9 Fænomenal Buzz Cut frisurer til mænd og kvinder

Buzz cut frisure er en meget populær og klassisk frisure. Du kan finde i mange varianter. Dette er velegnet til både mænd og kvinder. Dette er en passende frisure til enhver ansigtsform. Der er forskellige frisurer. Folk, der normalt godt kan lide korte frisurer, foretrækker buzz cut frisurer. Det er også let at vedligeholde. Normalt kommer buzz cut frisure med kort hår rundt og lidt større i midten.

De sejeste Buzz Cut frisurer til mænd og kvinder med billeder:

Her er de bedste buzz cut frisurer til mænd og kvinder, du kan prøve i buzz cut.

1. Induktionsklip:

Induktion cut

Dette er en mænds buzz cut -sort og også kendt som den militære buzz cut. Det fik dette navn, fordi det er det snit, som hæren giver til sine nye rekrutterere. Hvis du ikke vil bruge meget tid på hårvedligeholdelse, er dette et passende valg. Der vil være kort hår og behøver ikke at rense det. Prøv det også for at flygte fra det varme sommervejr.

2. Faded Buzz Cut:

Falmet buzz cut

Den falmede buzz cut er meget populær mænds buzz haircut. I denne fade haircut vil der ikke være hår omkring dine år. Hvis du ikke kan lide induktionstypen, der fjerner det meste af dit hår, er dette anderledes. Hårlængden vil stige i toppen og falde, når den kommer til bunden. Så før du gør dette, skal du sørge for, at du ikke har nogen ar derude, fordi alt vil være synligt i denne type.

3. Lagdelt Buzz Cut:

Lagdelt buzz cut

Når det kommer til kvinders buzzede frisurer, vil hårlængden variere. Normalt foretrækker kvinder hårlængde end som ved induktionsklipning. Så de kan prøve dette lagdelt haircut, hvor den øverste del har en 1 tommer længde og reducerer længden, når den kommer ned. Det er det samme som lag, der er skåret i langt hår. Dette vil se stilfuldt ud på enhver kvinde.

4. Crew Cut til kvinder:

Besætning til kvinder

Leder du efter et stilfuldt buzz -cut kvindehår? Dette er det. Denne kvinders buzzed haircut er kendt som crew cut og vil også være let at vedligeholde. Kvinder, der ønsker kort hår, kan prøve det. Her vil hårlængden være mere i toppen og mindre, når den kommer ned. Du kan vælge så meget som hårlængde, du vil have på toppen, og denne frisure vil være mest velegnet til en trekantet ansigtsform.

5. Flat Top Haircut:

Fladt hårklip

Dette er en unik buzz cut frisure til mænd. Hvis du ønsker at prøve noget særligt med dit hår, er dette et af dine valg. I denne vil den øverste del af hårlængden være mere. Du kan vælge hårlængden, som du vil, og så vil der ikke være meget hår omkring den. Den øverste del vil være meget længere end den omgivende del. Både glat hår og krøllet hår kan mennesker vælge denne.

6. Burr Cut frisure:

Burr Cut frisure

Dette er en række buzz cut frisurer. Her er forskellen, at hårlængden vil være lidt mere længere end induktionsklipning, og du kan beholde hårlængden næsten ens over hele dit hoved. Hvis du vil, kan du lave længere hår øverst og kortere omkring det. Den største fordel ved denne stil er ikke nødvendigt at investere mere tid til hårvedligeholdelse.

7. Edgy frisure:

Edgy frisure

Når det kommer til buzz cut hos kvinder, kan de prøve mange sorter. Dette er den bedste buzz cut frisure hver kvinde kan prøve. Her er du hårlængden lang i den ene side og den anden side er meget kort som ordentlig induktionsskæring. Dette er dit valg, du kan beholde den længde, du ønsker i siden, og dele den fra den kortere side.

8. Pixie Cut frisure:

Pixie klippet frisure

Hvis du vil have en meget kort frisure og ikke har tid til at passe dit hår, så prøv denne. det er en meget god buzz cut frisure hver kvinde kan prøve. det er meget enkelt og klassisk. Hårlængden er næsten ens overalt, og ned ad hovedet bliver den kort. Det får alle kvinder til at se stilfulde ud.

9. Short Curly Buzz Cut:

Kort krøllet buzz cut

For mænd med krøllet hår er dette en form for klipning, de kan prøve. Dette er et kort krøllet hårklipp med mere længde til toppen og et typisk summende snit omkring det. Du kan bestemme længden af ​​hår, du skal beholde. Dette er også en sej frisure for unge.

Buzz cut frisurer er af forskellige typer alt efter hårtype og længde. Det varierer både hos mænd og kvinder. Så hvilken vil du prøve? Prøv nye eksperimenter i dit hår og vær trendy. Du vil blive noteret, uanset hvor du går med en unik frisure.