15+ modern permet hajvágás nőknek

Sima vagy selymes haja van, és szeretne sűrű fürtöket? Vagy göndör a hajad, és simítani szeretnéd őket? Nos, a női tartós frizurák erről szólnak. Állandó frizurának is nevezik, ha azok közé tartozol, akik szeretik átalakítani a haj textúráját és az igazi innovatív és kreatív, merész megjelenésben pompázni, akkor próbáld ki a tartós hajvágás folyamatát.

Zavarodott abban, hogyan kezdjen hozzá, és melyik lehet a megfelelő frizura a vonásaihoz? Nem kell aggódnia, itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

Legújabb engedélyezett frizurák képekkel:

Míg a frizurák különböző formájú és formájú hajhosszúságú hajhoz, néhány csodálatos és egyedi megjelenést gyűjtöttünk össze és választottunk ki az Ön számára. Személyre szabhatja őket, és próbálja ki őket!

1. Smooth Waves Perm hosszú hajra:

Sima hullámok Perm hosszú hajra

Ha sűrű, göndör megjelenésű és sima, selymes, egyenes hajszerkezetet részesít előnyben, megértjük a képzelgéseket. A fenti kép egy példa arra, hogy ez a göndör frizura mennyire lehetséges. A gyönyörű megjelenésnek és a stílusos stílusnak köszönhetően, sima perm folyamatával azok, akik hosszú, göndör hajjal rendelkeznek, ideális esetben kipróbálhatják ezt a hosszúra vágott stílust..

 • Az ovális és téglalap alakú nők könnyen kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Viselje ezt a megjelenést azoknak a nőknek minden korosztályban, mivel mindenkinek megfelel.
 • Ez a frizura perm lehet a legjobb azok számára, akik göndör hajúak, hogy elkészítsék ezt a változatot.

2. Göndör Perm rövid hajra:

Göndör Perm rövid hajra

A curls perm világszerte a legkeresettebb és legkeresettebb megjelenés a perm változatok között. Ha vágyik ezekre a sűrű fürtökre, és ki szeretné próbálni őket, itt egy példát látunk. Rövid hajjal és könnyen karbantartható megjelenéssel modernek, modernek és könnyed, elegáns megjelenést biztosítanak. Legyen szó rendszeres hivatalos elkötelezettségről vagy bulikról; ez a vállig érő perm gyorsan lefedi.

 • Ha kerek, ovális és négyzet alakú arcformája van, próbálja ki ezt.
 • Ez a megjelenés ideális a 30 -as és 40 -es korosztályú nők számára.
 • Ez a megjelenés stílusos azoknak a nőknek, akik göndör hajúvá akarják alakítani az egyenes haj szerkezetét. Ez is jó frizurák a vékony hajra.

3. Szuper rövid rendetlen fürtök Perm:

Szuper rövid rendetlen fürtök Perm

Ha szereted a szuper rövid hajat, és inkább a rendetlen, modern, vagány hajformázást szeretnéd, akkor ez a rövid, hosszú hajú hajvágás tökéletesen megfelel az ízlésednek. Kényelmes és modern trendekkel nagyon meg vagyunk rémülve ettől a szép hajvágástól. A rendetlen fürtök félelmetesek és elegánsak lehetnek, és fiatalosabbá tehetik stílusukat.

 • Bármilyen arcformával rendelkező nők könnyen kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Ez a megjelenés izgalmas azok számára, akik a 20 -as évek végén és a 30 -as évek közepén járnak

  Próbálja ki ezt a megjelenést, ha sima vagy hullámos haja van, hogy a legjobbnak tűnjön. Ez a tökéletes frizura a rövid, hosszú, fekete hajhoz a modern nők számára.

4. A laza fürtök rövid hajhoz:

A laza fürtök rövid hajra Perm

A legtöbb modern fiatal nő kedveli az elegáns megjelenést, rövid hajjal és laza fürtökkel. Azonnal eleganciát és kortárs színárnyalatokat biztosítanak. Ha te is szereted ezt a lenyűgöző szépséget, próbáld ki ezt, és fogadunk, hogy ez megváltoztatja az életed. Ha irodai látogató vagy profi területen, akkor ez a rövid, tartós frizura jól illeszkedik a mindennapi és különleges eseményekhez.

 • Az ovális és gyémánt arcú nők kipróbálhatják ezt a göndör perm -et.
 • Viselje ezt a rövid frizurát, ha bármely 45 év alatti korcsoportba tartozik.
 • Ezt a megjelenést bármilyen hajszerkezet könnyen kipróbálhatja a tökéletes modern megjelenés érdekében.

5. Rövid haj Permed Bob:

Rövid haj Permed Bob

Bob frizurája szuper sokoldalú, és egyike azon kevés megjelenéseknek, amelyek mindig is szerepeltek a nők slágerlistáján generációk óta. Ez a hullámos göndör, rövid bob perm haj az egyik ilyen hosszúkás, amelyet könnyű elkészíteni. Ez a hajvágás divatosnak és modernnek tűnik, és ideális azok számára, akik szeretik a fiatalos és időtlen csicsergő stílusú kijelentést.

 • Bármilyen arcforma könnyen kipróbálhatja ezt a bob perm -et, mivel mindenkinek megfelel.
 • Ez a megjelenés ideális lehet a 20 és 30 év közötti fiatal nők számára
 • Azok, akiknek göndör és sima hajszerkezetük van, kipróbálhatják ezt a tartós terméket.

6. Long Beach Wave Perm:

Long Beach Wave Perm

A gyönyörű tengerparti hullámok és a hozzá kapcsolódó szépségmegállapítások soha nem vetekedhetnek. A tengerparti hullámokból pompázó nőies és bájos megjelenés stílusos és időtálló. Ezek a hosszú hajú tengerparti hullámok egyike a fodrászoknak, amelyek kötelezőek azoknak, akik hosszú hajjal rendelkeznek. Ez olyan káprázatos és vonzó megjelenést kölcsönöz könnyen.

 • Azok, akik hosszú és ovális arcformákkal rendelkeznek, kipróbálhatják ezt a hosszúkás hajformát.
 • A 40 év alatti bármely korosztályú nők belenézhetnek ebbe a hosszú hajszálba.
 • Ez a tartós hajvágás ideális azok számára, akiknek sima vagy göndör haj szerkezetük van.

7. Sűrű spirálfürtök Perm:

Sűrű spirálfürtök Perm

Az egyik legkeresettebb és legkeresettebb perm típus a spirál vastag göndör perm. Ez a hajvágás egy vintage és klasszikus hollywoodi átalakítást tesz lehetővé. Ha te is szereted az időtlen divat gyönyörű és gyönyörű érzését, akkor ezt érdemes kipróbálni. Elképesztőek vagyunk ezzel a divatos, közepes hosszúságú hajjal.

 • Az ovális, gyémánt és hosszúkás arcformájú nők könnyedén kipróbálhatják ezt a közepes hosszúságú frizurát.
 • Ez a hajvágás ideális lehet a sima, egyenes haj haj spirálvá alakításához.
 • Próbálja ki ezt a hajvágást a 30 -as évekbeli nők számára, hogy fiatalos és kecses legyen.

8. Rövid Perm frufru:

Rövid Perm frufru

Még a tökéletes perm is lehet kapni frufru. Ez egy ilyen példa. Ez a szép klasszikus rendetlen hajvágás, rövid frufru a homlokára és a szép általános kilátások, rendkívül élesnek és plüssnek tűnik. Ha szereted a gyors frizurákat, amelyek sokáig megmaradhatnak, ez jó üzlet lehet. Különösen azok a nők próbálhatják ki ezt a permet, akik szeretik a partikat és a vidám megjelenést.

 • Viselje ezt a frizurát, ha gyémánt és szív arca van.
 • A 20 -as évek végén, a 30 -as években és a 40 -es évek elején járó nők kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Bármilyen hajszerkezet ideális esetben kipróbálhatja ezt a frufru permet.

9. Klasszikus fürtök Perm hajvágás:

Klasszikus fürtök Perm hajvágás

A klasszikus hollywoodi ihletésű fürtök is itt vannak. Azok számára, akiknek rövid a hajuk, és inkább sokoldalúan néznek ki, ez lehet az ideális. Legyen szó irodákról, partikról, koktél rendezvényekről vagy baráti összejövetelekről, ez a gyönyörű megjelenés könnyedén és könnyen illeszkedik mindenbe.

 • Az ovális és hosszúkás arcú nők kipróbálhatják ezt a gyönyörű frizurát.
 • Ez a megjelenés izgalmas lehet azoknak a nőknek a 40 -es és 50 -es korosztályban, akik szintén időtállóak és gyönyörűek.
 • Próbálja ki ezt a frizurát a nők számára a hajszerkezeteken keresztül.

10. Dugócsavaró göndör Afro Perm:

Dugóhúzó Curl Afro Perm

Ez az Afro ihletésű dugóhúzó göndör perm a legnehezebb perm -ek közé tartozik, de bízz bennünk; minden megéri. Ha szereted a merész és vad megjelenést, és nem vagy hajlandó megelégedni ennyivel, akkor ezek a frizurák lehetnek élesek és egyediek is. Ez is egy másik egyedülálló és gyönyörű perm stílus a közepes hosszúságú hajhoz, amelyet nem szabad kihagyni.

 • Az ovális, gyémánt és kerek arcú nők kipróbálhatják ezt a szép hajvágást.
 • Viselje ezt a stílust minden korosztályon átívelő nő számára, mivel könnyen illeszkedik mindenhez.
 • Ez az élénk hajvágás tökéletes azoknak a nőknek, akiknek sima vagy hullámos hajszerkezetük van.

11. Gyökér Perm frizura:

tartós frizurák

Ahogy a neve is sugallja, ez a frizura megköveteli, hogy a haj tövétől a haj gyökere felpattanjon a lapos hajra. Ez az egyik legmegfelelőbb frizura a rövid hajúak számára. Csodálatos átalakítás a rövid hajúak számára, és a tartós marad legfeljebb három hónapig.

12. Perm testhullámmal:

Megengedett frizurák 2

Feltörekvő trend, ez a frizura sok testet ad a vékony, lapos hajnak, és dicséri az arcot, mivel ezek a hullámos fürtök lágyságot kölcsönöznek az arc kontúrjának. Hajszárítással könnyen formázható, és nem tart tovább két hónapnál. A vállig érő lányok könnyen kipróbálhatják ezt a frizurát.

13. Megengedett frizura térfogattal:

Megengedett frizurák 3

Annak ellenére, hogy hajcsavarókat használunk ehhez a frizurához, valójában nem tartalmaz fürtöket. Rengeteg hangerőt hoz létre, és gyönyörűen néz ki ovális alakú arcokon. Ha hosszú haja van, és nagy volument szeretne adni, akkor ez a frizura az Ön számára.

14. Spiral Permed frizura:

Megengedett frizurák 4

Ez a frizura funky és fiatalos lesz az embernek, és hosszú rúdra van szüksége ezeknek a spirális fürtöknek az eléréséhez. Ez egy nagyon divatos frizura, és köztudott, hogy jó volument biztosít a hajnak.

15. Stack megengedett frizura:

Megengedett frizurák 5

Ez a frizura magában foglalja a haj alsó felének göndörítését. Bármilyen hosszú hajra jól néz ki, feltéve, hogy a hossza végig azonos. Ennek célja a textúrák létrehozása, és a bájitalt szándékosan távol tartják a fürtöktől, hogy megőrizzék az arc puhaságát.

16. Helyszínen engedélyezett frizura:

Megengedett frizurák

Ideális esetben ez a frizura részleges permként van megjelölve, és magában foglalja a haj egy részének ápolását. Ez a frizura ugyanazt az eljárást igényli a haj ápolására, és általában akkor használatos, ha egy személy csak egy adott szakaszban szeretne jó volument elérni.

17. Lúgos Perm frizura:

Megengedett frizurák 7

Ez a frizura nagyon káros lehet, ezért a vékony hajú vagy hajszínű emberek kerüljék el. Ehhez a frizurához csak normál haj alkalmazható, amelyet még soha nem állítottak elő. Akár öt hónapig is eltarthat.

18. Sav Perm:

Az alkáli permtől eltérően ez a frizura festett hajra is használható, és inkább laza fürtök létrehozására szolgál. Még a törékeny haj is jól tud dolgozni a permnél, és ez nem rendelkezik szárítási minőséggel. Ez a legalkalmasabb egy négyzet alakú arcra.

19. Exotermikus engedélyek:

Megengedett frizurák 9

Ez a fajta perm nagyon könnyen és egyszerűen tartható, mivel nem igényel időt a folyamatra; sem külső forrásokból származó hőt nem igényel. Ezek a hosszúszárú vegyszerek olyan vegyszereket használnak, amelyek elegendő hőt bocsátanak ki a haj ápolásához. Ez a frizura nagyon keresett, mivel egyszerű és kiváló eredményeket ad.

Az engedélyek hosszú évek óta léteznek, és ezt az örökzöld stílust a fodrászok új generációja a lehető leginnovatívabb módon fejleszti. Tehát, ha valaki teljes körű átalakítást szeretne készíteni, akkor a tökéletes frizura tökéletes választás.