Dupla fonott frizurák: francia, holland, halfark és sok más

Zsinór! Valószínűleg a legsokoldalúbbak és a legkedveltebbek a világon mindenhol. Bár mindannyian elég jól ismerjük őket, a dupla fonott frizurák az elmúlt egy -két évtized új trendjét alkották. Mitől különbözik ez a megjelenés az alkalmi zsinórhoz képest? Minden a nőies és lenyűgöző megjelenésről, az aranyos vonzerőről, a modern stílusú kijelentésről szól, új mintákba és ötletekbe ágyazva.

Ma úgy döntöttünk, hogy a legkeresettebb és legmodernebb dupla zsinórral készült frizurával és átalakítással kedveskedünk Önnek, amelyet mindannyian lányok csodálunk. Essünk neki!

Dupla fonott frizurák

10 modern, kétoldalas fonott frizura 2021-ből:

Íme a testreszabott és a legújabb trendek listája a népszerű és különböző típusú dupla fonott haj megjelenésekről és fonatokról, amelyekkel nem tudunk túllépni!

1. Dupla Fishtail Braid:

Dupla Fishtail Braid

A francia halfarkú fonat a legnépszerűbb frizura, amellyel találkoztunk. Bár a megjelenés sokoldalú, megvan az az előnye, hogy a stílust elegáns, modern trenddé változtatja, vagy klasszikus etnikai módon alakítja. Itt látjuk az előbbit. A rendezetlen, laza halfarkú dupla fonott megjelenésnek köszönhetően szeretjük azt, ahogyan könnyedén javítja és emeli a megjelenését..

 • A sima, egyenes és hullámos hajszerkezet ideális lehet
 • Próbálja ki ezt a stílust bármilyen arcformával, tekintettel a frizura sokoldalúságára.
 • A nők a 20 -as és 30 -as évek közepéig a legalkalmasabbak.

2. French Braid Double Bun:

French Braid Double Bun

A francia vágott és változatos frizurák népszerűek a lányok körében minden korosztályban. Még a fiatalabb korú gyerekek is tudják, milyen nőiesen néznek ki a francia fonatok. Elképzelte valaha, hogy a csomós zsemle hogyan nézhet ki ilyen módon? Íme egy példa. A bonyolult szövésű francia fonat dupla oldalról készült, hogy felfrissítse a hajat, és nem tudjuk levenni a szemünket erről a szépségről!

 • A sima és egyenes hajszerkezet ideális lehet ezzel a bonyolult és elegáns megjelenéssel.
 • Próbálja ki ezt a szív és az ovális arcformák érdekében, hogy a lehető legjobban kinézze megjelenését.
 • A nők akár a 20 -as, akár a 40 -es évektől kezdve fiatalosnak tűnhetnek.

Olvassa el: Egyszerű indiai fonott frizurák

3. Egyszerű lófarokfonat:

Kétoldalas fonat

Íme a leggyorsabb, ellazult és mégis egyszerű dupla copffonat. Itt a fonott haj közvetlenül a korona területéről származik, és alulra megy. Ahhoz, hogy lófarok hatást kelthessünk, félbevágjuk a fonatot, és rögzítjük a elasztikákkal. Ha kifogy az elegendő időből, és mégis tökéletes aranyos megjelenést szeretne a napra, akkor mi lenne a legjobb, mint ez?!

 • Bármilyen hajszerkezet könnyen megkapja ezt a megjelenést, tekintettel a faktorok jó keverékére.
 • Viselje ovális, gyémánt és kerek arcformával.
 • A tizenéves lányoktól a nőkig a 20-as évek közepéig édesnek és jól illőnek tűnhetnek ebben a megjelenésben.

4. Kortárs holland fonat:

Kortárs holland fonat

Találkozott már holland fonattal? Ez a modern és ultramodern megjelenésű, két dupla holland-francia fonott frizura az osztályról, az egyszerűségről és az eleganciáról szól. A rövid hajhosszú megjelenésnek köszönhetően ez a copf átalakítás teljesen elhagyja a félelmet! A rendetlen minta és ötlet egy része tovább emeli a stílusjelentést a következő szintre, és bárkit gyönyörűvé tesz viselése közben!

 • A hullámos és göndör haj textúra a legjobb, ha ebbe a frizurába rendetlen megjelenésű.
 • Próbálja ki ezt az ovális, gyémánt és szív arcformát.
 • A 30 -as évekbeli nők itt fiatalosnak és elegánsnak tűnhetnek, de a 40 -es évek elején a nők is kipróbálhatják.

5. Holland fonott űr zsemle:

Holland fonott űr zsemle

Az űrszemek a legutóbbi jelenségek, amelyek hatalmas sikert aratnak, és a tendencia kétségtelenül itt marad. Ez a gyönyörű holland kettős csomózású fonott zsemle fonattal van ellátva a korona mindkét oldalán. Szőke és fehér hajú ombre megjelenéssel, a haj rendetlen göndör textúrájával és a boho vibe vibráló árnyalataival az átalakításhoz; ez a két zsemle frizura azoknak a nőknek szól, akik kedvelik az élénk, egyedi és mégis megbabonázó megjelenést.

 • A göndör és hullámos haj textúra ideális.
 • Próbáld ki ezt bármilyen arcformával, mert mindenkivel jól elfér.
 • A nők és lányok a 30 év alatti fiatal korban a legjobbak.

Olvassa el: Holland fonat stílusok

6. Funky Kötélfonat:

Aranyos kettős fonat

Íme minden idők egyik kedvence, dupla kötélfonat, vegyes szivárványszínű élénk megjelenéssel. A feszes és magas textúrájú francia kötélfonat egészen a koronától érkezik, és jól megy alatta. Ha csavart megjelenéssel adjuk hozzá, és ha a hajrészeket oldalról adjuk hozzá, amint az a fenti képen látható, további egyedi megjelenést kölcsönöz. Továbbra is mehet festett hajjal vagy kiemeléssel, hogy fokozott érzést biztosítson!

 • Bármilyen hajszerkezet ideális és tökéletes illeszkedés lehet ebben a megjelenésben, tekintettel a stílus sokoldalúságára.
 • Próbálja ki ezt az ovális és négyzet alakú arcformával az ideális megjelenés érdekében.
 • A 30 -as és 40 -es nők a legjobbak.

7. Dreadlock Braids:

Dreadlock Braids

Találkozott már dupla rettegésű fonatokkal? Bár mindannyian tisztában vagyunk a raszta trenddel, amely világszerte híres, ez a szőke, dupla fonat ebben a formában újdonság mindannyiunk számára. Abban az esetben, ha szuper kísérletezést kap, vagy nem kívánja a szokásos trendet, mi lenne jobb, mint szemügyre venni egy ilyen őrült és mégis pörgős megjelenést ?! Tessék, próbáld ki ezt, és biztos lehetsz benne, hogy te leszel a divatváros beszéde!

 • A göndör és hullámos haj textúra tökéletesen illeszkedik a kívánt átalakításhoz.
 • Próbálja ki, hogy az ovális és pufók arcformák elegánsnak és elegánsnak tűnjenek.
 • A 30 és 50 év közötti nők ideálisak lehetnek

8. Princess Vibe copffonatok:

Princess Vibe copffonatok

Ez a kettős fonatú copf fejpánttal az egyik legkeresettebb megjelenés, különösen azoknak a nőknek, akik szeretik az előkelő és nőies megjelenést. Ez a stílus teljesen gyönyörű és nem kevesebb, mint egy díva. A közepén elvált copf elegáns zsinórral az oldalán és a karcsú fejpánt körbejárja, intenzív megjelenést kölcsönöz minden nőnek, aki viseli. Továbbá az elit megjelenése páratlan!

 • Az egyenes haj textúra ideális illeszkedés, és csodálatos eleganciával nézhet ki.
 • Viselje ezt ovális és gyémánt arcformákhoz a legjobb megjelenés és megjelenés érdekében.
 • Ez a stílus a 20 -as évek végén a 30 -as évek elején járó nők számára készült.

Olvassa el: Szalagavató zsinór hosszú hajra

9. Rendetlen laza dupla fonat:

Rendetlen laza dupla fonat

Ez a laza rendetlen, hosszú hosszú dupla fonat rétegekkel közte néz ki az új kedvenc betekintésünk. Ha úgy gondolja, hogy a zsinórok és a hosszú hosszúságúak csak etnikai illeszkedésűek, akkor ez a kép és a divatos bizonyítja, hogy minden téved. A szuper fényes árnyalatokkal és élénk stílusmegjelenéssel ez a letisztult trend arról szól, hogy a stílust személyre szabott hangulattal birtokolja. Mit gondol ezekről a kettős fonatokról??!

 • Az egyenes és hullámos haj textúra ideális lehet itt.
 • Próbáld ki ezt bármilyen arcformával, mert mindenkihez illik.
 • A 40 év alatti nők bármilyen korban előnyben részesíthetik ezt a frizurát.

10. Holland Fishtail fonott haj:

Holland Fishtail fonott haj

Ez a dupla Dutchfishtailbraid frizurás konty az utolsó kedvencünk a mai listában. A holland fonott stílus és a halas farok bonyolult mintájának tökéletes keveréke oldalról, a rendetlen felvarrás a szerelemről és a megjelenés hitelességéről szól. Legyen szó nagy eseményekről vagy plüss megjelenésről, ez az elit stílus és átalakítás minden újszerű lánynak kötelező kipróbálni, akik szeretik a kortárs és mégis nőies trendeket.

 • A hullámos és göndör haj textúra a megfelelő illeszkedés ehhez a divatos haj átalakításhoz.
 • Próbálja ki ezt szívvel, ovális és kerek arcformával, hogy csodálatos legyen.
 • A 20 -as és 30 -as nők viselhetik ezt a stílust a legjobb megjelenés érdekében.

A kettős fonott frizurák ezen listájával reméljük, hogy megtalálta a tökéletes és megfelelő illeszkedést. Legyen szó etnikai alkalomról, modern bulikról vagy összejövetelekről, vagy akár egyszerű társasági összejövetelekről, ezek a dupla fonatok a legsokoldalúbb megjelenés, amely minden erőfeszítés nélkül illeszkedik és javítja bárki stílusát. Mit gondol róluk?