Az afrikai mangó 6 csodálatos előnye a fogyásért

Mivel az afrikai mangó sok pezsgést kelt az indiai piacon, tudnunk kell, hogy valóban segít -e a fogyásban, vagy csak egy elhízott emberek által hitt mítosz? Tanulmányok bizonyították, hogy az afrikai mangó előnyös a fogyásban, de a dolgok még mindig nem olyan egyértelműek, mivel kevesebb kutatást végeznek ezzel a legújabb gyümölccsel, amely az elmúlt években került piacra.

Az afrikai mangó előnyei a fogyáshoz

Tudományosan Irvingia gabonensis (IG) néven Nyugat -Afrika erdeiben található. A történelem szerint ezt a ritka gyümölcsöt Afrika kameruni régióiban fedezték fel. A növény magja erőteljes összetevőket tartalmaz. A magokat csak porrá őrlik, és a piacon kapható kiegészítők előállítására használják. A gyümölcs nem új, de a hozzá kapcsolódó súlycsökkentő funkció mindenképpen új és egyre népszerűbb. A gyümölcs kivonatai a piacon kaphatók olyan kiegészítők formájában, amelyek képesek fogyni és gyógyászati ​​előnyökkel járni.

A tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek, akik naponta több mint 150 mg afrikai mangó -kiegészítőt fogyasztanak, jelentős javulást mutatnak a fogyásban, a zsírégetésben és az éhségkontrollban.

Hogyan működik pontosan az African Mango a súlycsökkenés során:

A leptin egy olyan hormon, amely csökkenti az agyból érkező éhségjeleket, ezáltal elnyomja az étkezést. Az afrikai mangó segít a leptin képződésében és szabályozásában. Az elhízott vagy kövér emberek sok leptint termelnek, ami miatt kevésbé hatékony az éhség csökkentésében. Az afrikai mangó emeli az adiponektint, a glükózszintet szabályozó fehérjét. Az adiponektin segít a zsírsavak lebontásában is.

Az afrikai mangó előnyei a fogyáshoz

1. Küzd a feldolgozott és nem olyan egészséges ételek iránti vágyak ellen:

Ha folyamatosan késztetést érez arra, hogy kívül étkezzen, és vágyakozzon kedvenc, de hizlaló ételei után, az afrikai mangó a megoldás. Az afrikai mangó fogyasztása nem okoz vágyat az éjféli harapnivalókra és a gyorsételekre.

2. Tele tartja a gyomrot:

Segít az étvágy elnyomásában, mivel tele tartja a gyomrot, így távol tartja magát a külső ételektől. Ezenkívül segít az egészséges táplálkozás fenntartásában és az étvágy elnyomásában. Alapvetően növeli a szervezet anyagcseréjét és segít az éhség szabályozásában.

3. Csökkenti a koleszterinszintet:

Kiterjedt kutatások bizonyították, hogy az afrikai mangó csökkenti a koleszterinszintet, ami hosszú távon jobb szívműködést eredményez. Az átlagosnál magasabb koleszterinszintű személynek fogyasztania kell.

4. Növeli a test anyagcseréjét:

Az anyagcsere a szervezet zsírégető rendszere. Ha az anyagcsere alacsony, az ember hajlamosabb lesz kövérebbé válni, mivel a szervezet hatástalanná válik a kalóriák elégetésében. Az afrikai mangó növeli a szervezet anyagcseréjét, ami súlycsökkenéshez vezet.

5. Növeli az energiát:

Az energia növekedésével a test többet dolgozik. Növeli a szervezet energiaszintjét, hogy a szokásosnál több tevékenységet végezzen. Ha több tevékenységet végezünk, az zsírégetést eredményez.

6. Zsírégetés a termogenezis folyamata által:

Az afrikai mangó zsírt éget el a termogenezis folyamata révén- A test maghőmérsékletének növelésének egyik módja, amely nagy mennyiségű zsírégetést eredményez az izomerő elvesztése nélkül. Ideális választás azoknak az embereknek, akik anélkül akarnak zsírt fogyni, hogy a zsírégető kiegészítőkben és másokban gyakori idegességet éreznének..

Lehet vásárolni a gyümölcsöt, vagy kiegészítők állnak rendelkezésre a különböző online weboldalak, mint az Amazon. Nagyon óvatosnak kell lennie a kiegészítők vásárlásakor, mivel sok vállalat olcsó termékeket árul, amelyek több port tartalmaznak, mint a tényleges anyag, hogy több pénzt keressenek. Tehát mielőtt kiegészítők vásárlásába fektetne be, alaposan meg kell vizsgálnia a vállalatot, majd tovább kell lépnie.