Hvordan vælger man en frisure til en kvinde?

For en kvinde er det vigtigste aktiv hendes hår. Som normalt starter det første indtryk fra hendes ansigt, men hvis vi lægger større mærke til det før ansigtet, er det håret, der er af største betydning for, at enhver kvinde ser godt ud! At have en anden frisure giver et helt nyt look til din påklædning.

En god frisure er altid nødvendig, men nogle gange viser det sig at være en værre sag, mens du vælger en ny frisure. Mange gange går vi galt med at vælge et nyt look! Der er forskellige faktorer, der skal tages i betragtning, før du vælger en ny frisure.

vælg en frisure til kvinder

Populær frisure til en kvinde:

Ansigtsform:

Du skal vide, at hvilken form af dit ansigt du har, ligesom du overvejer din kropsform, mens du køber en beklædningsgenstand på samme måde, skal du se dit ansigt. Der er normalt 4 former, disse er ovale, runde, hjerte, firkantede. For hver form er der en anden frisure. Ikke alle frisurer passer til ethvert ansigt. Hvis du er velsignet med et ovalt ansigt, passer næsten enhver frisure til dig. Men hvis du har et mere rundt ansigt, skal du vælge frisurer, der vil slanke dit ansigt, hvis du har et firkantet ansigt med en stærk kæbelinje, skal du vælge et look, der får dig til at se mere feminin ud.

Tag et kig på hårets tekstur:

Tekstur, hårlængde, hårtype er nogle faktorer, der påvirker dit udseende. Hvis hårets tæthed er lys, skal du gå efter kort hår, eller hvis du har en god tæthed, kan du vælge log -frisurer. Desuden, hvis du har bølget eller krøllet hår og vil have det til at være glat, skal du kontakte din stylist, da han kan foreslå dig bedre. Så tal med din stylist og tag hans eller hendes input til, hvilken stil der passer bedst til din hårstruktur.

Overvej din livsstil:

Selvfølgelig, hvis du er en person, der skal arbejde 9-5 om dagen, kan du ikke vælge et rodet udseende! Eller hvis du er en festperson, kan du ikke gå med en simpel frisure! Din livsstil vil altid være en vigtig faktor, når du vælger en frisure. Og det er ikke altid bare et erhverv at huske på, din tålmodighed testes også, mens du får et nyt hårlook, som om du ikke kan håndtere langt hår, så må du ikke vælge sådan!

Vælg din stylist:

En stylist kan alt! I slutningen af ​​dagen kan vi kun tænke vores bedste look, men at få det til at gå i opfyldelse er kun i stylistens hænder! Succesen med en frisure er altid i stylistens hænder. Hvis du vælger din personlige frisure, men hvis din stylist ikke er i stand til at gøre det, er det ikke til nogen nytte. For helt nye frisurer er det bedst at gå til en salon med en velkendt stylist og gode karakterer, så du ved og har en tillid til, at du får det gjort rigtigt.

Vedligeholdelse af din frisure:

Gå med en frisure, som du kan klare hver dag! Hvis du vælger en stil, der vil kræve, at du bruger mere tid på at style den hver morgen, så skal du droppe den idé! Overvej din færdighed i selvstyling. Vil du kunne bruge en føntørrer dagligt? Hvis ikke, skal du måske vælge en stil med et minimalt krav til hjemmepleje.

vælg Haircuts kvinder

Tjek de aktuelle tendenser:

Du vil naturligvis ikke se ud som en gammel model! Hent de nye modetrends inden for styling; du vil helt sikkert få en, der passer til dit ansigt og din form. Du kan også redesigne et nyt look selv! Forsigtig: ikke gør for meget; ellers kan det resultere i en kludedukke.

Pas på din personlighed:

Din frisure skal altid afspejle din personlighed. Du skal føle dig helt tilpas i din egen hud og hår; du vil ikke være i stand til at bære nogen klipning.

At vælge en ny frisure er en beslutning af mest tålmodighed! Det tager tid, skynd dig ikke. Når du endelig får en, skal du gå efter det.