9 Bedste Barbie -frisurer til piger med billeder

Næsten alle har haft en Barbie -dukke, da hun var lille. Barbie dukker er som erindringer om stil og mode. De lærer os om Barbie -frisurer og mode lige fra vi vokser op.

Barbie frisurer

Vi er sikre på, at du piger selv har tænkt på at dyrke nogle søde Barbie -frisurer. Her er vores top 9 bedste Barbie -frisurer.

1. Sweet Inward Banged Barbie Hairstyle:

Det lagdelte bangede look er et meget elsket frisure look. Det er en form for sød Barbie -frisure. Du kan prøve dette look, hvis du keder dig fra almindelige lagdelte frisurer. Søg hjælp fra en erfaren frisør kun til denne frisure.

2. Front Banged Long Wavy Messy Hairstyle:

Dette er en absolut klassisk Barbie -frisure. Du skal have set denne frisure på din egen Barbie -dukke. Du kan også dyrke denne frisure, forudsat at du har langt og tykt hår. Du kan bede frisøren om at give dig tykke pandehår. Brug derudover et stort krøllejern og medium hårspray til at give dig omfangsrige krøller. Rod krøllerne og ryg dem lidt for at få dette frisure look.

3. Full Head Front Banged Bob Barbie frisure:

Barbie frisurer 3

Bob -looket med fuldt hoved er et meget kendt Barbie -frisure -look. Hvis du har tykt hår, og du kan lide bob -frisurer, så er denne frisure bare det perfekte valg for dig.

4. Lille pony front banged Barbie frisure:

Den forreste ponyhale -look til Barbie er en meget let og smuk frisure. Du skal bruge langt og tykt hår til denne frisure. Bed din frisør om at give dig tykke pandehår. Tag alle hårene på bagsiden og skab en høj ponyhale. Tag et stykke ponyhale ud og vikl det rundt om ponyhalen for at få det til at se mere fantastisk ud. Prøv denne frisure i dit hjemmes komfort og blænd byen.

5. Front Bangs Fuldhoved Barbie Look:

Denne Barbie -frisure er perfekt til vintertiden og til enhver fest. Du kan tilføje mere glam og glans til denne frisure ved at bruge en glans og glans hårspray. En drilleri ved kronen hjælper med at holde denne frisure i gang længe.

6. Pin-Up Pony Barbie Look:

Du vil elske denne Barbie -frisure i vintage stil. Det er bestemt et forsøg værd. Denne frisure er også et populært valg til landingsbanerne. Du behøver ikke nødvendigvis en stylist til dette. Hvis du har korte pandehår foran, kan det blive lidt svært. Du får enten ikke brug for et pandehår eller virkelig lange pandehår. Opdel hårstykker fra kroneområdet og rul dem op. Pin fast for at sikre dem. Du kan bruge din tøndevalse til dette. For resten af ​​håret fra nakkeområdet skal du tage dem op i form af en ponyhale. Krøl tipene for at afslutte.

7. The Pigtail Barbie Hairstyle:

Elsker du ikke bare den lille skolepige Barbie -dukker med grisehale -frisurer? Du kan også have en Barbie -frisure tilbage til skolen, der ligner ovenstående. Det er let at få. Hop ind i en god stue og få skåret de forreste pandehår sammen med nogle sidekanter. Brug en pad hårbørste og lidt hårserum til glansen. Lav to grisehaler i siderne, og rul hårspidserne ind.

8. Løs flettet lang Barbie frisure:

Du må have set, hvor smukke de flettede frisurer ser ud på din lille Barbie -dukke. Vil du ikke have en lignende frisure på og se lige så smuk ud som din Barbie -dukke? Flettede frisurer er en meget almindelig form for lette Barbie -frisurer. Hvis du ikke har tykkelsen eller længden, så prøv et klip i hårforlængelser.

9. drillet simpel Barbie frisure:

Barbie frisurer til piger 9

Let Barbie frisurer nogen? Prøv denne. Tag 2 sektioner af hår fra nakken. Dril sektionen i bunden, klip i en hårpude og fastgør siderne med nogle hårnåle. Derudover driller sektionen ved kronen med en stylingkam. Lad nu det andet afsnit ligge løst over det. Placer et hårbånd, og din frisure er færdig.

Barbie frisurer er mest attraktive og smukke udseende vælg dit bedste og prøv det.