A legjobb ropogtatás a gyors fogyáshoz otthon!

A fogyás és a testsúly fenntartása folyamatos folyamat. Ezt nem lehet egyetlen módszerrel elérni. Holisztikus szemszögből kell felfogni & A fogyást az általános egészségi állapot javítása felé tett lépésnek kell tekinteni & Életminőség. Tehát, ha megpróbálja leadni a súlyát & térjen vissza a magasságának megfelelő ideális testsúly tartományba, sok mindenre vigyáznia kell. A napot pozitív jegyekkel kell kezdenie, a megfelelő időben kell étkeznie. Miután mindezeket lefedtük, következik a napi 30-40 perces testmozgás, amely javítja a súlycsökkentő program eredményeit. Tehát itt felsoroltunk néhány legjobb krumplit a gyors fogyáshoz otthon. Nézzünk bele.

A legjobb Cruches a fogyásért

A legjobb ropogtatók a fogyáshoz:

A ropogtatás segít az embernek az általános súlycsökkenésben & Különleges hüvelyk veszteség a derék és a hasi régió körül, és segít a hasi zsír elvesztésében is. Kényeztesse magát egy gyakorlattal, mint a ropogtatás & A napi 15-20 perces felülés, valamint a gyors séta hozzájárul az energiafelhasználáshoz, ami közvetlenül befolyásolja az elégetett kalóriák számát. Ismét az elégetett kalóriák száma közvetlen összefüggésben van a fogyással.

Először is mindig hasi ropogást kell végeznie edző alatt, hogy növelje a hatékonyságot. Ha ezeket rosszul teszi, súlyos nyakhoz vezethet & hátsérülések. Kezdje azzal, hogy három darab 10 Crunches sorozatot hajt végre.

Ha ropogtatást végez mérsékelt intenzitással, mondjuk tíz perc alatt nagyjából 100 kalóriát éget el. 10 perc elteltével, ha képes fenntartani ugyanazt az intenzitást, ami a legtöbb esetben meglehetősen nehéz, ha további 10 percig fel tudja húzni a ropogós edzést, akkor akár 200 kalóriát is elveszíthet húsz perc alatt.

A vizsgálatok szerint egy font zsír a szervezetben 3500 kalóriát tartalmaz. Tehát egy kiló súly leadásához 3500 kalóriahiányt kell létrehoznia. Tehát, ha a fenti becsléseket vesszük alapul, remélheti, hogy egy hónap alatt egy kilóval egyenlő súlycsökkenést tapasztalhat, ha napi 20 percig ropogtat. Ez nem tűnik túl lenyűgözőnek, de a központi izmaid erősebbek és tónusosabbak lesznek.

Hogyan kell ropogni a megfelelő módon:

A legjobb ropogtatók a fogyáshoz

  • Feküdj le laposan a padlóra.
  • Használja a kezét, hogy támogassa a fejét & nyaki terület. Hajlítsa meg a térdét, és tegye a lábát a padlóra. Ez az a pozíció, ahol el kell kezdeni.
  • Ha a lábát szilárdan a padlóra ülteti, emelje fel a vállát & Felső hátfel, a padlóról.
  • Az arcodnak a plafonra kell mutatnia.
  • Amíg felemeli a testét, lélegezzen ki. Tartsa ebben a helyzetben néhány másodpercig.
  • Lélegezzen be, amikor visszatér a kiindulási helyzetébe.

Amikor azt mondom, a ropogtatás erősíti az alapvető izmokat; Úgy értem, hogy a következő izomcsoporton működik: Rectus abdominis, keresztirányú hasizmok & A ferde izmok. Amikor ezek az izmok megerősödnek, segítenek javítani a test egyensúlyát & Az általános testtartásod. Az erős mag a hát, a medence erős izmait jelenti & Hasi terület.

Ropog a fogyásért

Tájékoztasson bennünket, ha még mindig kétségei vannak, vagy aggódnak a fogyás miatt. Szívesen segítünk a legjobb megoldásokban és válaszokban.