkkenvægfliser er et naturligt valg, fordi de er vedligeholdelsesfrie, vandtætte, undgår pletter og er lette at rengøre. Den samme type fliser kan ikke bruges til de forskellige områder i vores hjem. I dag finder vi en bred vifte af fliser til rådighed i et utal af farver, motiver og lavet af forskellige materialer. De er overkommelige og budgetvenlige muligheder for at give dine køkkener en komplet makeover.

Nyeste køkkenvægflisedesign

Bedste fliser til køkkenvægge i Indien:

Her er et par unikke måder at flise dit køkkenrum på med dit design efter eget valg. Lad os tage et kig på de 20 enkle og moderne køkkenvægflisedesign med billeder.

1. Designer køkkenvægfliser:

Designer køkkenvægfliser Design

Dette er et af de bedste eksempler på et kompakt køkken med designerkøkkenvægfliser, hvor de kontrasterende farvekombinationer tilføjer udseendet og giver dig en illusion af plads. De lyserosa farvede skabe med chokoladefarvede skabe og vægmonterede skabe komplementerer perfekt fliserne på bagvæggen. De sorte og hvide fliser mod den grå væg er ikke kun æstetisk smukke, men har også et elegant look.

2. Dekorative vægfliser til køkken:

Dekorative vægfliser til køkken

Disse fliser har et iøjnefaldende mønster bestående af nuancer af gråblå fliser vekslende med indviklede mønstrede fliser. Disse tofarvede dekorative vægfliser til køkken bestående af massiv grå, kvarts og blågrå fliser får derimod designene på de andre fliser til at fremstå mere indviklede og fremtrædende. Dette er et smukt mønstret usædvanligt design af store og små firkanter, der giver køkkenets baggrund et klassisk og elegant look.

3. 3D -fliser til køkkenvægge:

3d fliser til køkkenvægge

De 3d fliser, der bruges i dette køkken, giver dig en følelse af plads og dybde og får dit pulverblå lille køkken til at se stort og rummeligt ud. Den fremspringende struktur af de blå fliser gør den holdbar og langvarig og forhindrer dannelsen af ​​fugemassen, fordi der ikke er mellemrum mellem de enkelte fliser. De firkantede blå og hvide køkkenvægfliser får køkkenet til at se lyst og luftigt ud sammen med matchende skabe.

4. Country Kitchen Wall Fliser Design:

Country Kitchen Vægfliser

Disse subtile kobbervægfliser til køkkenet har et tidløst, subtilt look, som hæver køkkenets samlede stil, og køkkengrejene tilføjer det vintage look. Det naturlige grønt på bordpladen i gul og sennep og skorstenens farve giver liv til dette mørke, lunefulde interiør. Hvis du vælger at have rustikke vibes i dit køkken, så er disse de ideelle traditionelle køkkenvægge til dig, der vil give dig et hyggeligt og klassisk køkken.

5. Mønstrede køkkenvægfliser:

Mønstrede køkkenvægfliser

Disse blækfarvede dybe blåtonede glasvægfliser til køkken er super stilfulde og har et dekorativt mønster med buede kanter. Det giver et moderne udtryk til dette minimalistiske køkken og skaber en illusion af dybde. De mørkeblå blanke fliser skildrer urban elegance med kontrasterende lyse kabinetter. Skinnende køkkengrej, i modsætning til den levende blå nuance og et unikt flisemønster som baggrund, fungerer bedst til at personliggøre rummet, hvor du bruger din maksimale tid.

6. Rustikke køkkenvægfliser:

Rustikke køkkenvægfliser

Dette køkken er designet i klassisk stil med det rigtige valg af fliser, hvor disse enkle køkkenvægfliser og åbne hylder tilføjer den sofistikerede charme med neutrale farver og motiver i gråtoner. Skabene med mørke toppe tilbyder høj kontrast med en baggrund af kølige grå vægge, og de enkle køkkenvægfliser udelukker en stille charme om det.

7. Farmhouse Kitchen Wall Fliser:

Stuehus Køkken Vægfliser

De ting, der umiddelbart slår en i dette stue-køkken, er enkelhed, varme og et lyst område med en snert af modernitet. De traditionelle murstenslignende fliser i lyse og mørke grå nuancer giver et autentisk udtryk til køkkenet. Denne kombination af konventionel og moderne stil fuldender udseendet med apparater, der matcher omgivelserne. Grøntsagen og frugtskålen giver den nødvendige farvefarve til de rene linjer i de små køkkenvægfliser.

8. Spansk vægfliser køkken:

Spansk vægfliser køkken

Her ser vi en kombination af beige køkkenvægfliser, der bruges i ét rum, i modsætning til den sædvanlige tendens til at holde sig til en type for hele rummet. På den ene side har rummet mørkere motiver på fliserne, hvor den anden side er slet, hvilket får rummet til at se større ud. Møblerne, der bruges i form af træstativstole sammen med lysene, der hænger over hovedet, tilføjer rummets kunstneriske skønhed.

9. Moderne køkkenvægfliser Designs:

Moderne køkkenvægfliser

Disse fliser i lysegrå med mørke motiver på en hvid baggrund er smukke kombinationer af moderne og moderne køkkenfliser. Disse smukke køkkenvægfliser har blomstermotiver, der ligner den victorianske stil og er perfekte med bordplader i træ. Denne flise har et elegant vintage mønster med en kombination af grå og hvid og vil med sikkerhed efterlade et varigt indtryk.

10. Italienske køkkenvægfliser:

Design af italienske køkkenvægge

Fliserne her bærer en sofistikeret charme, der supplerer det elegante kabinet. Det tilbyder en skræddersyet løsning til at dekorere dit hjem og ligner et abstrakt maleri med forskellige farver og former. Fliserne har en kølig tone og skaber en dejlig backsplash til dit køkken. Man kan vælge mellem en lang række farver og teksturer til disse geometriske køkkenvægfliser.

11. Trykte køkkenvægfliser:

Trykte køkkenvægfliser

Disse trendy køkkenvægfliser er utroligt realistiske at se på og bruges i is- og kaffebarer. Disse grafiske fliser kan også bruges i vores køkkener, især hvis du har designet dit køkken baseret på et bestemt tema. Du kan altid vælge din yndlingsfrugt eller andre is, chokolade du kan lide og få den i form af trykte fliser i dine drømmers madlavningsrum.

12. Fancy Køkkenvægfliser Design:

Fancy køkkenvægfliser

Det attraktive design på disse marmor køkkenvægfliser har en unik visuel appel. Designet har et pænt udseende uden at se klynge ud. De ligner undergrundsfliser, da dette mønster ligner dem, der findes i metrostationerne. Denne type flisedesign vinder popularitet og bruges i køkkener til at erstatte de konventionelle murstensmønstre.

13. Tekstureret køkkenvægfliser:

Tekstureret køkkenvægfliser

Det er godt at eksperimentere med forskellige fliser, og disse teksturerede fliser fungerer bedst på køkkenrum, da de tilføjer dybde og dimension til et rum. De lyse og mørke nuancer af disse rektangelformede beige køkkenvægfliser har et pænt udseende og kan betegnes som en af ​​de kreative flisemuligheder, du kan eksperimentere med. De neutrale farver efterligner murstensvægge og giver et roligt udtryk til køkkenet.

14. Grå køkkenvægfliser:

Grå køkkenvægfliser

Designet af disse fliser ligner buede sekskantede køkkenvægge og har en sofistikeret charme, der matcher bordplader i træ og hvidt skab. Dette minimalistiske køkken med køkkentilbehør lavet af træ og rustfrit stål på den åbne hylde frembringer de smukke gråtoner i fliserne. Det, der gør det unikt, er, at de åbne hylder med pænt arrangerede redskaber har forskellige fliser, og den høje kontrast viser din designstil i dit drømmekøkken.

15. Victorian Køkkenvægfliser Design:

Victoriansk køkkenvægflise

Disse sort / hvide køkkenvægge er perfekte til backsplash i køkkenet, da de øjeblikkeligt kan ændre dit køkkens udseende. Designet er victoriansk og ligner marokkanske køkkenvægge og er perfekt til din køkkenmakeover. De er kendt for deres geometriske designs. Fliserne fås i form af klistermærker, der let kan opdatere de eksisterende fliser.

16. Mursten Vægfliser Køkken:

Mursten Vægfliser Køkken

Vægfliser i mursten har et fantastisk, tidløst look og har et rustikt og jordnært udtryk. Den varme tone i de røde køkkenvægge giver et traditionelt look til dit køkken. Det skaber en illusion, som om det er en væg lavet af bare mursten. Overlygterne, uret og det grå og hvide kabinet passer perfekt til disse typer fliser.

17. Flerfarvede køkkenvægfliser:

Flerfarvede køkkenvægfliser

Disse flerfarvede porcelæns køkkenvægge giver et blik på køkkenet. Der er en frisk fornemmelse for hele atmosfæren. De er farverige muligheder, der tilføjer en farvefarve til dit køkken. Træbordet med den søde potteplante og andet køkkentilbehør rækker langt med at matche fliserne med strålende farver.

18. Guld Køkkenvægfliser:

Guld køkken vægfliser

Disse guld køkkenvægfliser er intet mindre end et stænk af guld og har et højdepunkt i luksuslook. De forskellige nuancer af bronze fra lys til mørk giver det et look, der er en kombination af vintage og klassiske elementer. De grå kabinetter afbalancerer flisernes skinnende guld, og det skarpe hvide bestik supplerer perfekt de antikmønstrede fliser bagved. De sofistikerede nuancer af disse bronzede køkkenvægfliser efterlader dig et køkken med et statement backsplash.

19. Kajaria Køkkenvægfliser Designs:

Kajaria Køkkenvægfliser

På dette billede ser vi to forskellige vinylflisers stilarter, da der er en kombination af lyse og mørke beige og brune fliser. Disse fliser er holdbare og ligner de glaserede, keramiske vægfliser til køkken og polerede fliser. De minimalistiske møbler og det rene look forstærkes yderligere af flisernes farve og giver køkkenet et pænt og rent udseende.

20. Keramiske vægfliser til køkken:

Keramiske vægfliser til køkken

Disse helt hvide almindelige køkkenvægfliser er lidt grove at røre ved sammenlignet med porcelænsfliser, og enkelheden ved disse fliser er det, der gør det populært i mange husstande. Disse dristige ternede fliser med matchende kabinet er perfekte til det meget ønsket pæne og rene look og har et enkelt, elegant look. Farvepoppen ved hjælp af en grøn potteplante og den lyserøde blomst i en hvid vase fuldender hele looket.

Hvis du planlægger at give dit køkken et øjeblikkeligt løft, kan det være udfordrende at vælge den rigtige flisetype, da man skal se på flere faktorer, der er relateret til flisernes æstetiske værdi, såsom farver, mønstre og teksturer. Der er populære design af køkkenvægfliser fra virksomheder som Kajaria, Cera, Homebase, Johnson og Somany køkkenvægfliser giver dig en overflod af muligheder. Denne artikel giver dig en detaljeret liste over kreative ideer og hacks, der hjælper dig med at vælge den rigtige type fliser og giver dit køkken en komplet makeover.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80