Hvordan laver man Bohemian Twist?

Bohemske vendinger er bare en anden måde at skabe en klassisk frisure, hvor elegance er hovedfaktoren, men ikke før den væsentlige teknik, hvorigennem sådanne vendinger opstår. For dem, der stadig ikke har en anelse om, hvad det boheme twist er, er dette en frisure, hvor den primære funktion er at opnå det ønskede look gennem brug af smidige, men fremtrædende vendinger, så der skabes et smukt hår..

I modsætning til frisørens komplekse udseende er boheme vendinger faktisk ret lette at opnå, hvis du har det rigtige trick, der kravler op ad ærmet.

Sådan gør du Bohemian Twist

Tips til at lave Bohemian Twist:

1. Nødvendige materialer:

hvordan man boheme twist 1

For at lave et bohemisk twist er det eneste materiale, du skal bruge, din færdighed. Bortset fra det kan de almindelige ting som hårbørsten, nogle hårbånd og måske en nål eller to komme godt med. Hårspray ved siden af ​​dette vil helt sikkert være en nyttig tilføjelse, da hårsprayen holder de små laglåser strammet ét sted.

2. Vejledningen i ord:

hvordan man boheme twist2

  • Til at begynde med, prøv at sætte håret i bund. Vendingerne kræves normalt at være klare, selvom du vælger et rodet udseende. Hvis vendingerne er sammenfiltrede og ikke er korrekt indstillet, er chancerne for, at en streng eller to kan glide ud og få hele håret til at se slemt ud. Det er derfor, hoveddelen af ​​hårstudiet er at kamme og slå håret godt ned. Kontroller, om der er sammenfiltringer, og vink dem. Det vil kun hjælpe dig.
  • Når dit hår er helt fastgjort, skal du nu arbejde dig op til sektion en tredjedel af dit hår på den ene side. Dette behøver ikke at være perfekt. En grov adskillelse fra hele partiet vil bare gøre. Denne segmenterede lås vil danne basislook for det boheme twist.
  • Start med at tage to mindre tråde ud af den adskilte lås. Hver streng, der tages, skal tilhøre låsens yderste ender. Glat unødvendigt krus på håret og start derefter med at vride trådene. Efter et twist skal du bruge den franske fletningsteknik og tage lidt hår fra siderne eller nedenunder og derefter vende igen.
  • Fortsæt dette til slutningen, og når du går frem med hvert twist, tag en lås op fra de to ender, og snart står du tilbage med et fantastisk bohemisk twist. Fastgør den ene side med et slips eller indarbejde det i en anden frisure, du også ønsker.
  • Det samme kan gøres med kronen på hovedet, hvor den forreste del af håret er adskilt og derefter snoet for at danne et mælkepige twist. Der kan være mere end ét bohemisk twist baseret på din frisøridé og dygtighed.

    Fastgør udseendet stramt ved hjælp af bobby pins for at undgå unødvendig glid ud af låse.

Afledning:

Nu kan et bohemisk twist indarbejdes i mange mange frisurer. Her er nogle få eksempler.

3. Twisted up Do:

hvordan man boheme twist3

Også her skal du starte med den sædvanlige teknik til boheme twist. Del dit hår fra midten, og vælg to boheme -stylede fletninger på hver side. Træk nu fletningen fra den ene side til den anden side og pakk den ind ved at stikke den ind. Gør det samme med den anden fletning, indtil der er skabt en lavthængende fletning.

4. Bohemske bolle eller pony:

hvordan man boheme twist4

For at gøre bolle vælge den samme metode. Din fletning kan enten være på kronen, i hvilket tilfælde bollen vil være på bagsiden af ​​hovedet uden bekymring. Til den anden del skal du bruge fletningen og med den frie side rulle en bolle op eller binde en pony. Brug nu den boheme fletning til at vikle den rundt om bollen.

5. Hold det gratis:

hvordan man boheme twist5

Du kan lave et simpelt bohemisk twist på forsiden og sikre det med stifter. Lad resten stå frit.