Sådan bader du din baby

Tillykke med indgangen til forældreskabet. Ligesom din barndom, teenage og voksenalder er forældreskab også en læringsoplevelse. Så bare rolig, hvis du ikke ved alt om det. Det er i orden at være blank om det. En nyfødt har imidlertid ikke brug for et bad så mange gange som en voksen. Startende på et bad, indtil navlestrengen er helet, er et svampebad efterfulgt af et baby -karbad og til sidst et karbad, når barnet kan sidde op på egen hånd. Lad os se nærmere på, hvordan man bader en nyfødt baby.

Sådan bader du din baby

Tips til badning af din baby:

1. Svampebad:

Nyfødte får et svampebad, indtil deres navlestrengs stub heler og heller ikke kastes direkte i vandet, da de også har brug for tid til at justere. Hvis du undrer dig over, hvordan du bader en nyfødt baby med en svamp, har du intet at bekymre dig om.

Det er den enkleste form for bad, man kan give. Inden du giver et bad til din baby, skal du sikre dig, at du har alt det nødvendige, lige ved siden af ​​dig. Det er meget vigtigt ikke at forlade ham/hende uden opsyn. Sørg derfor for, at du har alt det, du har brug for lige ved siden af ​​dig, og begynd derefter kun at tage et bad, ellers kan du vende tilbage og finde et par af de nødvendige badeprodukter, og det er aldrig et godt tegn.

For det første skal du sørge for at have varmt vand i en spand ved siden af ​​dig og en ren og blød svamp. Nu kan du prøve at tilføje et par dråber af en sæbeopløsning, der er følsom nok til babyer. Når du er færdig, skal du stikke svampen i vandet og klemme den ud på din anden håndflade for at kontrollere, om vandet ikke er for varmt eller ikke for koldt.

Når du har sikret, at det er i den rigtige temperaturzone, skal du kaste det ned i vandet og klemme alt vandet ud og derefter gnide det forsigtigt over babyens krop. Tag en lille svamp for at gøre det lettere at tørre din babys små fødder og hænder. Dæk hele kroppen med intervaller, og tør derefter ham/hende af med en blød klud og tag tøjet på igen.

2. Frekvens:

Gad vide, hvor ofte man skal bade en baby? Du har intet at bekymre dig om, før de begynder at kravle og lave rod hele vejen rundt. Det er, når de har brug for regelmæssige bade. Men hvis de endnu ikke skal begynde at rote sig selv, kan du begrænse det til måske et par gange om ugen. De fleste huse følger imidlertid dette system til timing af sengetid med et bad. Du kan også prøve det, hvis det virker, og hvis din baby er godt justeret med det mønster.

3. Badekar:

Nu hvor du ved, hvor ofte du skal bade en baby Lad os nu se på, hvordan du skal bade en baby, når de har krydset svampebadfasen. Husk, at den badetid, du har med dig baby, kan gøres til en ganske særlig. Så sørg for at gøre det hele rigtigt, og her er hvad du har brug for at vide.

En:

Sørg for, at stuetemperaturen er varm nok til barnet, så det ikke gør hende ubehageligt.

To:

Saml alt det nødvendige for badet, og læg dem i den rækkefølge, du skal gå, så du ikke går glip af noget trin. Lige fra sæbe til håndklæde og bleer.

Tre:

Fyld karret med vand op til et par centimeter, og sørg for, at det føles varmt på din håndflade eller på indersiden af ​​dit håndled og ikke for varmt. Prøv at opretholde en temperatur på omkring 32 grader Celsius.

Fire:

Få din baby tæt på karret og afklæd hende. Sørg for, at du har alt, hvad du har brug for lige før det, da du ikke har råd til at forlade hende uden opsyn.

Fem:

Skub langsomt og forsigtigt din baby ned i karret, og sæt fødderne først og sørg for at støtte nakken og hovedet. Sørg for at blive ved med at hælde kopper vand over hende gennem hele badet for at sikre, at hun ikke bliver kold på noget tidspunkt.

Seks:

Brug lidt sæbe, og husk at bruge en mild. Vask hende med din hånd fra forsiden til bagsiden og ovenfra og ned også. Start fra hovedbunden, fortsæt til hendes øjne og ansigt og glem ikke en regelmæssig vask i kønsområdet.

Syv:

Hæld kopper vand på din baby, vask sæben væk og tør derefter af med en ren klud.

Otte:

En du er færdig med at tørre, pak hende ind hyggeligt i et håndklæde med hætte og tør. Hvis du synes, at huden er for tør, eller hvis du finder udslæt i bleesortimentet, hjælper en lille lotion.

Ni:

Tag en frisk ble på din baby, så snart du er færdig, og sørg for, at hun nød sit bad.

Hvis du nu er i tvivl om, hvordan du skal bade en baby, skal du få dem afklaret med eksperterne, eller endda kan din mor spille rollen som en ekspert. Hun opførte dig praktisk talt også, ikke sandt?

Sådan bader du din baby 2

Konceptet med, hvordan man giver en baby et bad, er ikke så svært. Det du skal passe på er din babys komfort. Hvis han/hun ikke ser for behagelig ud at lege i vandet, skal du forlænge svampebadtiden lidt mere og derefter komme til karbadets fase. Selvom et bad handler mere end bare om renlighed, udvikler det også en forælder-baby-binding. Inden kort tid vil jer begge glæde sig til badetiden og vil begynde at nyde det mere end I ved og sørge for at synge og tale og udtrykke al jeres kærlighed til jeres lille. Badetid kan også være en læringsoplevelse for jer begge. Du vil være i stand til at kende hans/hendes kildrende områder, og din baby kan se dig sprøjte vandet og prøve at efterligne det samme. Overordnet set skal du sørge for at have alt det sikre, og værdsætte din tid med din nyfundne kærlighed.