15 bedste frisurer til kvinder i 2021

Selvom der er forskellige hårstrukturer, har glat hår i mange tilfælde været et almindeligt scenario. Mens nogle har naturligt glat hår, har andre kemisk rettet hår eller gennem stylingsværktøjer. Uanset hvad der er tilfældet, er det en velsignelse at have silkeblødt hår. Du kan nemt styre og style håret ubesværet, og man behøver ikke at stå og stå for hårdt på at se godt ud. Men på de dage vil du eksperimentere og prøve udseende, disse lige frisurer til piger kan hjælpe dig.

Disse glatte og lige frisurer og haircuts -hack til piger og kvinder giver ubesværet et skinnende og elegant look og er alsidige til hurtigt at prøve udseendet. Se vores ideer til, hvordan du bedst kan prøve dit glatte hår, og du vil blive inspireret ligesom os.

lige frisurer til piger

18 Søde og lette lige frisurer til kvinder:

Nedenfor er de top 18 enkle frisurer til glat hår. Disse er blandt de bedste bedste frisurer til tykt og tyndt glat hår, som en person bør prøve.

1. Det asiatiske frynsede look:

lige frisurer til kvinder

Dette er i linjen af ​​den frontale sektion. Disse opbevares her på en asymmetrisk vandret måde, og disse er derfor meget afslappede for sporten, og også disse er lette at indstille. En spray med vand fra flaskevand kan bruges til at lave disse typer effekter i en let håndterbar form. Disse kan være sporten til fester, hvilket kan være et almindeligt udseende med lav vedligeholdelse. Dette er blandt de mest enkle lige asiatiske frisurer.

 • Bedste sæson at prøve: Prøv i bedste fald denne stil om vinteren.
 • Ideel aldersgruppe: Kvinder i slutningen af ​​20’erne og 30’erne passer bedst her.
 • Egnet ansigtsform: Brug denne stil med oval og diamant ansigtsform godt.
 • Perfekt lejlighed og outfits: Brug dette til en dejlig kjole til fester eller cocktailbegivenheder.

2. Shifted Fringed Look:

lige frisurer kvinder

Denne idé om lige frisure er ikke helt ny, men er smuk og sød. Denne stil har sidebånd, der gør dette trendy søde look. Denne feminine frisure er også ganske let at gøre og vedligeholde. Alt du behøver er langt hår og stilfulde pandehår for at føle denne prinsesse se ud og føle. Prøv dette, hvis du vil have et ret edgy og feminint elegant look.

 • Bedste sæson at prøve: Enhver sæson er enestående at gå her.
 • Ideel aldersgruppe: Brug denne stil kun til kvinder i 20’erne aldersgruppen.
 • Egnet ansigtsform: Dem med enhver ansigtstype kan prøve dette helt, da det passer til alle.
 • Perfekt lejlighed og outfits: Brug søde kjoler eller lange kjoler til fester og arrangementer.

3. The Ramp Girl Look:

frisurer til lige hår kvinder

Dette er et rampestil look af en lige frisure til pige, som let kan gøres ved hjælp af nogle klip. Hvis længden er lang, kan den øverste del forskydes baglæns og derefter klippes med nogle bobby pins for at skabe effekten i frontområdet. Disse er også gode til fester og let at bære til daglige kollegier eller gymnasier.

 • Bedste sæson at prøve: Prøv denne stil bedst i monsun -tiden.
 • Ideel aldersgruppe: Brug dette, hvis du kun er i 30’erne og 20’erne.
 • Egnet ansigtsform: Hvis du har et ovalt og diamantansigt, passer denne stil bedst med dig.
 • Egnede lejligheder og outfits: Brug dette med smarte outfits til temafester eller fester på gymnasier.

4. The Rocker Girl Look:

haircuts til kvinder glat hår

Disse lige frisurer til kvinder er ikke den sædvanlige stil, som vi ser. Dette har et ganske skinnende og poleret look. Her er en flot poleret sidepony, der er udført ved at børste håret mod siden, der dækker den ene side af panden. Dette er nyt i trend, men ser ganske slank og kantet ud. Hvis du elsker at eksperimentere med stilarter, er der intet som denne. Disse er også gode med funky outfits.

 • Bedste sæson at prøve: Somre er gode til at gå i dette hårklipp.
 • Egnet ansigtsform: Prøv denne stil med enhver ansigtsform, som du ønsker.
 • Ideel aldersgruppe: Hvis du er i 30’erne, går det perfekt med dig.
 • Perfekt lejlighed og outfits: Kvinder kan bære denne stil med flotte lange kjoler eller nederdele til dansefester.

5. Fashion Model Look:

frisurer til glat hår pige

Her er festens frisurer til piger. Hvis du vil have et high -end og fancy elegant look, som er royal og vintage, så er der intet som det. Prøv denne stil for en så poleret stemning og moderne effekt. Dette ser også godt ud, hvis du er i modebranchen og begivenheder for at se passende ud og slå mængden med stilfølelse.

 • Ideel aldersgruppe: Kvinder i 30’erne passer bedst her.
 • Egnet ansigtsform: Prøv denne stil til diamant og ovalt ansigt.
 • Bedste sæson at prøve: Brug denne stil om vintre og monsuner når det er bedst.
 • Perfekt lejlighed og outfits: Brug denne stil med flotte kjoler eller kjoler for at se godt ud til fester og arrangementer.

6. Skiftede hakkete hår:

lige klipning til piger

Her er en anden åben lige frisurer til piger; det er dog lavt vedligeholdelsesudseende. Denne stil ser ganske ud på toppen, og højt er let at vedligeholde og style det ud. Alt du behøver er bare at børste godt og klippe hår i dette lag milde snit. Bare lad håret være blæsende, som vist på billedet, og du får automatisk det trendy look.

 • Bedste sæson at prøve: Prøv denne stil kun om vintre.
 • Egnet ansigtsform: Firkantet, ovalt og rundt ansigt er godt at gå her.
 • Ideel aldersgruppe: Hvis du er i midten af ​​20’erne, så er dette det perfekte fit for dig.
 • Perfekt lejlighed og outfits: Brug dette til college fester og arrangementer med kjoler eller nederdele.

7. Centraliseret hakket look:

pige lige frisurer

Her er andre lige frisurer til piger ideer. Dette er et hakket udseende som vist på billedet ovenfor. Her giver det sommerstemninger og længden kan let ændres efter dit ønske. Alt du behøver er god vedligeholdelse for at give dette fine hår og skinnende effekt. Prøv dette, hvis du vil have et let og let look på stedet til daglig brug.

 • Egnet ansigtsform: Enhver ansigtsform kan bære dette look hurtigt.
 • Ideel aldersgruppe: Den unge kvinde i begyndelsen af ​​20’erne kan godt dyrke denne stil.
 • Bedste sæson at prøve: Vintre og somre er god tid og sæson for at dyrke det.
 • Egnede lejligheder og tøj: Brug dette med afslappet vestlig slid til college -tider og udflugter med venner.

8. Looken på panden:

klipning til lige hår

Nu kommer de korte lige frisurer til piger. Denne stil vi ser er med pandehår, der er søde og feminine. Dette er stilen i dag og tager ned med denne trend og vibes. Sådan et fedt og højt look er det ikke ?! Prøv dette, hvis du er eksperimenterende i dit udseende, elsker at style modigt og stilfuldt. Intet som dette, hvis du er en modeafhængig!

 • Bedste sæson at prøve: Brug denne stil om sommeren for at se godt ud.
 • Ideel aldersgruppe: Kvinder i slutningen af ​​20’erne er velegnede til denne stil.
 • Egnet ansigtsform: Dem med firkantet og ovalt ansigt passer bedst her.
 • Perfekt lejlighed og outfits: Kvinder bør bære dette med helt stilfuld vestlig slid for at se godt ud til fester eller cocktailbegivenheder og high-end lejligheder.

9. Det lige frynsede look:

frisurer til glat hår

Nu kommer endnu en kort lige frisurer til piger. Denne stil er ubesværet at have på og giver det vintage elegante og smarte look. Kvinder, der elsker at se stilfuld og smart ud, og som vil give det store første indtryk, kan prøve denne stil. Brug dette, hvis du er i virksomhed, da det passer dig bedst.

 • Bedste sæson at prøve: Brug dette bedst i enhver sæson, da det er ret alsidigt.
 • Ideel aldersgruppe: Prøv denne stil for kvinder i slutningen af ​​20’erne til 40’erne, hvem som helst.
 • Egnet ansigtsform: Dem med runde, ovale og diamant ansigter er bedst egnet her.
 • Egnede lejligheder og tøj: Prøv denne stil med formals som blazere og nederdele til at gå til kontormøder og arrangementer.

10. Den simple pony op:

lige frisurer

Et af de bedste udseende efter et slanket, glattet glat hår er hestehale. Det går ikke kun godt med hårets udseende og tekstur, men er også let at styre. Når du har en finere konsistens af hår, kan du vælge denne stilfulde pony til at samle dit hår til en pony, men lade de længere lokker på forsiden være fri. Efter ponyen har viklet de længere låse bag på din pony.

11. The Looped Low Bun:

glatte frisurer

Dette er et perfekt look til enhver formel begivenhed, når hverdagsbolle eller hestehale har gjort dig træt. For at få dette look skal du starte med at udglatte dit hår og derefter samle de forreste lokker og binde det ind med et slips. Dril resten af ​​håret i den korte pony og saml derefter resten af ​​håret nedenunder og bind igen. Denne gang sløjfe din tidligere pony og lav derefter en bolle af det nederste hår.

12. Uber Trends:

søde frisurer til glat hår

Så længe vi taler om glattet glat hår, kan du altid vælge et nyere look i stedet for at gå efter de samme gamle frisurer. Her er den ene side af hovedet ordentligt barberet, mens den anden har en smuk skinnende og frodig lås. Dette er en relativt ny frisure, men har vundet popularitet lige siden dens ankomst. Selvom du ikke ønsker at barbere det, kan du altid vælge asymmetriske frontlåse.

13. Brug af tilbehør:

søde lige frisurer

Et simpelt hårtilbehør er alt hvad du behøver for at få dit hår til at skille sig ud i mængden. Det kræver ikke altid gode frisurer at prale med fantastisk hår og ved ren brug af en smuk nips, måske eller bare et enkelt klip-hårtilbehør, kan du tilføje en række forskellige look til dig selv. Her bruges et pandebånd.

14. Den indpakkede bolle:

frisurer til tykt glat hår

For at få dette look skal du starte med at efterlade en god del af dine frontlåse og frigøre og derefter samle resten af ​​håret på bagsiden. Start med at binde den i en blød pony med et magert slips, så du let kan skjule den. Brug nu looping -metoden til at oprette en lav bolle. Tag nu låsen fra venstre og vikl den til højre, og pin den. Gør omvendt for den anden.

15. Under Tuck:

frisurer til tyndt glat hår

For at gøre under -tuck, er det bedst at bruge et pandebånd i de indledende faser, hvis du ikke er godt anerkendt med den professionelle tilgang. Med et pandebånd kan du stramme og rulle håret for at få udseendet. Ellers kan den professionelle knude -tilgang være en let måde.

16. Sidefletningerne:

frisurer til fint glat hår

Den enkle sidefletning ser også godt ud til den ligehårede lass. Dette er enkelt og alligevel trendy. Dette kan også være et festlook og et formelt look, og derfor har vi her den ensidige fletning, hvor den anden halvdel af låsen efterlades fri.

17. Bagsiden:

naturlige lige frisurer

Start med at binde dit hår, det hele, til en løs pony, og tag derefter en løs tråd fra bagsiden af ​​ponyen for at vikle det rundt og rundt om ponyen. Brug en klip for enden til at låse rullen.

18. Gå efter lag:

bedste frisure til glat hår kvinde

Med et glat og lige hoved fyldt med hår kan du nemt vælge lag som en frisure, da det ville tilføre volumen til udseendet og samtidig skabe et frisyremønster.

Yderligere tips:

 1. Lad os nu fortælle dig nogle bedste forslag og tricks til det flotteste glatte hår.
 2. Hvis du har naturligt glat hår, er du god til at gå efter disse looks. Men hvis du gør det kunstigt, skal du sørge for at beskytte dit hår godt med varmebeskyttende midler, argonolie og god hårnæring.
 3. Desuden ser alle disse lige frisurer stilfulde og skinnende ud med fint hår. Hemmeligheden bag er at have god fugt til håret og have fint hår.
 4. Derfor bør hårplejerutinen følges for enhver pris uden at gå glip af.
 5. Hårspa en gang om måneden er en god idé at sikre, at håret er beskyttet mod alle former for forurenende stoffer og sløvhed.
 6. Brug volumenforstærker shampoo, hvis du har tyndt hår. Brug fugtbaserede shampooer, hvis du har tørt hår.

Håber du nød at læse denne vejledning om lige frisurer. Givet liste er blandt de mest populære stilarter, der er velkendte i modeverdenen. Du kan nemt prøve dem i henhold til dine præferencer. Det være sig edgy styles eller simpelt udseende, og det afhænger af dig, hvordan du styler. Du kan vælge at gå over fed eller have et mildt udseende. Fortæl os flere forslag og kommentarer, når du har prøvet dem, vi hører meget gerne fra dig og har feedback.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Vil pandehår passe til tyndt glat hår?

Svar: Pandehår kan få looket, hvis du har tyndt og glat hår. Disse er den nye stil til at dække udtynding af hår. Prøv endvidere med kort pandehår stil at se godt ud for dig.

Q2. Hvor ofte kræver lige hår trimning?

Svar: Lige hår kan kræve mere trimning end normalt hår i henhold til din hårets art. I gennemsnit kan man kræve hårtrimning en gang i 4 måneder for glat hår.

Q3. Sådan får du lige hår til at se fluffet og tykt ud?

Svar: Vi drømmer alle om tykt og luftigt hår. Det tætte hår er helt en anden stil, og det ser så levende og kantet ud. At få tykt hår afhænger af flere livsstilsfaktorer og også den pleje, vi vedligeholder på håret. At have en god kost, regelmæssig trimning, god shampoo, ikke meget brug af kemikalier på håret, god hårolie massage regelmæssigt og så videre er vigtige faktorer for fluffy og tykt hår.

Q4. Hvor lang tid varer kunstig glatning af hår og hvornår skal det laves igen?

Svar: Denne sag afhænger af dit hårs natur. Hvis du naturligvis har meget krøllet hår, kan det gå af ganske snart. Det kan dog vare op til ganske få måneder, afhængigt af dit hårplejeregime. Men sørg for, at du har et godt hårkontrol og kender dit hårs sundhed, før du regelmæssigt går til disse procedurer.