9 Bedste Bumpit -frisurer

Frisurer er noget, der giver dig definition. De bruges ikke kun af berømte berømtheder over hele verden, men også af almindelige mennesker. Folk fra forskellige lande har forskellige frisurer, og de fleste af dem er så vidunderlige at se på. Ud af alle de nye frisurer, der er dukket op i dag, er Bumpits stort set i trend.

Bedste Bumpit frisurer

Fra berømte skuespillerinder til almindelige kvinder, alle ønsker at bære en Bumpit. De findes i flere versioner og er lette at lave i enhver stue. En grundlæggende forståelse af Bumpits og de bedst fundet blandt dem deles nedenfor.

Seneste Bumpit frisurer til mellemhår:

1. Ball Bumpit:

Skal du til bal i aften og leder efter en unik frisure? Nå, du behøver ikke bekymre dig, for denne er designet specielt til dig. Denne Bumpit er hævet ret højt, mens resten af ​​håret er glat og slankt. Du kan også farve dit hår, hvis du vil for at give det et ikonisk look.

2. Den søde bumpit:

At få en Bumpit som Zooey Deschanel får dig til at ligne Amerikas kæreste. Frisuren er ikke bare smuk, men ser også ganske yndig og feminin ud. Rammen er meget attraktiv, og den smigrer godt i ansigtet. Denne er stadig en af ​​de mest efterspurgte frisurer nogensinde.

3. Hestehalehumpen:

En Bumpit med en hestehale er ideel til alle dem, der gerne vil vise sit skinnende og prangende tilbehør frem. Det bringer fokus på ansigtets skønhed og er også en fantastisk frisure for alle unge.

4. Kort hårbumpit:

Short Hair Bumpit er en anden innovativ stil, du kan få dig selv i år. Da det er meget let at lave og passer til enhver lejlighed, giver det genlyd for hver kvindes travle liv. Med et dejligt smil og lidt fin makeup kan du virkelig rocke dette look på et middagsselskab.

5. Up-Down Bumpit:

Up-Down Bumpit er fantastisk til bryllupper. De perfekte lokker for enden af ​​dit hår og den flotte bump ledsaget af en let sidekant på dit hoved ser fantastisk ud. Du kan også bruge nogle lette øreringe til at give dette et mere smagfuldt udseende.

6. Den grundlæggende bump:

Bumpit frisurer 6

Den grundlæggende bump hjælper dig med at definere din personlighed. Det giver dig et elegant look og en enorm appel. Du vil også være en fantastisk stil setter ved hjælp af dette. Det er også ret let at lave og er også ret overkommeligt.

7. Den moderne bump:

Ligesom Snooki fra Jersey Shore kan du få en flot moderne Bumpit til dig selv. Denne er ret stilfuld og kan gøres i din lokale stue. Din pandehår skal være i kinesisk stil, og resten af ​​håret skal være lige. Hvis du kan lide det, kan du også prøve seje hårforlængelser for at glamme op som en dukke.

8. Det kreative bump:

Bumpit frisurer 8

Creative Bump er en ikonisk frisure og ser strålende ud på mennesker i alle aldre. Det giver dig mere et diva -look og er lavet med stor omhu og præcision. Du kan prøve enhver farve, du kan lide; så langt det passer dit hår. Fodtørring mod slutningen vil også give den den glatte perfektion.

9. Flettet bump:

Bumpit frisurer9

En bumpit med fletninger er alt hvad du behøver for at stjæle alt rampelyset. Denne frisure er sej, trendy og fantastisk. Du kan bære dette til enhver formel lejlighed eller endda til en lille aftensmad. Det vil helt sikkert give dig komplimenter.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80