Forskellige typer hårtekstur til mænd og kvinder

Verden er fyldt med mangfoldighed. Lige fra spisevaner til kultur, hår og hud også, livsstil og den måde, vi ser ud på, er alle forskellige fra den næste. Der er mange anerkendte forskerhold, der har foretaget enorme undersøgelser af de forskellige hårtyper, der findes over hele kloden. Dette er forskning, der har taget forskere fra et kontinent til et andet, og studeret forskellige hårtyper, deres tekstur, farve, faktorer, der gjorde dem til det og værkerne.

Interessant nok har mænd og kvinder den samme hårtekstur. Den eneste forskel er, at mændene har den korte og beskårne, mens kvinderne har en tendens til at dyrke dem. Selv kvinder har dog kort hår i disse dage. Forskellen i styling og skønhedsprodukter bringer det meste af den variation, du vil se mellem en mand og en kvindes hår. Selvom teksturen forbliver den samme, kan tykkelsen variere ikke kun fra mand til kvinde, men også fra person til person. Der er mange hårtyper til mænd og kvinder.

typer hår

Tag et kig på nogle af de mest naturlige hårtyper.

 • Glat hår: Den mest almindelige er det glatte hår. Det er let at styre og kan styles til pigge eller bare pænt kæmmet.
 • Krøller: Kvinder har en tendens til at elske disse krøller. Den mere intense krølle er maggi -krøllen. Selvom opretholdelse af krøllet hår kan være tuff, er det ikke desto mindre en enorm stilerklæring for både mænd og kvinder. For mændene burde det ikke være en stor ting at opretholde krøller!
 • Bølget hår: en anden naturlig hårtype er det bølgede hår. Bølget hår er tilsyneladende den mest ønskede hårtype til mænd. For kvinderne vil et langt eller mellemlangt bølget hår se helt fantastisk ud, og en række balsam er tilgængelige til at håndtere bølgerne, hvis det bliver tørt.

Hårtyper til mænd og kvinder vil variere alt fra lige til kinky hår. Du finder også mellemstore spiraler. Krøllede lokker er svære at vedligeholde, når de ikke bliver liggende og har tendens til at falde på dit ansigt. Kinky hår er typisk for mænd. Den første opgave er dog at identificere din hårtype. Når du gør det, skal du begynde at passe på dit hår.

Hvad gør deres hår anderledes end vores?

 • Etnisk oprindelse
 • Alder
 • Kost
 • Geografi og kultur
 • Brugte produkter
 1. Sortimentet er bredt og langt at forstå eller sat i en kasse. Vi har mennesker med stramme krøller til at poker glat hår, mørkhårede mænd og kvinder også til lyshårede. Hårets form og farve gør også en forskel. Så hvad er min hårtype? Typisk afhænger din hårtype af disse.
 2. Du arver din hårtype fra dine forældre, siger eksperter. Man kan endda kigge ind i fortiden og kontrollere, hvor forfædrene stammer fra.

Nogle ser på løbet eller kombinationen af ​​racer, der er sket siden umindelige tider. I de gamle dage har menneskelig evolution tre grundlæggende grupper eller race i verden. Med tiden spredte de sig og forgrenede sig på tværs af kontinenter, og verden blev en blandet gruppe mennesker. Se på lande som Storbritannien, USA og asiatiske lande, immigration er sket i stor skala i disse lande, hvorfor du har folk med så mange hårtyper her.

Sådan kender du din hårtype?

Her er en hurtig guide til at kende din hårtype.

 • Kinky hair: dette er den fjerde hårtype. Krøllemønstrene er ‘s’ formede og har en tendens til at låse fugtigheden i dit hår. Det er dog tilbøjeligt til at tørre, men da det er naturligt krøllet, kan du vaske og gå ud uden styling. Dette er hårtype 4a.
 • Hårtypen 4b er ‘z’ -formet og er luftigere. Bøjninger og kurver i håret vil dog gøre det tilbøjeligt til tørhed og brud. Denne hårtype har potentiale til at skrumpe i størrelse og skal strækkes ud ofte for at få det til at se ud i den rigtige længde. Rensemidler og dyb konditionering kommer til undsætning for hårtype type 4b.
 • Hårtypen 4c ligner lidt type 4b. Det er imidlertid tæt spolet og i sin uvaskede tilstand er der ikke noget bestemt krøllemønster. Lidt vridning og fletning er påkrævet for at bringe krøllerne tilbage til sin form. De har også en tendens til at skrumpe til 70% og skal strækkes for at få det til at se ud i sin naturlige længde. 4c hårtype er den mest skrøbelige af alle.
 • Krøllet hår: krøllet hår er hårtype type 3. Type 3a er en anden naturlig hårkrølletype. 3a hårtype har dejlige krøllede krøller. Brug lette produkter til at tackle krus og tørhed, som denne hårtype vil opleve. Rens dit hår med passende balsam for at holde tørheden væk.
 • 3b krøller hårtyper er grove og tætte. Hold dine balsam fri for sulfat og silicium for at bevare sundt hår.
 • 3c hår er haneskrueformen. Det er i bedste fald at undgå varme og bruge strækøvelser som fletning og vridning.

Så det er let som dette! Læs disse godt og observer godt for at analysere, hvad din hårtype er. De naturlige hårtyper 4a 4b 4c er meget almindelige blandt mange kvinder.

Hvad forskere har at sige?

Forskere siger nu, at den menneskelige befolkning har tre typer hår, som er grundlæggende og har deres oprindelse til;

 • Asiatiske rødder
 • Kaukasusrødder
 • Afrikanske rødder

De tre typer ser meget forskellige ud fra hinanden og bemærkelsesværdigt. Da klinisk forskning ændrede typerne fysisk og gennem kemikalier, var resultaterne imidlertid forskellige, med katastrofale resultater også.

Forskellige typer hår:

1. Den asiatiske type:

Asiatisk type HÅR

For det meste ville dette være hårtype fra øst, såsom Japan og Kina. Her ville håret være poker lige og for det meste sort.

2. Den kaukasiske type:

Eksperter kalder denne hårtype den varierede type af de tre nævnte grupper. I denne dag og alder er kaukasoid hår varieret, selvom de alle stammer fra en enkelt kilde til forfædre.

Håret er anderledes og varieret for dem i det nordvestlige Europa til de mange, der bliver i skødet på det indiske subkontinent. Her finder du hår, der er glat, bølget og også med store diameterforskelle. Lige fra mørk sort til lyse blondine nuancer eller helt hvide og alle nuancerne i midten, er det kaukasiske hår et sortiment med masser af variationer. Dette er en anden hårteksturstyper.

Den afrikanske type:

Afrikansk type HÅR

Som navnet antyder, ville det være mennesker fra Afrika og med hårtyper, der passer til landets klima. Hår er krøllet og stramt, sort i de fleste tilfælde og uldent, men tørt. Brug af kemikalier og varme kan let skade denne type hår, siger eksperter.

Hårstruktur og variationer:

Det er endnu ikke fuldt ud forstået, hvorfor hårtyper vokser anderledes. Come er naturligt bølget, nogle krøllede og resten helt lige. Der er mange grunde til, hvorfor dette sker og i forskellige faser af en persons liv. Nogle er måske født med glat hår, kun for at have krøllet hår naturligt, når de bliver ældre. Skylden fortsætter således;

 • Keratinbundterne i hvert skaft og den måde, de opfører sig over tid
 • Hårpære position i folliklerne
 • Vækst af hår i pæren, hvis den er uregelmæssig eller ej
 • Hårfollikel form
 • Vridninger pr. Længdenhed

Det er sandt i en grad, at keratinbundterne i håret hos kaukasiske mennesker er en blanding. Du har nogle, der har bølget hår, mens andre, der har poker glat hår. Derfor varierer proportionerne stort, og hårskaftet ville i de fleste tilfælde være ovalt.

For afrikansk hår er vendingerne mere sammenlignet med den asiatiske kvalitet. Her har det ovale hårskaft definerede kanter. Hårets neglebånd er også skarpt klar rundt om kanterne, og det er her, hvor de fleste skader sker i afrikansk hår.

Med glat hår er der en chance for at det bliver bølget, når der er fugt i overflod i det. Bølget hår kan også gå helt lige, når der smides vand på det, tjek dit bølget hår under et brusebad, og du ville se det selv. Hvorfor sker dette? Dette skyldes, at der er hydrogenbindinger, der bryder i stort antal. Dette er en midlertidig effekt, og på ingen tid genoprettes brintbindingerne, hvilket bringer hårtypen tilbage til sin oprindelige form og form.

Hårtyper

Lad os tale om den blandede type:

I løbet af de mange år, der gik, socialiserede de tre grundlæggende grupper og er krydset. Derfor finder du nu en blandet type hår blandt efterkommerne, form og farvemæssigt.

Når man ser på det grundlæggende i de tre grupper, der tales fra, ville hårtypen hos kaukasiske mennesker variere i udseende, og hvordan deres hår falder. Nogle har det poker lige fra fødslen, nogle bølget og krøllet og andre med store ringlets eller krøller. Kaukasiske mennesker med blondt hår har normalt glat hår, siger eksperter, og brunetter har det modsatte.

Så nu hvor du har lidt mere idé om de forskellige hårtyper, hvilken af ​​kategorierne falder du ind under? Tag et godt kig på dig selv, måske ville det også give dig en impuls til også at søge efter dine rødder og arv.

Del med os dine fund; vi er ivrige efter at vide mere!!